Beyler neden rehberler açıp oyuna yeni başlayanları aklında sorular olanları bilgilendirmiyoruz mesela ben chine charlarını biliyorum ama avrupa charlarını bilmiyorum ve rehber bulamıyorum bi (warrior warlock) (warrior cleric) (warlock cleric) (cleric bard) bu rehberleri açabilicek kişilere çok büyük teşekkürlerimi sunucam bide üst konu olsun lütfen
Neden herkese vahiy gelmiş gibi hadi şöle açalım böyle açalım ad takalım saklambaç oynıyalım wizardlara kamikaze diyelim takma isim takalım nerden geliyo bu fikirler .
Üst Konu !!!
arkadaşım her çara rehber açalım diyorsun zaten var
ha olmasaydıda bu rehberi her önüne gelen açamaz bi yerlerden okuyo millet denemeden rehber açıyo anlamı olmaz onnun bence her çarı kasmış ve özelliklerini görmüş bi insan rehberini açmalı
mnesela ben warlock kasmadım hiç sadece kulaktan dolma bilgiler var ben varlock şöyledir böyledir diyemem
ama wizard böyledir nuker böyledir cleric böyledir diyebilirim
herkes rehber açmaya kalkarsa yandık yani :)
@emreovic5
+1963
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
arkadaşım her çara rehber açalım diyorsun zaten var
ha olmasaydıda bu rehberi her önüne gelen açamaz bi yerlerden okuyo millet denemeden rehber açıyo anlamı olmaz onnun bence her çarı kasmış ve özelliklerini görmüş bi insan rehberini açmalı
mnesela ben warlock kasmadım hiç sadece kulaktan dolma bilgiler var ben varlock şöyledir böyledir diyemem
ama wizard böyledir nuker böyledir cleric böyledir diyebilirim
herkes rehber açmaya kalkarsa yandık yani :)
@emreovic5
+1963
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme