Şimdi Ara

beyler hangisi iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i7-4510u-20ghz-8gb-1tbsshdd-156-4gb-w81-notebook-16967.html#ozellikler

ghz hızı düşük ekran kartı 4 gb

www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z710-core-i7-4710mq-25ghz-8gb-1tbsshd-2gb-173-w81-bilgisayar.html#ozellikler

bununda ghz hızı öndan iyi ama ekran kartı 2gb ve 17 inc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne amacla kullanacaksin?Ben olsam bunlari almazdim ama illa bu ikisinden biri dersen 2.yi alirdim islemcisinden dolayi. Ekran kartinda bellekten ziyade modeli onemlidir. 840 orta seviyedir fazla performans beklememek lazim. Bu ikisi icinden 2.si. Internetten alma imkanin var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: spartanasd

ne amacla kullanacaksin?Ben olsam bunlari almazdim ama illa bu ikisinden biri dersen 2.yi alirdim islemcisinden dolayi. Ekran kartinda bellekten ziyade modeli onemlidir. 840 orta seviyedir fazla performans beklememek lazim. Bu ikisi icinden 2.si. Internetten alma imkanin var mi?

ÖNCELIKLE TSKRLR CVP IÇIN OYUN AMAÇLI DÜŞÜNÜYORUM 2000-2500 ÇOK AZ BIRA aşabilirim fiyatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

Dell 3542 serini tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5547-g51w81c-notebook

TSKRLR BAKAYIM

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremHocam

Bunada bir göz athttp://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96

TSKRLR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremHocam

Bunada bir göz athttp://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96

TSKRLR AMA I7 ISTIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: morfin6334

www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i7-4510u-20ghz-8gb-1tbsshdd-156-4gb-w81-notebook-16967.html#ozellikler

www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z710-core-i7-4710mq-25ghz-8gb-1tbsshd-2gb-173-w81-bilgisayar.html#ozellikler

Hey dostum internet üzerinden alabilme şansın varsa 2.599 tlye çok tatlı bir laptop önerebilirim:http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VOCuuOasW6U

Eğer öyle bir şansın yoksa bu laptop mağazası da var Kadıköy'de

• morfin6334 M kullanıcısına yanıt
    Eğer ikisinden birisini alacaksan eğer kesinlikle 2. olan lenovo yu seçmelisin

Çünkü önbellek var ekran kartı daha iyi 1. ekran kartı pek de iyi değil 4gb olması fazla birşey değiştirmez çok fazla ram istersen sonradan eklersin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufuq1214

quote:

Orijinalden alıntı: morfin6334

www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i7-4510u-20ghz-8gb-1tbsshdd-156-4gb-w81-notebook-16967.html#ozellikler

Hey dostum internet üzerinden alabilme şansın varsa 2.599 tlye çok tatlı bir laptop önerebilirim:http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VOCuuOasW6U

Eğer öyle bir şansın yoksa bu laptop mağazası da var Kadıköy'de

OWWW hocam tam istedigim gibi bi cihaz kesinlikle bunu alicam biraz param eksik ınş fiyatı artmaz

• morfin6334 M kullanıcısına yanıt
    5 ay kadar oldu kullanıyorum, öneririm ben alırken 100 tl daha ucuzdu neyse ki
  • Snelius kullanıcısına yanıt
    hocam bf4 crysis vb oyunlarda performans durumu ne LOL de kaç fps verir

• bf4 oynamadım ama hiç bir sıkıntı çıkaracağını sanmam, en kötü ihtimalle ultra değilde high'da, very high'da oynarsın. crysis2'yi full ayarlarda bitirdim, crysis3'ü yarıya kadar oynadım. yine full ayar. hiç bir takılma kasma vs yok.eline de hiç sıcaklık gelmiyor ama hoparlör kısmında biraz ısı oluşuyor, o da normaldir crysis3 full ayarda oynanıyor o esnada farkettiğim bir şeyde ekran kartı ısınmıyor bile. işlemci ve anakart ısınıyor, ısınırsa. turbo fana alınca sorun çözülüyor ama daha garanti bi yöntem var. bu işlemci daha üst ekran kartlarına da uygun yani performansını denetim masasından %80 le sınırladım. hem hiç performans kaybı yok, çünkü ekran kartı için fazlasıyla yeterli, hem ısınmıyorda artık

lol'e gelince... Online oyun olduğu için zaten grafikleri kasti düşük tutar firma, herkes oynasın diye. full ayarlarda sadece dikey senkronizasyon kapatırsan 200 fps yi geçersin ki, 40 fps'den sonrası hikaye aslında, 25-30 bile akıcıdır. 200 fps diyoruz dikey senk açarsan da ekran 60hz olduğu için 60fps de sabitlenir, 59'a düştüğünü bile görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 16 Şubat 2015; 15:38:09 >

• çok saolun tskrlr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.