Şimdi Ara

BEYLER KIZLA BULUŞCAM ! ! ! GELİN ARTIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: timeclub

tanımadığın bir kişi ile ne konuşacağını bilemezsin zorlanırsın doğaldır(tanımıyorsun değil mi?), ama çok tutuk kalırsan kızı kaybedersin.
    senin daha aktif olman için bir hobine ortak etmelisin onu. birlikte hem yapıp hem konuşabileceğiniz bir şeyler bul.

hocam aynen tıkanıp da kızı kaybetmek istemiyorum , sadece int den konuşuyoruz fazla tanımıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: liyundula

Arkadaşlar , kızla 1 haftaya kadar buluşcam ilk buluşmamız olacak . Ben sinemaya götüreyim diye düşünüyorum sizce nereye gidelim ve ilk buluşmada neler konuşulur tecrübeliler yardım edin

Hocam bence sinemaya gitmeyin daha çok sohbet edeceginiz bi cafeye felan gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: liyundula

Arkadaşlar , kızla 1 haftaya kadar buluşcam ilk buluşmamız olacak . Ben sinemaya götüreyim diye düşünüyorum sizce nereye gidelim ve ilk buluşmada neler konuşulur tecrübeliler yardım edin

Hocam bence sinemaya gitmeyin daha çok sohbet edeceginiz bi cafeye felan gidin

eyw hocam saol
  • İlk buluşmada direk sinemaya götürme yanlış anlaşılır karşı cins tarafından. :) Ben genellikle ilk önce herhangi bir parka veya kafeye gidip konuşurum ki genellikle işe yarar öyle sanaldan konuştuğumuz konular üzerinden konular açmaya çalışırım. Bulustuğunuzda zamanınız çok olacak ise kafeye götürebilirsin, sonrasında tekrar sakin bir yerde karşısına geçip dakikalarca gözlerine bakabilirsin ellerini tutabilirsin, fazlasıyla işe yarıyor. :) İlk buluşmada öyle pek birşey bekleme yani ikinizdede heyecan olacak ha diyorsan ki ille ben sinemaya götürücem, romantik filmler, romantik komedi filmler olabilir. :)
  • Guzel nezih bir park varsa oraya gidin oturun bi banka sohbet edin sarilin. Yemisim sinemasini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: livingfor066

İlk buluşmada direk sinemaya götürme yanlış anlaşılır karşı cins tarafından. :) Ben genellikle ilk önce herhangi bir parka veya kafeye gidip konuşurum ki genellikle işe yarar öyle sanaldan konuştuğumuz konular üzerinden konular açmaya çalışırım. Bulustuğunuzda zamanınız çok olacak ise kafeye götürebilirsin, sonrasında tekrar sakin bir yerde karşısına geçip dakikalarca gözlerine bakabilirsin ellerini tutabilirsin, fazlasıyla işe yarıyor. :) İlk buluşmada öyle pek birşey bekleme yani ikinizdede heyecan olacak ha diyorsan ki ille ben sinemaya götürücem, romantik filmler, romantik komedi filmler olabilir. :)

hocam ilk buluşmada gözlerine bakıp elini tutarsam bu bizi şey sanmasın

• Ne alaka kardeşim, kızlar böyle şeylerden hoşlanırlar. Gözlerine bakarken birazda iltifat et, seni seviyorum, çok tatlısın, çok güzelsin tarzında. :)
  • quote:

Ne alaka kardeşim, kızlar böyle şeylerden hoşlanırlar. Gözlerine bakarken birazda iltifat et, seni seviyorum, çok tatlısın, çok güzelsin tarzında. :)

İlk buluşmada seni seviyorum da deme iltifat serbest suyunu çıkarma.
  • 10 saniyede bir demesinden bahsetmiyoruz, iltifatıda sürekli etme bıkar.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

quote:

Ne alaka kardeşim, kızlar böyle şeylerden hoşlanırlar. Gözlerine bakarken birazda iltifat et, seni seviyorum, çok tatlısın, çok güzelsin tarzında. :)

İlk buluşmada seni seviyorum da deme iltifat serbest suyunu çıkarma.

tamamdır hocam ikinizide dikkate alıcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.