Şimdi Ara

beyler KEL oluyorum :((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
15
Favori
21.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • minoxidil falan vs. herşeyi kullandım ama dökülüyor hala , yan taraflar açıldı iyice , hormon ilaçlarıda kullanmak istemiyorum , sanırım 1-2 seneye kel olcam tamamen

bütün sülale kel , genetik dökülme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 21 Mayıs 2017; 15:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Minox saç dökülmesini engellemez Döken saçı çıkartır

dökülende çıkmıyor
  • kellik yok oldu ünlülerin yöntemi forumda çok konusuldu nerdeydınız gormemıssınız
    ayhanın yöntemini kullandım saç dökülmüyor.badem yağı susam yağı zeytinyaglı sarımsak ezilmesi karışımı saçıma sürdüm.ellerim yastığım saç içinde kalır iken 2 aydır 1 tel bile düşmüyor
    bioksin dediğiniz para tuzağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kellik yok oldu ünlülerin yöntemi forumda çok konusuldu nerdeydınız gormemıssınız
    ayhanın yöntemini kullandım saç dökülmüyor.badem yağı susam yağı zeytinyaglı sarımsak ezilmesi karışımı saçıma sürdüm.ellerim yastığım saç içinde kalır iken 2 aydır 1 tel bile düşmüyor

hocam detaylı bir şekilde açıklar mısınız ?
  • quote:

Çıkması lazım normalde siz ciddiyete gidin saç hücrelerinizde başka sıkıntı olabilir

Kesin çözüm hormonal saç dökülmesi dht den dolayı oluyor onu azaltman lazım

cildiyeye gittim hocam dandik dandik ürünler verip yolluyorlar doktorların birşey bildiği yok , dht yi finastaride gibi hormonal haplarla azaltırız anca oda zararlı hocam
  • O zaman sıfıra vurup kendini psikolojik olarak alıştırmaya bak,en garantisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

O zaman sıfıra vurup kendini psikolojik olarak alıştırmaya bak,en garantisi

hocam geçen yaz yaptım tipsizleştiriyor adamı ya

saçlıyken 7/10 isem saçsız 4/10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kel mi olacam (ssli)
    5 yıl önce açıldı
    AGA BU YAŞTA KEL Mİ OLCAM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

kellik yok oldu ünlülerin yöntemi forumda çok konusuldu nerdeydınız gormemıssınız

forumda 20 tane konu açılmıştı.baharatçıya gittim susam yağı,badem yağı,zeytinyağlı sarımsak istedim.adamın elinde illaki oluyor,bazen elinde zeytinyağlı sarımsak kalmamış oluyor. o zaman evde ben zeytinyağına,mikserde ezdiğim sarımsakları koyuyorum karıştırıyorum.bu 3 ayrı sıvıyı saçıma sürüyorum.haftada 2 kez yaptım 1 saat kafamda durdu sonra şampuanla yıka tamamdır dökülme tarih oldu

• quote:

quote:

quote:

forumda 20 tane konu açılmıştı.baharatçıya gittim susam yağı,badem yağı,zeytinyağlı sarımsak istedim.adamın elinde illaki oluyor,bazen elinde zeytinyağlı sarımsak kalmamış oluyor. o zaman evde ben zeytinyağına,mikserde ezdiğim sarımsakları koyuyorum karıştırıyorum.bu 3 ayrı sıvıyı saçıma sürüyorum.haftada 2 kez yaptım 1 saat kafamda durdu sonra şampuanla yıka tamamdır dökülme tarih oldu

hocam ben badem yağı zeytinyağı bemiks evigen bepanthen kürü uyguladım haftada 1 ama bir değişiklik görmedim maalesef.

• quote:

quote:

yazın şapka kışın bere tak evde de kel kel takılırsın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • badem yağı

http://www.sacdoktorum.com/sac-bakiminda-tatli-badem-yagi-kullanimi/

Muhafaza ettiği yoğun E vitamini sayesinde cildin ve saçların E vitamini ihtiyacını karşılar.
    Sürüldüğü bölgedeki hücreleri canlandırır.

Susam Yağı

Susam yağı, saç uzaması için çok yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. susam yağı saça nasıl uygulanır. Susam yağının saça faydaları çok yönlüdür. Susam yağı, saçların güçlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda saçların daha sağlıklı olmasına yardımcı olur.
    Susam yağı son derece besleyici bir içeriğe sahiptir.

