Şimdi Ara

BEYLER HERKES HAZIRLANSIN!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kiminin sevinecegi kiminin üzülecegi bi haberim var.Kendinizi hazırlayın düpler silinio ben seviniorum dies de oyunuorum ve herkesin elinde +8 mirage raptor dolmaya basladı genel tezizlik var herkese acısıyla tatlısıyla HAYIRLI OLSUN!!

• sen nereden öğrendin bunu. ve bu işlem ne zaman yapılacak.
  • çoğu kişiye kötü haber parayla item alıyosun düpe çıkıyor işalla miragem düpe çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonOfPatriot

çoğu kişiye kötü haber parayla item alıyosun düpe çıkıyor işalla miragem düpe çıkmaz
    hakkaten dupelerin temizlenmesi iyi ama ya pazardan aldığımız mallar da dupe çıkarsa ?? gerçi ben önlem olarak normal fiyatın çok altındaki malları almıyorum ama her temizlikte kurunun yanında yaş da yanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Phyrex

hakkaten dupelerin temizlenmesi iyi ama ya pazardan aldığımız mallar da dupe çıkarsa ?? gerçi ben önlem olarak normal fiyatın çok altındaki malları almıyorum ama her temizlikte kurunun yanında yaş da yanıyor

Alıntıları Göster
    insallah düp deildir silinmez baba 9.30 da oyuna rest gelcegi söylendi.Ve benim oyunda tanıdıgım herkes öyle dior

• quote:

Orijinalden alıntı: CrAzY_zOmBie

insallah düp deildir silinmez baba 9.30 da oyuna rest gelcegi söylendi.Ve benim oyunda tanıdıgım herkes öyle dior

Alıntıları Göster
    dur yaw yeni raptor aldım,düpe çıkmaz insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock013

Alıntıları Göster
    Ya Ben Gece Bi Suru Esya Satmisim Butun Parami Bankaya Koydum

O Para Giderse yanarim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock013

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Para silinmez merak etme için rahat olsun sadece itemlere rest gelir arkadasım

• quote:

Alıntıları Göster
    yav servere bakım yapıyolar işte artık bu bakım düpe silme olabliir başka bişey olabilir yani her şey olabilir onun için arkadaş haklı olabiir

• quote:

Alıntıları Göster
    Ftden düşen itemlerde silinicekmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: sawex

yav servere bakım yapıyolar işte artık bu bakım düpe silme olabliir başka bişey olabilir yani her şey olabilir onun için arkadaş haklı olabiir

Alıntıları Göster
    ewt kardes sende haklısın ama ben düpe silimi die duydum cünki her yerde +8 itemler dolasmaya basladı ben arkadaslara sordum onlarda öyle dedi o bu yalan her ihtimalde oyuna giremioz demi ben onu bilirim

• quote:

ewt kardes sende haklısın ama ben düpe silimi die duydum cünki her yerde +8 itemler dolasmaya basladı ben arkadaslara sordum onlarda öyle dedi o bu yalan her ihtimalde oyuna giremioz demi ben onu bilirim

Alıntıları Göster
    Hayır silinmez eger sahsen kesndin cıkartıysan silinmez kardesim ama baskasından aldıysa bi de ona garanti veremem

• quote:

Hayır silinmez eger sahsen kesndin cıkartıysan silinmez kardesim ama baskasından aldıysa bi de ona garanti veremem

Alıntıları Göster
    Bi ara Ftden düşen itemler silinicek diolardida o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll_FEAR

Bi ara Ftden düşen itemler silinicek diolardida o yüzden sordum.

Alıntıları Göster
    eger düpse silinir agam artık o item den olana sans lazım
  • quote:

eger düpse silinir agam artık o item den olana sans lazım

Alıntıları Göster
    ft den ne zman düştü be yaw biz ne zmandır yapamadık ft yi :(
    bug ı kaldırdı ip.e gm ler
    olmasa elimde enion bow +8 vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: XuckSoDy

ft den ne zman düştü be yaw biz ne zmandır yapamadık ft yi :(
    bug ı kaldırdı ip.e gm ler
    olmasa elimde enion bow +8 vardı

Alıntıları Göster
    eğer dupeler silinirse
    iyi olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE

eğer dupeler silinirse
    iyi olmaz

Alıntıları Göster
    silinsin abi tum dupeler ya cz e bi gidiom herkesin elinde +8 mirage +8 shard ya o kadar kolay deil bu itemlari yapmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! ama emekle yapilmissa onlara dokunani yakarim

• quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

silinsin abi tum dupeler ya cz e bi gidiom herkesin elinde +8 mirage +8 shard ya o kadar kolay deil bu itemlari yapmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! ama emekle yapilmissa onlara dokunani yakarim

Alıntıları Göster
    ben ce de artık yeter milletinelinde neler var neler..

• quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

Alıntıları Göster
    İnş bütün duperler silinir çünkü dupe çıktığından beri eylem yapıyorum hiç birşey almadım hiçbirşeyim gitmeyecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.