dogru msn koxp kalkmaz bide koxp cıktı dogrudur daa bugun gordum cyperde adam bizim partyde idi c1 de acmıs kapat diom kapatmıyo cıktım partyden NO KOXP NO DUPE NO BUG
msn koxp var hala kalkmadi bide su res olayi artik bitse yaa
valla ne yaparlarsa yapsınlar kahrolası koxp u buluyo birileri yapıyor.
msn koxp kalkmadı sahsen hergün aResde AaRrCcHhAaNnGgEeLL (ben) Koxp ta ayRıca seRi counter stRike atıyoRum msn koxp ta buda ayrıcalığım:p
Biyerlere yazıyoruz ama,okumayanlar hala çok fazla görünene göre. Bakın arkadaşlar,bu kosp olayı ,şirketler arası sürtüşme olmadığı sürece bitmez,bitirmezler,yani k2 bu işten para kazanıyor.Yakınmaktan vazgeçin,yada yapamıyorsanız oyunu bırakın. k2 nin engel olmaya çalıştığı kosp değil,dupe vb ile ilgili konular.Bunu konuyu anlayanlar ,diğer arkadaşlarına da anlatsınlar,boşuna yırtınmasınlar böylece...
koxp hayatta kalkmaz paralısı var
quote:
Orjinalden alıntı: erman123
BENCEDE TÜRKLER GENE Bİ MUCİDLİK YAPAR VE KOXP BULUR MERAK ETMEYİN YANİ O DA OLUR GENE Bİ AÇIK BULURLAR
Türkler demişsin koxp u Türkler BULMADI ki
Koxp'u programsız yapmayı basardım Yuruyerek ok atıor ama ben asas'ım kullnmıorum ama yapmayı basardım cok basıt 1kez ogrendıgınız zman gerisi gelıyor... Sakın yapıp da kullanmyın oyun için cok yazık olur
knight online oyunu var olduğu sürece koxp ta olacaktır büyük ihtimal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme