quote:Orijinalden alıntı: IbrekkaNameLess ( İsimsiz Demek ) Haw_Haw bence en güzel isim köpek için ama kurt olduğu zaman bi anlamı kalmıyor.ama o zamanda zaten ismi görünmüyor
quote:Orijinalden alıntı: OphiafagusHaw_Haw bence en güzel isim köpek için ama kurt olduğu zaman bi anlamı kalmıyor.ama o zamanda zaten ismi görünmüyorAlıntıları Göster köpek kurda dönüşünce isim gidiyo mu bide aklıma geldi bi adam it_oglu_it yapmıştı :)
quote:Orijinalden alıntı: IbrekkaNameLess ( İsimsiz Demek ) baytar (veteriner) it_oglu_kurt kurt-oglu_it
quote:Orijinalden alıntı: Bögüalpbaytar (veteriner) it_oglu_kurt kurt-oglu_it Alıntıları Göster _ALoNeWoLF_
quote:Orijinalden alıntı: accseller_ALoNeWoLF_ Alıntıları Göster Ya ne köpeği, kurt var oyunda taktınız bi köpek gidiyosunuz.
quote:Orijinalden alıntı: -_FaLLeN_-köpek kurda dönüşünce isim gidiyo mu bide aklıma geldi bi adam it_oglu_it yapmıştı :)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silkroad_semih köpek kurda dönüşünce isim gidiyo mu zuhauah köpek evrim geçirip kurt oluyo zuhauah kurt zaten kurt , köpek demeyin şuna lütfen yaa.
quote:Orijinalden alıntı: FikirLideriquote:Orjinalden alıntı: silkroad_semih köpek kurda dönüşünce isim gidiyo mu zuhauah köpek evrim geçirip kurt oluyo zuhauah kurt zaten kurt , köpek demeyin şuna lütfen yaa. Alıntıları Göster Kafacı Azman, Ufaklık, Fuck Gargamel
quote:Orijinalden alıntı: Urfa_LeeKafacı Azman, Ufaklık, Fuck Gargamel Alıntıları Göster RiskYourLife
quote:Orijinalden alıntı: tR0jaNminitR0jaN :)Alıntıları Göster Benimki AZMAN valla ismine yakışır bi şanı war
quote:Orijinalden alıntı: ! Want to play a gameBenimki AZMAN valla ismine yakışır bi şanı war Alıntıları Göster EN NAZİK İKİ İSİM VAR BENDE BUNLARI YAZ BENCE BİRİSİNİ ŞEÇ DOSTUM LESSY OKUNUŞUDA LESSY ZATEN YADA LUCY LUSY DİYE SÖYLENİYO
quote:Orijinalden alıntı: tibetliEN NAZİK İKİ İSİM VAR BENDE BUNLARI YAZ BENCE BİRİSİNİ ŞEÇ DOSTUM LESSY OKUNUŞUDA LESSY ZATEN YADA LUCY LUSY DİYE SÖYLENİYOAlıntıları Göster benim kurtun adı SuBuTi nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: nkAFiFi İtcan IsırganAlıntıları Göster çarına göre bir isim bul ben captain (kaptan) kurdum da tayfa
quote:Orijinalden alıntı: __EFENDİ__çarına göre bir isim bul ben captain (kaptan) kurdum da tayfaAlıntıları Göster STFU_NOOB
quote:Orijinalden alıntı: Werner HeisenbergSTFU_NOOB Alıntıları Göster benim arkadaşın köpeğinin ismi XxXAbAzAXxX