Şimdi Ara

Beyler kız mevzusu bi bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jipena

İlişkinizin durumunu, birbirinize bağlılığınızı bilmiyorum. Ancak, kızlara güvenme dostum.
    3 senelik ilişkim, 2 gün önce bitti. Neden ? Söz dinletemiyorum, dışarıda gezmeyi seviyo diye.
    Sana değer vermeyene sen hiç verme, çok seviyosan da belli etme. Herşey olucağına varır.

Kızlara zaten asla güvenmem yoksa her konu da rahat bırakırım.Ben dışarıda gezmesini falan da engellemedim işte karşılıklı olarak bir şey istedim.Kızlar zaten hepimizi cepte görüyo ne de olsa bundan ayrılsam başkasını bulurum diyolar o yüzden bu kadar rahat ve yalancılar.

quote:

Orijinalden alıntı: DRIVE SHAFT

İşini görmediysen ayrılma sakın

Görmedim o sinirle onu düşünecek durumda değildim o iş her türlü görülür olay farklı şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konaklı

quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

Kardeş sen ne kadar komiksin espiriler şakalar falan komikli şaka da yapıyo musun ?

Sen kızın sahibi değilsin istediğini yapar

KONU SAHİBİ İZMİRLİ DEĞİL ABİ BEN SENİ ANLIYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: Konaklı

quote:

Kardeş sen ne kadar komiksin espiriler şakalar falan komikli şaka da yapıyo musun ?

Sen kızın sahibi değilsin istediğini yapar

KONU SAHİBİ İZMİRLİ DEĞİL ABİ BEN SENİ ANLIYORUM.

Eyvallah kardeşim sağolasın , ben de kızı sahibi gibi davranlmasına karşıyım ama ilişkinin de bazı kuralları olur iki taraf konuşur anlaşır birbirinden rica edilir yerine getirilir.Öyle boş bırakırsak da kızı uçar gider.
  • hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

hll knk

Adam akıllı bir şey soruyoruz burda be kardeşim dalgaya alıncak konu var alınmayacak konu var biraz olgunlaşın be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 1 Ekim 2014; 19:28:50 >
  • ayrılmakla en doğru olanı yapmışsın emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

ayrılmakla en doğru olanı yapmışsın emin ol.

Sağolasın, ilk başlarda düşünüyodum acaba mı diye çok mu büyüttüm falan diye ama doğru kararı yapmış gibi gözüküyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 1 Ekim 2014; 19:53:34 >
  • Ben anlamiyorum acaba ben mi cok rahatim?
    Yav tanmiyorsa kalsin iste sorun ne bir erkek yazarsa da sover gecersin.Hayir anlamadigim sen kiza yavsarken kizin ya bilmedigin bir sevgilisi olsaydi biraz empati yapin madem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ayrılmakla en doğru olanı yapmışsın emin ol.

Sağolasın, ilk başlarda düşünüyodum acaba mı diye çok mu büyüttüm falan diye ama doğru kararı yapmış gibi gözüküyorum

Ben, çok kıskandım, içim içimi yedi.Bir yandan vazgeçemiyordum diğer yandan ben ölüyordum.

Sonuç; ayrıldık.(farklı sebepten)

aynı duruma düşmeyin.

• Dudaklarını "u" sesi çıkarıyomuşsun gibi yap ve vakumla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Ben anlamiyorum acaba ben mi cok rahatim?
    Yav tanmiyorsa kalsin iste sorun ne bir erkek yazarsa da sover gecersin.Hayir anlamadigim sen kiza yavsarken kizin ya bilmedigin bir sevgilisi olsaydi biraz empati yapin madem.

Ben de rahat bir insan sayılırım fakat bazı kurallar vardır kusura bakma da ben öyle o kadar tanımadığı insanların içinde kız arkadaşımın fotolarını malzeme yapmam ne sapıklar var.Hem olay o değil o kabul etti beraber yapıcaktık fakat yalan söyleyip kandırdı beni rahatlıkta bi yere kadar gururuma karakterim söz konusunu olduğunda orda rahatlık olmaz işte.

quote:

Ben, çok kıskandım, içim içimi yedi.Bir yandan vazgeçemiyordum diğer yandan ben ölüyordum.
    Sonuç; ayrıldık.(farklı sebepten)
    aynı duruma düşmeyin.

Ben çok kıskanmadım ki sadece rahatsız oldum ki kız arkadaşım da çok kıskanç bi kızdır ama bu sosyal ağ konusunda tam tersi şeyler söyledi (kendi iyiliği için büyük ihtimal).

quote:

Orijinalden alıntı: manufaruk

Dudaklarını "u" sesi çıkarıyomuşsun gibi yap ve vakumla

Ben diyorum Ankara sen diyosun popom kara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 1 Ekim 2014; 20:06:58 >

• quote:

Kardeş ne yapmalıydım sence ? Bana yalan söyledi ve kandırdı daha ne diyim kıza

Eğer sırf bu yüzden ayrıldıysan zaten kızı gerçek anlamda sevmiyorsun demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: roket5361

quote:

Kardeş ne yapmalıydım sence ? Bana yalan söyledi ve kandırdı daha ne diyim kıza

Eğer sırf bu yüzden ayrıldıysan zaten kızı gerçek anlamda sevmiyorsun demektir

Sen bunları yapmış bir kızla devam eder miydin ? Sevgide bi yere kadar insanın karakteri gururu daha ağır basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 1 Ekim 2014; 20:35:13 >
  • Evet beyler,var mı ekleyeceği bir şey olacak mı ?
  • Sen sildin mi sosyal ağlarda tanımadığın kişileri ?
  • Cekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde avuç içine girer hesabı.

• İyi yapmışsın ısrarla silmiyorsa vardır başka sebepleri.
  • açık ve net sosyal ağlarda tüm hayatını paylasan ve tanımadığı kişileri listesine ekleyip konuşan kızdan bi b. olmaz. Doğru kararı vermişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kez yerde sektir. Sonra havaya firlat de ki dünyada sadece erkek ben varim de bagirarak cevap gelmesse rovasatyla yapistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Sen sildin mi sosyal ağlarda tanımadığın kişileri ?

Tabi karşılıklıydı anlaşmamız.

quote:

Orijinalden alıntı: BondAlp

Cekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde avuç içine girer hesabı.

Tam anlayamadım kardeşim ne demek istedin ?

quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

İyi yapmışsın ısrarla silmiyorsa vardır başka sebepleri.

Sebebi sosyal ağların şeyi oymuş falandı filandı ona göre haklı denilebilecek sebepleri ama ben yine ona da saygı gösterdim ikna ettim sonra yaptı yapacağını.

quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

açık ve net sosyal ağlarda tüm hayatını paylasan ve tanımadığı kişileri listesine ekleyip konuşan kızdan bi b. olmaz. Doğru kararı vermişsin.

Konuşup konuşmadığını bilmiyorum ama tüm hayatını paylaşması bana da saçma geldi.Sağolasın kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: sneweet

İki kez yerde sektir. Sonra havaya firlat de ki dünyada sadece erkek ben varim de bagirarak cevap gelmesse rovasatyla yapistir.

Bir mizahşör daha aramıza katıldı şuan 5 kişiyiz burda bu dediklerinden sonra kendimi yerlere attık gülerek arkadaşımın kafasını kestim bacağını kopardım tam bir ev katliamı çıkardı bu şakan sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 2 Ekim 2014; 14:44:01 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.