Bildirim
Beyler kalem alıyorum. Görüşleriniz Neler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rotring rapid al ama normal olanı bu 500 ağır. fber castel ise orası terletiyor eli ve kayıyor -
Hocam Rotring Rapid in uç tarafı yukarıdaki kalemler gibi midir? -
yok onun tükenmez gibi hemişin bitince içine sokuyosun düşme olursa ucu felan yamulmasın diye -
Açıkçası bu kalemlerin beni çeken tarafı uç kısımlarının ince yapılı olması. Binaenaleyh kalem tercihim ince yapılı uçtan yana. -
Pentel Smash al bence.
Kullanıyorum, çok memnunum -
Hocam kalem metalik mi plastik mi? -
Dostum rotring in tamamı metal faber castell de ise belirli bölümlerin metal olması gerek fakat sana tavsiyem faber castell in o modelini alma tek düşüşte ucu mahvolur kalem sana cinnet geçirtir. Rotring kullanan arkadaşım vardı gayet memnundu. -
Rotring 600 kullaniyorum cok memnunum. Eger butcen yetmiyorsa rapidgear 500 al ya da smash al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki. Zaten arzum Rotring yönünde estetik açıdan da güzel bir görünümü var. -
Yav mimar filan değilsen al 2 Liraya geç o parayı da başka yere harcarsın -
Eğer üniversite sınavına felan çalışacaksan ekstra bir motive oluyor insan çekinmeden almalısın işini görür fakat biraz ağırlığı var fazla yazı yazamazsın testlerde iyi oluyor. -
Metalik.
Günlük kullanıma çok uygun. Rotring gibi ağır değil, eli hiç yormuyor -
Mimar falan değilim fakat öğrenciyim. Kendime sözüm var şöyle afili bir kalemim olsun diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: Quantumx
Mimar falan değilim fakat öğrenciyim. Kendime sözüm var şöyle afili bir kalemim olsun diye.
tmm -
Peki hocam. Rotring yada sizin kalem arasında karar vereceğim. -
Rotring 300,500,600 kullandım. 600 alamayacaksan önerim Parker Jotter. Ben Parker ile daha rahat ediyorum. -
Hocam 600 ile 500 arasındaki fark nedir? Dış görünüşleri aynı da. -
İnce yapılı zaten. Önce tükenmez givi geliyor sonra inceliyor bunlar gibi oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- egepen deceuninck yorumlar
- fotoğrafın çekildiği tarihi gösteren program
- kontrplak ile oda bölme
- ankarada en ucuz avize nereden alınır
- bir kızın bir erkeğe sürekli bakması
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X