Şimdi Ara

Beyler kalem alıyorum. Görüşleriniz Neler? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
2
Favori
5.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Pentel grapgear 1000in siyah govdelisi falan var mi acaba.Limitid edition falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede 3 yıl boyunca pentel smash kullandım gerçekten harika. Normalde daha cook götürürdü ama iste kalem cevirme merakı var biraz duse duse 3 yıl dayanabildi Tavsiye ederim. Pentel Graph da çok iyidir

• Pentel smash-graph 1000-uniball kuru toga bunlardan hangisi arkadaslar? Rahat kullanim, tutus ve hissiyat olarak soruyorum.Ben kalemi sag orta parmagimin sol kenarindan destek aldirip bas parmak ve isaret parmagimla tutuyorum.Yani ucundan tutmuyorum kalemi ek olarak tum yuk orta parmagima bindigi icin izin kaliyor.

• Metrekare kullanıcısına yanıt
    Hocam şu model mi? Bu modelse Türkiye de var mı bilmiyorum.
     Beyler kalem alıyorum. Görüşleriniz Neler?
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Hocam alırken bence kalemin hafifliğine dikkat edin. Dediğiniz gibi tutuyorsanız hafiflik çok önemli.
  • Chane kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yorumunuz için.
  • Quantumx kullanıcısına yanıt
    Yok buna bakmıştım.Su gri, ucu içeri giren model var ya .https://www.amazon.com/Pentel-Automatic-Drafting-Brushed-PG1015A/dp/B000GAU2RU
    Rengi hoşuma gitmedi pek

• Metrekare kullanıcısına yanıt
    Dün bir arkadaşımla konuştum. Oda bu kalemi alacağım dedi sizin gibi amazondan. Bana sorarsanız güzel kalem uzun ömürlü olacağından şüphem yok

• Sanki araba aliyo alti ustu kalem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldınmı bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82A2851B0

quote:

Orijinalden alıntı: Quantumx

Mimar falan değilim fakat öğrenciyim. Kendime sözüm var şöyle afili bir kalemim olsun diye.

tmm

Bu mesajlar niye artılanmış böyle yaw
  • Pensan my IQ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifty shades of işsizlik.
  • Rotring 500 çok iyi ama fazla düşürmemeye bakın ucu bükülebiliyor .

• İki kalemde sahibim sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• Fil Yutmus Boa Yılanı kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü bende aldım daha elime ulaşmadı acaba hissiyatı nasıl hocam çok almak istiyordum kalemi incelemeden aldım ama bilmiyorum sorma sebebim elimin normal bir insana göre 5-6 kat daha fazla elimin terlemesi Faber TK Fine'nın metal kısmı gibi mi ?

• İzmirde olanlar bilir eskiden cankaya civarinda bir abimiz yerde rotring cesidi satar idi.normalin 4/1 fiyatina ucuz çakma idi. Rotring tikky modellerinden o zaman piyasada 15-20 tl felandı. 2,5 tl den 8 adet almış idim. Okulda teknik resim icin hocaya bile 5 tl den satmiş idim. Elimdekileri sattiktan sonra 3 gün üst üste gidip o abiyi bulamadim ve orjinaline 17 tl bayılmış idim. Hey gidi hey lise yillari. Yasim 29

• Hocam metal kısmı el terliyken daha iyi tutuyor bile diyebilirim nasıl desem mat bir metal var ve terleyince sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca sararma, paslanma yapmıyor kaliteli bir kalem. Güle güle kullanın.

• Fil Yutmus Boa Yılanı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.