beyler bırakıyom ko yu WoWe geçcem parasız serwer larsda oynamak istiyorum ..bu serwer ların (-) yönlerini açıklayabilir we bu serwer ları nerede bulabileceğimi bana söölerseniz mmnun olurum
o serverların her şeyi eksi, artı bir yönleri sadece ücretsiz olmaları (umarım cafeden oynamıyorsundur yoksa oraya vereceğin paraya yazık olcak), sanırım wowstatus.net'ten bir free server listesine ulaşabilirisin
quote:
Orjinalden alıntı: haylaz
o serverların her şeyi eksi, artı bir yönleri sadece ücretsiz olmaları (umarım cafeden oynamıyorsundur yoksa oraya vereceğin paraya yazık olcak), sanırım wowstatus.net'ten bir free server listesine ulaşabilirisin
çok doğru söylemişsin
quote:
+99999
ayrıca en büyük eksileri geleceklerinin muamma olması. kaç tane parasız Ultima Online serverında oynamıştım hepsi bir yıl içinde kapandı.
heretic bu arada hngi server
quote:
Orjinalden alıntı: Heretic
quote:
+99999
ayrıca en büyük eksileri geleceklerinin muamma olması. kaç tane parasız Ultima Online serverında oynamıştım hepsi bir yıl içinde kapandı.
valla wow hakkında tek söyleyebileceğim şey en iyi online oyun olduğudur