1. Erken ağaran saçlar için susam yağı:

Saçlar erken yaşta ağarabilir. Bunun nedeni genellikle hormonal ve genetik faktörlerdir. Bu durum estetik açıdan çoğu insan için rahatsız edici olarak algılanır. Saçların erkenden beyazlamasını engellemek için saçlara her gün susam yağı ile masaj yapılabilir. Saçların rengini koyulaştırmaya yardımcı olurken aynı zamanda renk hücrelerini canlandırır.

2. Saç büyümesi için susam yağı:

Susam yağı kafa derisinde kan dolaşımını artırır ve böylece saç büyümesini teşvik eder. Saçların hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlar. Penetrasyon yeteneğine sahiptir. Hatta hasar görmüş ve yıpranmış saçların da kendini toparlamasına yardımcı olur. Susam yağı saç uzaması için kullanılan en etkili çözümlerden biridir.

3. Saçları zararlı güneş ışınlarına karşı korur:

Susam yağının bir başka faydası da saçları güneş ışığına karşı korumasıdır. Doğal bir güneş kremi olarak saçlara uygulanabilir. Susam yağı kafa derisi üzerine uygulandığında ultra violet ışınlar tarafından derinin hasar görmesini engeller. Susam yağı zararlı ışınlarına karşı saçları koruyan bir bariyer yaratır. Saçlar bu şekilde yıpranmada ve kurumadan sağlıklı kalır.

4. Mantar ve bakterilere karşı susam yağı:

Susam yağı normal bir masaj yağı olarak kullanılabileceği gibi şampuan ile birlikte de kullanılabilir. Anti bakteriyel etkisi ile kafa derisinde oluşan mantar ve bakterilerin giderilmesinde son derece etkilidir. Saçkıran tedavisine destek olmak için de kullanılabilir.

5. Saçları yumuşatmak için susam yağı:

Susam yağı, yatıştırıcı ve sakinleştirici özelliklere sahiptir. Sertleşmiş ve kurumuş saç köklerini yumuşatır. Kafa derisinde soğutucu bir etki yaratır. Saçın nemini korumasına yardımcı olur.

6. Kepek sorunu için susam yağı:

Yatmadan önce parmaklar yardımı ile susam yağı saç derisine masaj yaparak uygulanır. Bir gece bu şekilde bekletildikten sonra ertesi sabah saçlar yıkanır. Bu işlem düzenli olarak 30 gün boyunca yapıldığında kepek sorunu ortadan kalkacaktır.

7. Saçlarda kuruluk için susam yağı:

Susam yağı ve limon suyu karıştırılarak saçlara uygulanabilir. Masaj dairesel hareketler ile yapılmalıdır. Kafa derisine eşit olarak uygulanan karışım bir gece saçlarda bırakılır ve ertesi sabah yıkanır. Bu saçlarda oluşan kuruluğun giderilmesinde oldukça etkilidir.

8. Parlak saçlar için susam yağı:

Susam yağı 2 ya da damla kadar kuru saçlara saç serumu olarak da uygulanabilir. Bu saçların daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

9. Saç kremi ile birlikte:

Susam yağı biraz ısıtıldıktan sonra herhangi bir saç kremi ile karıştırılır. Bu krem saçlara uygulanarak en az bir saat bekletilir. Maksimum sonuçlar elde etmek için karışım saçlarda bir gece bekletilmelidir.

10. Hasar görmüş saçlar için susam yağı:

Susam yağı iyileştirici özelliklere sahiptir. Saç kırıkları için de saç uçlarına serum olarak uygulanabilir.

11. Saç dökülmesi için susam yağı:

Susam yağı saç dökülmesine iyi gelirmi? Stres saç kaybı arkasındaki en önemli nedenlerdendir. Susam yağı ise yatıştırıcı ve sakinleştirici özellikleri ile stresten uzak durmaya yardımcı olur. Susam yağı ile yapılan masajlar stres kontrolünde son derece etkilidir.

