beyler bi guildle bilinçli guild wars açtık. Şimdi ne olcak yani orda 24 saatlik bi süre war bole victory point war .başlarken belli para koydum ne olcak yani biri adam gibi anlatırsa sewinirim
ya yeshil valla bilmiom ama bence o sürenin bitmesini bi bkle baham bence ozmn biter savaş
Tam benimde bildigim soylenemez ama karsı guild den birini oldurunce victory puan ı gelir sure bitince puan ı fazla olan kazanır parayıda kapar(biri onceden beyaz bayrak cekerse o ayrı).
Benim bilgim bu kadar inşallah işine yarar
GEREKSİZ TOPİKLERDEN KAÇININ!
sence bu gereksiz bir topic mi ? Gereksiz topic nedir forum da hakkında bilgi werilmemiş ya da herhangi bir yer de tam anlatılmamış .Dinle yeşil abi guild penceresine girdin önce oradan guild rel. e gec oradan hostily e gec (master ın işi) altta apply combat war ona tıkladın karşına kutucuk cıktı .O kutucuğun içinde en üstteki bölme sawasta ödül olarak guildin kazanacağı point yani gp onun altında ki kazananın alacağı altın.Onun altında ki kutucuk sawasın gün saat ve dk olarak ne kadar süreceği.En altta da name yazan kutuda hangi guild ile sawas istiyorsan o guildin ismini yazıp ne karsılığında yapacaksan sawası doldurup yolluyorsun ha onlar sana yolladı mı aynı kutudan geliyor kabul edersen comfirm yok istemezük dersen cancel diosun.Bu dawet kısmıydı olaki sawas kabul edildi ise action kısmı baslıyor şimdi ; guildin biri ile sawaşı kabul ettiniz durum ne kim önde nasıl anlıyacağız ya da kaç dk . kalmış diyorsanız yine guild penceresinden( herkes bakabilir ) combat kısmına geciyorsun orada hostile guild list war orada sawasta olduğun guild listesi çıkar bence liste de 1 den fazla isim yazmasın yani bu olay 3 4 5 6 guild arasında da olabilir(olur mu acep hiç deneyen war mı acep merak ettim).Neyse hostile list in yanında combat status war hah sawas sırasında orada 2 guildin ismi cıkar ve yanlarında sawasta kazandıkları ya da kazanmakta oldukları puanlar cıkar aynı yerde bi de sawasın bitişine ne kadar kaldığını söleyen bi geri sayım wardır.en altta ise guild üyelerinin daha önceden ya da o an ki sawasta kazandığı puanlar wardır.
bunlar teknik kısımlar şimdi önemli birkac nokta : Bir guild warda topladığın puan önemlidir bu puanda şu mantığa göre werilir diyelim ki 50 lwl bir adamsın 5 tane 50 lwl adam kesmişsin 100 gp kazanmışsın ama eğer kendinden yüksek sallıyorum 60 lwl bir adam kesersen o 5 kişiden aldığın gp yi alabilirsin.onun için guild warda küçük lwl liler yüksek lwl li adamları alabilirlerse cok faydalı olur ayrıyetten bu durumun tam terside gecerli yani yüksek lwl li bi adam küçük lwl li bi adamı keserse öyle pek bi puan almaz onun için küçük lwl li adamlar guild warda cok sağlam iş yapabilir. Ayrıyetten guild war da şerefsizlik yapmak istiyorsunuz adamlara gıcıksınız kabul edin içinizden sağlam biri cıksın 1 kişi kessin gelsin cıkmayın dışarı kazanın sawaşı gerçi delikanlıya uymaz ama karşınızdaki deli olur artık chicken laflarına kulaklarınızı tıkayacaksınız. VE Dikkat edilecek önemli bir husus guild sawaşı bittiğinde bi kutucuk belirir kazanıp kazanmadığınız yazar bi kaç kiş onayladı mı sawas biter hah işte tam bu anda bazı arkadaslar hızını alamaz keser birini murder olur sakın ha guild wardan ne kadar süre kalmış die arada bakın. guild war zewkli bi olaydır herkese keyifli oyunlar unuttuğum birseyler oabilir eksik kalan ya da yanlış yerleri söyleyin yardımcı olmaya calışırım
ABİ SENİN SORDUĞUNA TAM CEWAP WERMEMİŞİM 24 SAAT SÜRÜCEK DEMEK Kİ O SAWAŞ İSTERSEN ŞİMDİ HATIRLAMIYORUM AMA BULURSUN GUİLD HOSTİLE DE OLUCAK SAWAŞTAN ÇEKİLE BİLİOSUN AMA MALUP SAYILIYORSUN PUAN OLARAK ÖNDEYSENİZ CEKİLMEYİN GİTMESİN PARACIKLAR
quote:
Orjinalden alıntı: DARK_WORM
GEREKSİZ TOPİKLERDEN KAÇININ!
adama bak sırf post kasmak için her girdiğe topice aynı şeyi yazıyo