Beyler kiminin sevinecegi kiminin üzülecegi bi haberim var.Kendinizi hazırlayın düpler silinio ben seviniorum dies de oyunuorum ve herkesin elinde +8 mirage raptor dolmaya basladı genel tezizlik var herkese acısıyla tatlısıyla HAYIRLI OLSUN!!
sen nereden öğrendin bunu. ve bu işlem ne zaman yapılacak.
çoğu kişiye kötü haber parayla item alıyosun düpe çıkıyor işalla miragem düpe çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: SonOfPatriot
çoğu kişiye kötü haber parayla item alıyosun düpe çıkıyor işalla miragem düpe çıkmaz
hakkaten dupelerin temizlenmesi iyi ama ya pazardan aldığımız mallar da dupe çıkarsa ?? gerçi ben önlem olarak normal fiyatın çok altındaki malları almıyorum ama her temizlikte kurunun yanında yaş da yanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Phyrex
hakkaten dupelerin temizlenmesi iyi ama ya pazardan aldığımız mallar da dupe çıkarsa ?? gerçi ben önlem olarak normal fiyatın çok altındaki malları almıyorum ama her temizlikte kurunun yanında yaş da yanıyor
Alıntıları Göster
insallah düp deildir silinmez baba 9.30 da oyuna rest gelcegi söylendi.Ve benim oyunda tanıdıgım herkes öyle dior
quote:
Orijinalden alıntı: CrAzY_zOmBie
insallah düp deildir silinmez baba 9.30 da oyuna rest gelcegi söylendi.Ve benim oyunda tanıdıgım herkes öyle dior
Alıntıları Göster
dur yaw yeni raptor aldım,düpe çıkmaz insallah
quote:
Orijinalden alıntı: warlock013
Alıntıları Göster
Ya Ben Gece Bi Suru Esya Satmisim Butun Parami Bankaya Koydum
O Para Giderse yanarim :)
quote:
Orijinalden alıntı: warlock013
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Para silinmez merak etme için rahat olsun sadece itemlere rest gelir arkadasım
quote:
Alıntıları Göster
yav servere bakım yapıyolar işte artık bu bakım düpe silme olabliir başka bişey olabilir yani her şey olabilir onun için arkadaş haklı olabiir
quote:
Alıntıları Göster
Ftden düşen itemlerde silinicekmi??
quote:
Orijinalden alıntı: sawex
yav servere bakım yapıyolar işte artık bu bakım düpe silme olabliir başka bişey olabilir yani her şey olabilir onun için arkadaş haklı olabiir
Alıntıları Göster
ewt kardes sende haklısın ama ben düpe silimi die duydum cünki her yerde +8 itemler dolasmaya basladı ben arkadaslara sordum onlarda öyle dedi o bu yalan her ihtimalde oyuna giremioz demi ben onu bilirim
quote:
ewt kardes sende haklısın ama ben düpe silimi die duydum cünki her yerde +8 itemler dolasmaya basladı ben arkadaslara sordum onlarda öyle dedi o bu yalan her ihtimalde oyuna giremioz demi ben onu bilirim
Alıntıları Göster
Hayır silinmez eger sahsen kesndin cıkartıysan silinmez kardesim ama baskasından aldıysa bi de ona garanti veremem
quote:
Hayır silinmez eger sahsen kesndin cıkartıysan silinmez kardesim ama baskasından aldıysa bi de ona garanti veremem
Alıntıları Göster
Bi ara Ftden düşen itemler silinicek diolardida o yüzden sordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Roll_FEAR
Bi ara Ftden düşen itemler silinicek diolardida o yüzden sordum.
Alıntıları Göster
eger düpse silinir agam artık o item den olana sans lazım
quote:
eger düpse silinir agam artık o item den olana sans lazım
Alıntıları Göster
ft den ne zman düştü be yaw biz ne zmandır yapamadık ft yi :( bug ı kaldırdı ip.e gm ler olmasa elimde enion bow +8 vardı
quote:
Orijinalden alıntı: XuckSoDy
ft den ne zman düştü be yaw biz ne zmandır yapamadık ft yi :( bug ı kaldırdı ip.e gm ler olmasa elimde enion bow +8 vardı
Alıntıları Göster
eğer dupeler silinirse iyi olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE
eğer dupeler silinirse iyi olmaz
Alıntıları Göster
silinsin abi tum dupeler ya cz e bi gidiom herkesin elinde +8 mirage +8 shard ya o kadar kolay deil bu itemlari yapmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! ama emekle yapilmissa onlara dokunani yakarim
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
silinsin abi tum dupeler ya cz e bi gidiom herkesin elinde +8 mirage +8 shard ya o kadar kolay deil bu itemlari yapmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! ama emekle yapilmissa onlara dokunani yakarim
Alıntıları Göster
ben ce de artık yeter milletinelinde neler var neler..
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
Alıntıları Göster
İnş bütün duperler silinir çünkü dupe çıktığından beri eylem yapıyorum hiç birşey almadım hiçbirşeyim gitmeyecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme