klasik warrior exp +7 blade axe +7 chitin set yapar
Düzcede tava ekmekleri 1m küçüklerde 500 kazık bize giriyo
H e p i n i z i n A q düzgun cvp weren arklarım harıcc
osurdunuz konuya not para real mi oyun mu adam gibi sölesene! not:burda ekmek 350 ykr
quote:
Orjinalden alıntı: 3r3_N
quote:
Orjinalden alıntı: A ®h Pozitif
quote:
Orjinalden alıntı: Karaqan
Ekmek 350 BİN Lira + Saçma
ekmek o kadar pahalandımı yhaf burda 25 ykr
Samsun 400 ykr Kazıkmı Yioz
BURDA 500 BİN (50 YKR) ASIL KAZIĞI BİZ YİYORUZ
25 YKR KÜÇÜK BÜYÜK BOY 1 YTL
EKMEK yavan geldiyse yarım kilo zeytin al :D
emc innhostesin hemen yanında tekel büfe aç en işlek yer köşeyi dönersin
ne istiyorsan onu yap ben sana şunu bunu al dersem sende istemeden alırsan zevki kalmaz.
kardes ben sana yardım edemıcem ama bı konuda yardımcı olurmusun
400 m oyunda kastıysan nasıl kastın yazarmısın
tesekur ederım sımdııden
BİZİM BURDA EKMEK 100$
quote:
Orjinalden alıntı: xnx100mg
emc innhostesin hemen yanında tekel büfe aç en işlek yer köşeyi dönersin
, Walla biraları 1.5 ytlden sat hergün alırım :d
master değiLsen önce master itemLerini ayarLa geri kaLan paraya da anca +7 gLave , +7 chitin set , Lupus pendant ve geriyede para artar bi 70-80m gibi master açtıysanda +7 chitin setin fiLan varsa en iyisi +7 raptor aLmak oLur yok benim hiç bişeyim yok diyorsan al bi +7 chitin set , +7 gLave , Lupus pendant , geriye 200m fiLan kaLır onada sana yarıyan unique takı aLırsın yada +7 glave yerine bLade axe olabiLir. Karar sana kaLmış.
Not : Hala ekmek muhabbeti yapanLara söyLenicek Laf yok pozitif güzeL post kasıyosun
Ekmek 700 Bin Burda
Ne GüzeL Atmı$sınız ÖyLe Pehh +7 Raptor 650 m NasıL oLcak o Chitin Set Ve GLave Rahat aLır Ama Wp FaLaN 300m O Kadarda İyi Item'Lar ALamaz
ekmek 500 bin lira sen saçmalama
quote:
Orjinalden alıntı: Karaqan
Ekmek 350 BİN Lira + Saçma
400m bi tane +7 raptor alabilirsen öpte basının ustune koy ustune 1 GB gibi bi rakam daha eklersen raptor +7 alırsın egerki bu fasla diosan.. +7 chitin set +7 MS glave yaparsın kalanı ilede baska seyler yapabilirsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme