Şimdi Ara

Beyler kız mevzusu bi bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani siz birkaç kere ilkaz etmişsiniz yinede aynısını yapmış, sonunda da böyle olmuş demeye çalıştım.
  • Bence bilmiyorum böyle bir sebep için ayrılmaya gerek yok. Sosyal ağ sonuçta hepimiz de illa ki samimi olmadığımız etmediğimiz insanlar vardır. Gidip onlarla samimi samimi konuşmuyorsa ya da bir yanlışını görmediysen bence fazla sorun etmişsin gibi gibi.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96821761 sosyal aglardaki kisileri senden onemsiyosa az bile yapmissin benim konumun yarari olsun sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BondAlp

Yani siz birkaç kere ilkaz etmişsiniz yinede aynısını yapmış, sonunda da böyle olmuş demeye çalıştım.

Şimdi daha iyi anlaşıldı, sağolun

quote:

Orijinalden alıntı: RghyLady

Bence bilmiyorum böyle bir sebep için ayrılmaya gerek yok. Sosyal ağ sonuçta hepimiz de illa ki samimi olmadığımız etmediğimiz insanlar vardır. Gidip onlarla samimi samimi konuşmuyorsa ya da bir yanlışını görmediysen bence fazla sorun etmişsin gibi gibi.

Kardeşim benim listemde bir tane bile tanımadığım kız yok.Hepsi tanıdığım bildiğim insanlar ki bu kızın bütün sosyal ağlarında var.Nasıl konuştuklarını falan bilmiyorum ama tek yanlışı beğeneni beğenirim(erkeklerin fotoğraflarını falan beğeniyodu) vs gibi bir düşünce de olması ama o konu çok çok farklı.

quote:

Orijinalden alıntı: YaralıBaykuş

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96821761 sosyal aglardaki kisileri senden onemsiyosa az bile yapmissin benim konumun yarari olsun sana

Aynen öyle kardeşim bu kızların hiç bir tarafına güven olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 2 Ekim 2014; 17:51:38 >

• o kız seni hakketmemiş kardeşim.böyle bir düzenin içinde kadınların asilik yapması çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Jr

o kız seni hakketmemiş kardeşim.böyle bir düzenin içinde kadınların asilik yapması çok normal.

Hep şu abazalar bi taraflarını kaldırıyor, kızlar da kendini vazgeçilmez sanıyor bu kızlar kesinlikle farklı ırktan.Hiç biri masum değil hepsi şeytan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 2 Ekim 2014; 17:53:29 >
  • Yıl olmuş 2014 hala...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Yıl olmuş 2014 hala...

Ne hala geri kafalıyım falan mı diyeceksin?? Ne söyleyeceksen tam söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

quote:

Yıl olmuş 2014 hala...

Tamamen troll ama sakin ol evlat,bu kadar kızın üstüne düşersen sonunda kaybedersin.Face,Twitter falan bunlar çok çocukca...Güvenmiyosan kız telefonunu silse heyhat.

Kimse vazgeçilmez değil bunu unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yıl olmuş 2014 hala...

Tamamen troll ama sakin ol evlat,bu kadar kızın üstüne düşersen sonunda kaybedersin.Face,Twitter falan bunlar çok çocukca...Güvenmiyosan kız telefonunu silse heyhat.

Kimse vazgeçilmez değil bunu unutma

Ben bu kadar üstüne düşmedim ki bi tek sosyal ağ konusunda rahatsızdım onu düzeltsin dedim.Sağolsun güveniyordum ama kendisi kırdı bütün güvenimi.

• Kardeşim belli ki kızla çıkmak için çıkıyormuşsun.
    Eğer bi kızı seviyorsan ve o da seni seviyor ise böyle şeyler olmazdı.en azından bu kadar kolay vazgeçemezdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konaklı

quote:

Kardeş sen ne kadar komiksin espiriler şakalar falan komikli şaka da yapıyo musun ?

Sen kızın sahibi değilsin istediğini yapar

Bak aga işte şu düşünce stili yüzünden kızların totolar havada sonra gelir burda konu açarsınız reddedildim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Kardeşim belli ki kızla çıkmak için çıkıyormuşsun.
    Eğer bi kızı seviyorsan ve o da seni seviyor ise böyle şeyler olmazdı.en azından bu kadar kolay vazgeçemezdin.

Ya ben anormalim galiba ya da siz anormalsiniz(yanlış anlamayın bir kaç kere daha bunu dediler de).Yalan söyledi hem de yabancı erkekler için onu bunu geçtim kandırıldım oyaladı beni bu ufak bi neden yüzünden mi bırakıcam o kadar kolaydı.Ama onun sevip sevmemesi konusunda haklı olabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

quote:

Orijinalden alıntı: Konaklı

quote:

Kardeş sen ne kadar komiksin espiriler şakalar falan komikli şaka da yapıyo musun ?

Sen kızın sahibi değilsin istediğini yapar

Bak aga işte şu düşünce stili yüzünden kızların totolar havada sonra gelir burda konu açarsınız reddedildim diye

Hayır kardeşim ben kısmen haklı buluyorum ama o kadar da değil ne anlamı kaldı o zaman birlikte olmanın? Öyle zincirlemedim de sırf bir iki sevmediğim bir olay vardı onları yapmamasını RİCA ettim.Ama o kadar da rahat bırakmayın kızları derim bunların hepsi yalancı şeytanlar, hep kendilerini düşünürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 2 Ekim 2014; 18:26:53 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.