Şimdi Ara

BEYLER KIZLA BULUŞCAM ! ! ! GELİN ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , kızla 1 haftaya kadar buluşcam ilk buluşmamız olacak . Ben sinemaya götüreyim diye düşünüyorum sizce nereye gidelim ve ilk buluşmada neler konuşulur tecrübeliler yardım edin

• sinemaya gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

sinemaya gitmeyin

napalım peki hocam
  • Sinema iyi bir tercih. Havaların sıcaklığından, yazın yapacaklarınızdan v.b. konuşabilirsiniz, müzik grupları hakkında da konuşulabilir, film bittikten sonra film hakkındaki izlenimlerini v.b. konuşursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Idun

Sinema iyi bir tercih. Havaların sıcaklığından, yazın yapacaklarınızdan v.b. konuşabilirsiniz, müzik grupları hakkında da konuşulabilir, film bittikten sonra film hakkındaki izlenimlerini v.b. konuşursun

nasıl bir film doğru olur hocam
  • Doktorculuk oynayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komedi veya aksiyon iyi olur , korku v.b de olabilir sarılırsınız belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Idun

Komedi veya aksiyon iyi olur , korku v.b de olabilir sarılırsınız belki

hocam bu herşeyden korkuyor uyuyamam felan diyor
  • İlk buluşmada sinemaya gidilmez çok önemli bir kuraldır bunu aklından çıkarma.
    Birbirinizden hoşlanırsanız ikinci buluşma sinema için olabilir. Kalabalık olmayan tenha bir seans seçmeye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

İlk buluşmada sinemaya gidilmez çok önemli bir kuraldır bunu aklından çıkarma.
    Birbirinizden hoşlanırsanız ikinci buluşma sinema için olabilir. Kalabalık olmayan tenha bir seans seçmeye çalış

ne konuşcaz hocam , sıkıntı konuşmak da orda tıkanmayalım
  • Benimki de başta öyle diyordu ama sarılarak izlemiştik gözünü kapatmıştı göğsüme yatmıştı Sen bilirsin ama
  • ilk buluşmada sinemaya gitmek gibi bi hata yapma. Gidin yemek yiyin, kahve için, sahil-çimenlik vs varsa yürüyün. Laf lafı açar, ne konuşucam diye kafanda planlarsan çok kasarsın kzın yanında.
  • istanbul daysan yıldız parkına gidin. banklara oturun konuşun, takılın. sonra ortaköye inersiniz belki, kumpir filan yersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthzgr -- 26 Mayıs 2014; 20:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

istanbul daysan yıldız parkına gidin. banklara oturun konuşun, takılın. sonra ortaköye inersiniz belki, kumpir filan yersiniz.

istanbul değil hocam
  • ağzın laf yapmıyosa kapalı yerde kalmayın, parka ya da sahile falan gidin yürürken aklına konuşacak şey daha çok gelir
  • tanımadığın bir kişi ile ne konuşacağını bilemezsin zorlanırsın doğaldır(tanımıyorsun değil mi?), ama çok tutuk kalırsan kızı kaybedersin.
    senin daha aktif olman için bir hobine ortak etmelisin onu. birlikte hem yapıp hem konuşabileceğiniz bir şeyler bul.
  • Ben arabayla dolastırmıstım. Sonra çektik ortaköye boğazı izliyoruz konuşmuyoruz ama. Daha sonrası bana sarıldı başını omzuma koydu bir süre seyrettik sonrası malum.

İşin özü sinema ilk başta olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk buluşmadan sinema nedir la ?
  • Kız arkadaşım olmadı ki sana öneri vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: liyundula

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

istanbul daysan yıldız parkına gidin. banklara oturun konuşun, takılın. sonra ortaköye inersiniz belki, kumpir filan yersiniz.

istanbul değil hocam

o zaman gidin bi kafede takılın hacı, kasma kendini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.