Şimdi Ara

Beyler kız meselesi tecrübeli arkadaslar bakabilirmi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar alt komsumla 4 aylık bır beraberlıgımız oldu ben baslarda sallamıyodum ama sonra asık oldum ve artık ayrıldık nası davranayım sizce onu nasıl benı bıraktıgı ıcın pısman edebılırım?

• up
  • him bi yardım etcek birisi yok beyler :(
  • ancak yeni biriyle ilişki yaşayıp bunu da gözünün içine sokarak yapabilirsin ama garanti veremem.kız sallamayabilir öyle bir ihtimalde var.
  • öncelikle çevrende başka kızlar var ise onlarla çık ve intikam alcağın kızda bunu görsün aradan 3 hafta geçmeden kız kendisi gelip sana teklif edecektir garanti
  • uppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: I AM REVENGE

öncelikle çevrende başka kızlar var ise onlarla çık ve intikam alcağın kızda bunu görsün aradan 3 hafta geçmeden kız kendisi gelip sana teklif edecektir garanti

denedım ama oralı bıle olmadı kız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßysLw

quote:

öncelikle çevrende başka kızlar var ise onlarla çık ve intikam alcağın kızda bunu görsün aradan 3 hafta geçmeden kız kendisi gelip sana teklif edecektir garanti

denedım ama oralı bıle olmadı kız

dostum emin ol kızları kendimden çok tanıyorum kız oralı bile olmadı diyorsun fakat emin ol kız için içini yiyordur
    ayrıca biraz sabır etmen lazım hemen olmaz bu işler ve intikam alacağın kız senin diğer kızlarla çıkmanı ondan
    intikam almak için çıktığını bilmesin
    başka sorun olursa yaz cevaplarız

• saçmalamaktan vazgeçip kalıbınızın adamı olmayı tercih edebilir misiniz beyler! aşk hafife alınacak bişey değildir ki bi kız aşıksanız eğer sadakat bekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.duman.

saçmalamaktan vazgeçip kalıbınızın adamı olmayı tercih edebilir misiniz beyler! aşk hafife alınacak bişey değildir ki bi kız aşıksanız eğer sadakat bekler.

bunu sakın dinleme
  • ahahaiha :D emin ol beni dinlese iyi eder dostum peşinden koş demiyorum sana. sadece bilsin ki seviyorsun. ağırdan sat kendini. değerin artsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.duman.

saçmalamaktan vazgeçip kalıbınızın adamı olmayı tercih edebilir misiniz beyler! aşk hafife alınacak bişey değildir ki bi kız aşıksanız eğer sadakat bekler.

bunu sakın dinleme

dostum pm atabılırmısın bana ordan konussak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.