Arkadaslar alt komsumla 4 aylık bır beraberlıgımız oldu ben baslarda sallamıyodum ama sonra asık oldum ve artık ayrıldık nası davranayım sizce onu nasıl benı bıraktıgı ıcın pısman edebılırım?
up
him bi yardım etcek birisi yok beyler :(
ancak yeni biriyle ilişki yaşayıp bunu da gözünün içine sokarak yapabilirsin ama garanti veremem.kız sallamayabilir öyle bir ihtimalde var.
öncelikle çevrende başka kızlar var ise onlarla çık ve intikam alcağın kızda bunu görsün aradan 3 hafta geçmeden kız kendisi gelip sana teklif edecektir garanti
uppppppp
quote:
Orijinalden alıntı: I AM REVENGE
öncelikle çevrende başka kızlar var ise onlarla çık ve intikam alcağın kızda bunu görsün aradan 3 hafta geçmeden kız kendisi gelip sana teklif edecektir garanti
denedım ama oralı bıle olmadı kız
dostum emin ol kızları kendimden çok tanıyorum kız oralı bile olmadı diyorsun fakat emin ol kız için içini yiyordur ayrıca biraz sabır etmen lazım hemen olmaz bu işler ve intikam alacağın kız senin diğer kızlarla çıkmanı ondan intikam almak için çıktığını bilmesin başka sorun olursa yaz cevaplarız
saçmalamaktan vazgeçip kalıbınızın adamı olmayı tercih edebilir misiniz beyler! aşk hafife alınacak bişey değildir ki bi kız aşıksanız eğer sadakat bekler.
quote:
Orijinalden alıntı: m.duman.
saçmalamaktan vazgeçip kalıbınızın adamı olmayı tercih edebilir misiniz beyler! aşk hafife alınacak bişey değildir ki bi kız aşıksanız eğer sadakat bekler.
bunu sakın dinleme
ahahaiha :D emin ol beni dinlese iyi eder dostum peşinden koş demiyorum sana. sadece bilsin ki seviyorsun. ağırdan sat kendini. değerin artsın
quote:
Orijinalden alıntı: I AM REVENGE
quote:
Orijinalden alıntı: m.duman.
bunu sakın dinleme
dostum pm atabılırmısın bana ordan konussak ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme