Şimdi Ara

Beyler Girdim..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET YAKLAŞIK 30 DK ÖNCE starta bastm xtrap hata werdi ama birden bire oyuna aldı şimdi :D oly2 deim

• oh ne güzel sabahtan beri girmeye çalışıyorum bir türlü girmiyor :(
  • savaşıda kaçırdık ıstırap hatasından.
  • Bu hata bende daha önce çok az vardı önemsemiyordum pek ama önemsenmeyecek birşey değilmiş

Dün bütün gün denedim ama sonuç yok oyun açılsa bile xtrap hata veriyor ve oyundan atıyor yada oyun hiç açılmıyor xtraptan start gelmiyor anlamadım ne biçim birşeyse

Bugün sabah saat 10:00'dan bu yana oyuna girmeye çalışıyorum forumlarda okuduğum bazı yöntemler var onları deniyorum saat 10:00'dan beri ama halen daha oyuna girmiş değilim saat şuanda 13:15

Sizin bildiğiniz bir yöntem varmı acaba kesin giriyor filan dediğiniz kafa yedim iyice hiç birşey yapamıyorum siteye login olup ticket atayım dedim oda olmadı kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum Müşteri hizmetlerine ulaşmanız için önce giriş yapmanız gerekiyor. aynen böyle bi yazı çıkıyor kafa yicem vallah Gold Premium aldık çektiğimiz eziyete bakın

• off xptrap hep hata
  • savasta warder 2 aldım keeper a gidiodum dc giremedim daha :9
  • bende girakonda sunries ve warder 2 yi kestim yukardan adım geciodu pat dc yarım kaldı ismim yha^^
  • bende girdim upgrade yapıodum md geciriyodum performans bitti çıktım bi daha gircem
  • girdim yine
    quote:

Orjinalden alıntı: kmghakan1290

bende girdim upgrade yapıodum md geciriyodum performans bitti çıktım bi daha gircem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.