Beyler knightta bakarsanız 1471de hiç birşey değişmedi sadece güvenlikaçısından birçok önlemler alındı artık knightta tek tık programı, koxp , msn koxp gibi olaylar kullanılmayacak bu olaya en çok bence koxperlar üzülecek ama sanırım türkler bir çaresini bulup çıkarmsazsa hiç şaşırmam
Evet biliyoz
quote:
Orijinalden alıntı: elven^archers
Evet biliyoz
paralı koxp çalışıyor arkadaşlar gecen cocuğun biri geldi yanıma bug yaparmısın die seni kasarım koxpla dedi dedim nerden buldun koxpu paralı dedi
quote:
Orjinalden alıntı: Immortalknights
Beyler knightta bakarsanız 1471de hiç birşey değişmedi sadece güvenlikaçısından birçok önlemler alındı artık knightta tek tık programı, koxp , msn koxp gibi olaylar kullanılmayacak bu olaya en çok bence koxperlar üzülecek ama sanırım türkler bir çaresini bulup çıkarmsazsa hiç şaşırmam
tek tık programını bilmem ama koxp çıkmış yine kasıyolardı. lanet olası koxpyi bitiremicekler. çünkü ondanda para kazanıyolar.
quote:
Orijinalden alıntı: elven^archers
Evet biliyoz
lol koxp kalktı mı? Areste koxptan görevimi bile yapamıyorum köpeklerde hala koxp kuran adamlar var onlar nereden buldu acabaü
Yemişim 1471 i
quote:
Orijinalden alıntı: Raimond
lol koxp kalktı mı? Areste koxptan görevimi bile yapamıyorum köpeklerde hala koxp kuran adamlar var onlar nereden buldu acabaü
Yemişim 1471 i
Alıntıları Göster
Lanet olasi 1471 sayesinde pc rest atio knightta girince bnm için tek bu değişti yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Raimond
Yemişim 1471 i
Alıntıları Göster
koxp kalkmamış paralısı var su an.knight kapanana kadar kalkcagınıda hiç mi hiç sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: lestweforget
koxp kalkmamış paralısı var su an.knight kapanana kadar kalkcagınıda hiç mi hiç sanmıyorum
Alıntıları Göster
Yaw şu reset problemini nasıl çözücez:(((
quote:
Orijinalden alıntı: lestweforget
Alıntıları Göster
hadi ya üzüldüm de benım 59 char hack lenmişti koxp yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: xX_ScRoW_Xx
hadi ya üzüldüm de benım 59 char hack lenmişti koxp yüzünden
Alıntıları Göster
Oyunun çekirdeği biliniyor.Koxp kalkmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: tagopasa
Oyunun çekirdeği biliniyor.Koxp kalkmaz...
Alıntıları Göster
tabiki kalkmazzz
quote:
Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs
tabiki kalkmazzz
Alıntıları Göster
msn koxp hala çalışıyor(şahsen 10 dk denedim)
quote:
tabiki kalkmazzz
Alıntıları Göster
hemde koxp u kaldıramazlar hergün kaç kişi milyonlarca koxp programları yapıyolar
quote:
hemde koxp u kaldıramazlar hergün kaç kişi milyonlarca koxp programları yapıyolar
Alıntıları Göster
çokk özür dilerim anlamsız bir cümle oldu
quote:
çokk özür dilerim anlamsız bir cümle oldu
Alıntıları Göster
BENCEDE TÜRKLER GENE Bİ MUCİDLİK YAPAR VE KOXP BULUR MERAK ETMEYİN YANİ O DA OLUR GENE Bİ AÇIK BULURLAR
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TT_eXpReSs
hönk
quote:
Orijinalden alıntı: SkullC
quote:
Orjinalden alıntı: TT_eXpReSs
hönk
Alıntıları Göster
reset için yenı pach ı beklıcezbaska care yok hepsını denemıs bırı olarak konusuorm
quote:
Orijinalden alıntı: UnDeRgRoUnDrAp
reset için yenı pach ı beklıcezbaska care yok hepsını denemıs bırı olarak konusuorm