Şimdi Ara

Beyler gökyüzünden gelen uğultular... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende duydum. Uçak sesi gibiydi. İzmir.
  • Kışın bolca duyduğum sesler.
  • Mersin clear roger that.
  • ulan bu istanbul nasıl bi yer ya.bi zombisi eksik.
  • Bu sesi son aylarda çok kez duymaya başladım.Gece 1 le gece 4 arası bursa kentmeydanı evlerin orada sanki biri ney çalıyor.Genellikle göz gözü görmeyen anlarda oaln bir ses.

Benim teorime göre bu sesler 2012 öncesinde hiç duyulmuyorken ve 2012 yılı öncesine bu sesleri konu alan bir vıdeo yok iken 2012 de böyle ses duyanların çoğalması garip geliyor.Sahte bir kıyamet komplosumu hazırlıyorlar desek ufolar gelip bizimi sömürecek desek nedesek?

2 yıl önce izlediğim bir uzaylı filminde,ince bacaklı 10 15 metre uzunluğun da olan şu robotun çkardığı sesde aynı bu ses gibiydi. Half Life 2 oynayanlar bilir o robotu.

Çoğunuz dalga geçseniz bile 2 3 arkadaşımla gök yüzünde ufo gördük ve 10 15 dakika boyunca o havada çember çizdi.Biz salaklar akıl edip bir vıdeo bile çekememişdik.

Yani beyler 2012 sonların da büyük olaylar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 16 Eylül 2012; 15:11:57 >

• bildiğin rüzgar uğultusu yarın öbürgün hava bozcak zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Eylül 2012; 15:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bildiğin rüzgar uğultusu yarın öbürgün hava bozcak zaten

bu pekde rüzgar sesine benzemiyor.Benzetiyorsan kulakların da sorun vardır.Ayrıca her gece rüzgar çıkacak hali yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bildiğin rüzgar uğultusu yarın öbürgün hava bozcak zaten

bu pekde rüzgar sesine benzemiyor.Benzetiyorsan kulakların da sorun vardır.Ayrıca her gece rüzgar çıkacak hali yok.

bi kere garip sesler konusunu açan kişiyim türkiyede o video nisana ait bugünkü ses uvvvvvv diye duyulan şiddetli rüzgardan oluşan bi ses şu an hava rüzgarlı garip sesler daha çok metalik tarzda metal sürtünme sesi kışın bende duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Eylül 2012; 15:47:37 >

• Bunlar hep Amerika'nın oyunu beyler.Kafaya takmayın
  • Kedidir kedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.