Şimdi Ara

BEYLER KO YU BIRAKTIM KARARLIYIM AMA CANIM SIKILIO BANA OYUN ÖERİRMİSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: McMytH

quote:

dur orda knight a bin takar deme kardeşim isterse 10000 taksın ama knight ın yeri var bende
    kralı gelse knight ın tahtını yıkamaz
    oyunu 4 kere bıraktım ama onun boşluğu dolmayınca geri başladım daha ne olsun anlayın artık

BNDE ÖYLE DİODUM AMA DEİL ZATEN DÜNYANIN EN İİ OYUNU SECİLDİ OBLİVİON MÜTİŞGH GRAFİKLERR K2 ORTAK AMA OYUNU K2 YAPMAMIŞH SADECE SPONSORR BNCEE Bİ DENE BAK NASIL BIRAKION OYUNU

beni anladığın anlaşılıyor olum knight dünya çapında oynanan bir oyun ve kurgu iyi bence oblivion un da oyuncu kitlesi bakımından knight ı geçecepini sanmıyorum

• quote:

beni anladığın anlaşılıyor olum knight dünya çapında oynanan bir oyun ve kurgu iyi bence oblivion un da oyuncu kitlesi bakımından knight ı geçecepini sanmıyorum

BİKERE KNİGHTI TÜRKLER BASMISMISH OBLİVİON DÜNYA ÇAPINDA YANİ TÜRKİYEYİ DİEL DÜNYAYI GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK OBLİVİON DAHA ÇOKH OYNANIORRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: McMytH

quote:

BİKERE KNİGHTI TÜRKLER BASMISMISH OBLİVİON DÜNYA ÇAPINDA YANİ TÜRKİYEYİ DİEL DÜNYAYI GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK OBLİVİON DAHA ÇOKH OYNANIORRR

bir de bir türk ün dünyaya bedel olduğunu düşünürsek 500k türk oynuyosa knight ı gerisini de anla artık

• 1. Oblivon la K2 nin alakası yoktur sponsoru falan degil 2. si Knight Online dediginiz oyunu 4m oynasa (ki imkansiz) Oblivonu gecemiyo Sen 500k diyon hala Oblivon 5m küsür dur
  • Off ne oyunu bırakmışsın işte çık dışarı bikaç kız arkadaş bul gez-gezdir hala oyun peşindesin ben de oyunu bıraktım geçende arkadaş charını verdi al biraz cz yap diye oyunu oynayasım gelmedi nedense..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 18 Ocak 2007; 16:37:58 >
  • sen oynuosan söliim burası ko yeri bana göre ko dünyanın en iyi oyunudur ilk defa bi oyun fm den sonra bana bu kadar özel geldi oblivion mudur nedir açıkçası onu da ilk defa sizden duydum
    uzun lafın kısası knight dan sıkılanızın nedeni koxp tek tık vs. olmasıdır,adamların dupe yapmasıdır.
    ben bu oyunu hilesiz oynadığım için zevk alıyorum ve yarın pre alacağım için de oyunla hiçbir sıkıntım kalmayacak ama söliim ben bu oyunu türklerle oynamaktan daha zevk alıyorum çünkü yardımsever oluyor çoğu sizin düşüncenizi bilmem oblivion denen oyunu daha yeni duyduğumu bir daha söylüyorum bu noktada ve kanımca knight ı daha çok türk oynuyor çünkü daha hiçbir kafede görmedim oyunu
    kusura bakma ama sen istiyorsan oyna ve knight ı bırak eğer bıraktıysan da burası knight forumu kendi forumuna git veya kendi topiv ini aç
  • bencede arkadaşlarla belli serverlarda oynuyoz cok zevkli birbirimizi vurmakk
    quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

netten cs oyna hastalık olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

Aga oyunu madem bıraktın charının sıfresını gızlı soruyu ıd yı felan pm den ata bılırsen cok gusel onerılerım var

sen çok zekisin galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

netten cs oyna hastalık olacak

sakın başlamayın knight dan dahaq büyük bir hastalık(ben bulaştım)
  • cs ne biri sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNz3R_Khan

cs ne biri sölesin

Caunter Strike....
  • netten call of duty 2 oyna coook zevkli oluyo
  • warrock oyna oda k2 networkun ama türkiyede serverı var o yüzden herkesz türk rpg oyunu savas ve bedavaa
  • birdir bir oyna
  • @Slauter
    Yok Yok Saklambaç
  • internet sitesi ne acaba
  • Arkadaşlarına falan da bıraktır (8-10 kişiye)beraber uzun eşşek oynayın gerçekten zevkli
    Ama beline dikkat et,nolur nolmaz
  • Saklambaç,körebe,yakalamaca,çelikçomak,9 kiremit vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

internet sitesi ne acaba

Konuyu neden hortlattınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

Aga oyunu madem bıraktın charının sıfresını gızlı soruyu ıd yı felan pm den ata bılırsen cok gusel onerılerım var

aga demenden belli ne kadar sivri zeka oldunu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.