Yaw hala bazi arkadaslar "cin mali" diye israr ediyorlar. Sonyericsson cin'de uretim yapiyor diye bu o urunun cin mali oldugu anlamina gelmez-gelmiyor. Sadece iscilik ucretleri orada ucuz oldugu icin bircokfirma cin'de fabrika, uretim tesisi aciyor ve ayni teknoloji ve muhendislik ornekleri ile uretim yapiyorlar. Son olarak benim K790'da "made in china" ve tas gibi calisiyor masallah
çin malı değil yani çinde uretilmiş mesela ayagınızdaki nıke adidas gibi ayakkabılarada bakın made in neresi yazacak
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
Yaw hala bazi arkadaslar "cin mali" diye israr ediyorlar. Sonyericsson cin'de uretim yapiyor diye bu o urunun cin mali oldugu anlamina gelmez-gelmiyor. Sadece iscilik ucretleri orada ucuz oldugu icin bircokfirma cin'de fabrika, uretim tesisi aciyor ve ayni teknoloji ve muhendislik ornekleri ile uretim yapiyorlar. Son olarak benim K790'da "made in china" ve tas gibi calisiyor masallah
sadece çinde üretilmiş bunda sorun edecek bısey yok sonucta aynı teknolojı işçilerin milliyeti farklı
ok beyler hepinnize teşekkür ederim bakalım biraz da şans işi bu teknoloji diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme