Şimdi Ara

BEyLer karakter hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    birinden karakter satın aldık o karakterın aldığımız kısının bırdaha gırmemesı ıcın ne gıbı degısıklıkler yapabılırız ve nasıl mesela
    karakterin id pass ını ne bilim gizli sorusunu falan mail adresini hangisi degisiyorsa bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cykyps -- 5 Şubat 2007; 16:02:09 >

• Önce aldığın karakterin ID ve PW 'si ile siteden giriş yapacan.Orada bilgileri düzenleme var.E posta adresini değiştir.Daha sonra şifre değiştirme için gizli soruyu yaz ve şifreni -eski şifreyi- değiştir.
  • km attı bana bende yanıtladım şimdi uğraşıyordur değiştirmek için.
  • garanti olsu diye 2 foruma actım =D saolun hepinize extra bu adamlar her konuda senle tartısıyolar haksızlık edıyolar saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cykyps

garanti olsu diye 2 foruma actım =D saolun hepinize extra bu adamlar her konuda senle tartısıyolar haksızlık edıyolar saolasın

ben yardımcı olmak için buradayım onlar ise post kassın geyik yapsınlar bu yüzden tartışmaya giriyorlar
    ben önüme bakıyorum keyfim güzel senin de işini gördüysem ne mutlu bana, iyi oyunlar iyi forumlar dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.