Şimdi Ara

beyler KEL oluyorum :(((( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
15
Favori
21.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeim aynı sorundan muzdaripiz. Canını sıkmaman için sana g,zli bir sır vereceğim. Saç ekimi cerrahi müdahale onu saymıyorum bu dediğimi unutma sakın.

Ne yazık ki genetik saç dökümünün çözümü yok. Boş yere para kaptırma olana iyi bak yapabileceğin tek şey bu :)
    her şeyi denemiş bir kardeşin.
  • kel şansı diye birşey var ya bu hayatta
  • İlaçlar dökülmeyi önler azaltır ama dökülene çare yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oriflame Hindistan cevizi yağı var çok işe yarıyor saç dökülmesi engelleyip hızlı uzatıyor saçta kalkan oluşturup proteinleri tutuyor. Gün içi bol bol su iç ve saça iyi gelen yiyecekler var internette onlarıda gün içinde tüket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sacma buldugum nokta su. yani sakal felan dokulmuyorsa sadece saclar dokuluyorsa nasil bi care olabilir ki ? sonuc olarak vucut bunlari besleyebiliyor. saci beslemeyecek ki ? tamamiyle genetik. dis etkenler fasa fiso. dert etmeyin. kildan tuyden dert olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

ırsi ise kökende varsa o saça bal kaymak vur dökülcek yapacak birşey yok sülalede saç varsa dökülmüyor allaha şükür benimkiler gür taş gibi yaş 32 bu arada saçı vur sıfıra veyaz tenli isen saunaya git bronzlaş bide sakal bırak acayip karizma oluyor...

beyler KEL oluyorum :((((

o attıgın adamın parası var 10 bin tl maaştan asagısına kellik yakısmaz

• Geceleri geç saatte mi yatıyon deniz? Çok etkiler o erken yat erken kalk 6 saatten fazla uyu yaptığın spora dikkat et o protein den kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

Geceleri geç saatte mi yatıyon deniz? Çok etkiler o erken yat erken kalk 6 saatten fazla uyu yaptığın spora dikkat et o protein den kesin

yav olum napiyon sen burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Geceleri geç saatte mi yatıyon deniz? Çok etkiler o erken yat erken kalk 6 saatten fazla uyu yaptığın spora dikkat et o protein den kesin

Konunun popülüretisini arttırıyom çağrıyım mı milleti el birliği ile popüler e taşıyak konuyu

Başlığı kel oldum peruk alcam yardım yap dolar burası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Konunun popülüretisini arttırıyom çağrıyım mı milleti el birliği ile popüler e taşıyak konuyu

Başlığı kel oldum peruk alcam yardım yap dolar burası

daha olmadım

• Bakalım ne zaman kel olcaz, iyice seyrekleşti
  • baharatcıdan alınan 3 yag dokulmeyı kesın durduruyor 1 tel dahı dusmez köklerı vıtamınle beslıyor.forumda cok sayıda konusu var yapanda cok.üşenirim yapmam dersen boşuna kel kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

sacma buldugum nokta su. yani sakal felan dokulmuyorsa sadece saclar dokuluyorsa nasil bi care olabilir ki ? sonuc olarak vucut bunlari besleyebiliyor. saci beslemeyecek ki ? tamamiyle genetik. dis etkenler fasa fiso. dert etmeyin. kildan tuyden dert olmaz.
    sac kökleri sadece vitaminle guclenırse dokulmez.yas ılerledıkce ve genetıkse dokuluyor
    ama kokler vıtamınle beslenırse demır gıbı guclu olur ve genetık bıle dokulmuyor

beyazlık ıcın corek otu yagı..dokulme durması ıcın susam ıle badem yagı.daha yenı dokulen sacları cıkarması ıcın zeytın yaglı sarımsak
    bunlar defalarca tv de aktar programlarında soylendı.aktarcılarda bılır.yapanlarda cokca var..ünlülerde yapıyor
    ben anlamıyorumkı nasıl bılmıyorsunuz..google dan bu yaglara bak yazıyor
    sac dokulmesı kesın duruyor..cunku a dan z ye cok sayıda vıtamınle kökler guclenıyor
    cok basıt iş ama mıllet bılmıyor denemıyor boşuna kel kalıyor

• Benimde dökülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

sac kökleri sadece vitaminle guclenırse dokulmez.yas ılerledıkce ve genetıkse dokuluyor
    ama kokler vıtamınle beslenırse demır gıbı guclu olur ve genetık bıle dokulmuyor

beyazlık ıcın corek otu yagı..dokulme durması ıcın susam ıle badem yagı.daha yenı dokulen sacları cıkarması ıcın zeytın yaglı sarımsak
    bunlar defalarca tv de aktar programlarında soylendı.aktarcılarda bılır.yapanlarda cokca var..ünlülerde yapıyor
    ben anlamıyorumkı nasıl bılmıyorsunuz..google dan bu yaglara bak yazıyor
    sac dokulmesı kesın duruyor..cunku a dan z ye cok sayıda vıtamınle kökler guclenıyor
    cok basıt iş ama mıllet bılmıyor denemıyor boşuna kel kalıyor

Alıntıları Göster
    hocam dediğiniz yağları kullanıyorum bende bir işe yaramadı hala dökülüyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.