Susam yağı saç çıkarır mı? Susam yağının saç köklerini besleyici özelliği nedeniyle saç çıkarıcı etkisi olduğu bilinmektedir. Özellikle kadınlarda görülen saç dökülmesine kesin çözüm arıyorsanız kesinlikle susam yağı kürünü denemelisiniz.

not: saçımda çok kepek ve mantar hastalığı vardı onlar bile kayboldu

eczane kimyasal ilaçlar para tuzağı,en iyisi doğadaki doğal yöntem baharatlardır

• ayda 10 tl para vermemek için kel kalanlara yazık
  • KEEEL, İMANA GEEL
  • quote:

quote:

quote:

yazın şapka kışın bere tak evde de kel kel takılırsın hocam

güldürdün hocam

• quote:

quote:

dökülende çıkmıyor

Bu ilacın çalışmadığı insan görmedim ben.İlk başlarda aşırı döker sonra çıkartır ama sonsuz kadar kullanılacak bir şey olmadığından çıkanlar da dökülür sonra.Yani kullanıldığı süre boyunca işe yarıyor(ilk başlar hariç).

Doktora gittiniz mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben badem yağı zeytinyağı bemiks evigen bepanthen kürü uyguladım haftada 1 ama bir değişiklik görmedim maalesef.

susam + badem + zeytinyağlı sarımsak
    bu 3 ünü bir dene sen eksik kullanmışsın,bunlar formülü

kür dediğin kimyasal karışımdamı var,baharatçıda 10 u bir arada olan var onu bende denedım ıse yaramadı
    arastırdım içlerinde katkı maddesı oluyormus

sen tek sıse saf halde susam yagı.badem yagı ayrı atrı alcan..zeytın yagı tek ıse yaramaz onu bende denemıstım.sarımsak katcan içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 21 Mayıs 2017; 16:13:12 >

• quote:

badem yağı

http://www.sacdoktorum.com/sac-bakiminda-tatli-badem-yagi-kullanimi/

Muhafaza ettiği yoğun E vitamini sayesinde cildin ve saçların E vitamini ihtiyacını karşılar.
    Sürüldüğü bölgedeki hücreleri canlandırır.

Susam Yağı

Susam yağı, saç uzaması için çok yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. susam yağı saça nasıl uygulanır. Susam yağının saça faydaları çok yönlüdür. Susam yağı, saçların güçlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda saçların daha sağlıklı olmasına yardımcı olur.
    Susam yağı son derece besleyici bir içeriğe sahiptir.

1. Erken ağaran saçlar için susam yağı:

Saçlar erken yaşta ağarabilir. Bunun nedeni genellikle hormonal ve genetik faktörlerdir. Bu durum estetik açıdan çoğu insan için rahatsız edici olarak algılanır. Saçların erkenden beyazlamasını engellemek için saçlara her gün susam yağı ile masaj yapılabilir. Saçların rengini koyulaştırmaya yardımcı olurken aynı zamanda renk hücrelerini canlandırır.

2. Saç büyümesi için susam yağı:

Susam yağı kafa derisinde kan dolaşımını artırır ve böylece saç büyümesini teşvik eder. Saçların hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlar. Penetrasyon yeteneğine sahiptir. Hatta hasar görmüş ve yıpranmış saçların da kendini toparlamasına yardımcı olur. Susam yağı saç uzaması için kullanılan en etkili çözümlerden biridir.

3. Saçları zararlı güneş ışınlarına karşı korur:

Susam yağının bir başka faydası da saçları güneş ışığına karşı korumasıdır. Doğal bir güneş kremi olarak saçlara uygulanabilir. Susam yağı kafa derisi üzerine uygulandığında ultra violet ışınlar tarafından derinin hasar görmesini engeller. Susam yağı zararlı ışınlarına karşı saçları koruyan bir bariyer yaratır. Saçlar bu şekilde yıpranmada ve kurumadan sağlıklı kalır.

4. Mantar ve bakterilere karşı susam yağı:

Susam yağı normal bir masaj yağı olarak kullanılabileceği gibi şampuan ile birlikte de kullanılabilir. Anti bakteriyel etkisi ile kafa derisinde oluşan mantar ve bakterilerin giderilmesinde son derece etkilidir. Saçkıran tedavisine destek olmak için de kullanılabilir.

5. Saçları yumuşatmak için susam yağı:

Susam yağı, yatıştırıcı ve sakinleştirici özelliklere sahiptir. Sertleşmiş ve kurumuş saç köklerini yumuşatır. Kafa derisinde soğutucu bir etki yaratır. Saçın nemini korumasına yardımcı olur.

6. Kepek sorunu için susam yağı:

Yatmadan önce parmaklar yardımı ile susam yağı saç derisine masaj yaparak uygulanır. Bir gece bu şekilde bekletildikten sonra ertesi sabah saçlar yıkanır. Bu işlem düzenli olarak 30 gün boyunca yapıldığında kepek sorunu ortadan kalkacaktır.

7. Saçlarda kuruluk için susam yağı:

Susam yağı ve limon suyu karıştırılarak saçlara uygulanabilir. Masaj dairesel hareketler ile yapılmalıdır. Kafa derisine eşit olarak uygulanan karışım bir gece saçlarda bırakılır ve ertesi sabah yıkanır. Bu saçlarda oluşan kuruluğun giderilmesinde oldukça etkilidir.

8. Parlak saçlar için susam yağı:

Susam yağı 2 ya da damla kadar kuru saçlara saç serumu olarak da uygulanabilir. Bu saçların daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

9. Saç kremi ile birlikte:

Susam yağı biraz ısıtıldıktan sonra herhangi bir saç kremi ile karıştırılır. Bu krem saçlara uygulanarak en az bir saat bekletilir. Maksimum sonuçlar elde etmek için karışım saçlarda bir gece bekletilmelidir.

10. Hasar görmüş saçlar için susam yağı:

Susam yağı iyileştirici özelliklere sahiptir. Saç kırıkları için de saç uçlarına serum olarak uygulanabilir.

11. Saç dökülmesi için susam yağı:

Susam yağı saç dökülmesine iyi gelirmi? Stres saç kaybı arkasındaki en önemli nedenlerdendir. Susam yağı ise yatıştırıcı ve sakinleştirici özellikleri ile stresten uzak durmaya yardımcı olur. Susam yağı ile yapılan masajlar stres kontrolünde son derece etkilidir.

Susam yağı saç çıkarır mı? Susam yağının saç köklerini besleyici özelliği nedeniyle saç çıkarıcı etkisi olduğu bilinmektedir. Özellikle kadınlarda görülen saç dökülmesine kesin çözüm arıyorsanız kesinlikle susam yağı kürünü denemelisiniz.

http://www.bitkiselcareler.com/susam-yaginin-faydalari-saclar-icin-nasil-kullanilir.html

not: saçımda çok kepek ve mantar hastalığı vardı onlar bile kayboldu

eczane kimyasal ilaçlar para tuzağı,en iyisi doğadaki doğal yöntem baharatlardır

hocam ben susam yağı dışındakileri uyguladım badem yağı zeytinyağı üstüne bemiks evigen bepanthen gibi vitaminleride ekleyerek ama birşey değişmedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kür dediğin kimyasal karışımdamı var,baharatçıda 10 u bir arada olan var onu bende denedım ıse yaramadı

sen tek sıse saf halde susam yagı.badem yagı ayrı atrı alcan..zeytın yagı tek ıse yaramaz onu bende denemıstım.sarımsak katcan içine

peki bu üçlü susam badem ve zeytinyağlı sarımsağı karıştırıp mı süreceğiz kafaya yoksa hepsini ayrı ayrı günlerde mi ? pazartesi biri çarşamba biri cuma biri gibi mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki bu üçlü susam badem ve zeytinyağlı sarımsağı karıştırıp mı süreceğiz kafaya yoksa hepsini ayrı ayrı günlerde mi ? pazartesi biri çarşamba biri cuma biri gibi mi?

ben bir gun ıcınde ucunude suruyorum 20 şer dakıka kafamda bekletiyorum,haftada 2 gun surerım
    zamanımdan dolayı boyle.ama işe yaradı.aslında cokca durması sık surmekte faydalı olurdu ama gerek yok.benım ıyı boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

quote:

dökülende çıkmıyor

Bu ilacın çalışmadığı insan görmedim ben.İlk başlarda aşırı döker sonra çıkartır ama sonsuz kadar kullanılacak bir şey olmadığından çıkanlar da dökülür sonra.Yani kullanıldığı süre boyunca işe yarıyor(ilk başlar hariç).

Doktora gittiniz mi?

6-7 aydır düzenli kullanıyorum hocam sonuç yok , üst bölgelerde işe yarıyor sanırım ama ön bölge şakaklarda işe yaramıyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.