Şimdi Ara

BEYLER KO YU BIRAKTIM KARARLIYIM AMA CANIM SIKILIO BANA OYUN ÖERİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aga oyunu madem bıraktın charının sıfresını gızlı soruyu ıd yı felan pm den ata bılırsen cok gusel onerılerım var
  • sana en buyuk onerım kendıne bı kız ark bul oda olmaassa world wactr tam bılmıyom ole bı oyun var oda manyak bısıı nayt gıbı :D
  • arkadaşım sende bir oyun bırakıyon başka bir oyuna eğer illa bir oyun arıyosan generals öneririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: PaNz3R_Khan

canım sıkılıo söleyin bişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nestor16

sana en buyuk onerım kendıne bı kız ark bul oda olmaassa world wactr tam bılmıyom ole bı oyun var oda manyak bısıı nayt gıbı :D
    forever Lineage2 Bende Knight'ı bıraktığımda bi abim bu oyunun sitesini atmıştı.Bende bi bakem dedim.Bakış o bakış bi daha knight'a girmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclamer

forever Lineage2 Bende Knight'ı bıraktığımda bi abim bu oyunun sitesini atmıştı.Bende bi bakem dedim.Bakış o bakış bi daha knight'a girmedim

Alıntıları Göster
    kız da unutturmuo knıght ı ama worl of warcraft oyna
    paralı oyun ama beleş serverlar da knıght dan daha bıle gzl ama zevkı parasız da oynarsan cıkmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Justariuse

kız da unutturmuo knıght ı ama worl of warcraft oyna
    paralı oyun ama beleş serverlar da knıght dan daha bıle gzl ama zevkı parasız da oynarsan cıkmaz..

Alıntıları Göster
    wow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

wow.

Alıntıları Göster
    Strateji oyunu age of empires 2 yada 3 bence ben 14 saat oynadım oyunu zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Hannibal Lecter

Strateji oyunu age of empires 2 yada 3 bence ben 14 saat oynadım oyunu zamanında.

Alıntıları Göster
    charımı satacam alıcıda varda WOWnerden bulurum bi acıklaması var? bu arada areste 60 warrior ve 59 asas salık itemsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Aga oyunu madem bıraktın charının sıfresını gızlı soruyu ıd yı felan pm den ata bılırsen cok gusel onerılerım var
    quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

Aga oyunu madem bıraktın charının sıfresını gızlı soruyu ıd yı felan pm den ata bılırsen cok gusel onerılerım var

aga demenden belli ne kadar sivri zeka oldunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNz3R_Khan

charımı satacam alıcıda varda WOWnerden bulurum bi acıklaması var? bu arada areste 60 warrior ve 59 asas salık itemsiz

Alıntıları Göster
    dh nin wow bölümü var üst konularda herşey anlatılıyor.
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

dh nin wow bölümü var üst konularda herşey anlatılıyor.
    quote:

Alıntıları Göster
    netten cs oyna hastalık olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Saga

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

adam knighti bırakmıs zaten bi hastalıktan kurtulmus sen dierine basla dion :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TriNitroToluen.

quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

adam knighti bırakmıs zaten bi hastalıktan kurtulmus sen dierine basla dion :D

Alıntıları Göster
    kardeş fm 2005 veya 2006 bağlıyo kendine meret
    en iyi yol bu bence veya kısa sürede nfs carbon

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

kardeş fm 2005 veya 2006 bağlıyo kendine meret
    en iyi yol bu bence veya kısa sürede nfs carbon

Alıntıları Göster
    OBLİVİON OYNA BN OBLİVİONA BAŞLADIM ONLİNE DEİLL AMA SÜPR Bİ RPG OYUNU KNİGHTA BİN TAKJAR

• quote:

Orijinalden alıntı: McMytH

OBLİVİON OYNA BN OBLİVİONA BAŞLADIM ONLİNE DEİLL AMA SÜPR Bİ RPG OYUNU KNİGHTA BİN TAKJAR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: McMytH

dur orda knight a bin takar deme kardeşim isterse 10000 taksın ama knight ın yeri var bende
    kralı gelse knight ın tahtını yıkamaz
    oyunu 4 kere bıraktım ama onun boşluğu dolmayınca geri başladım daha ne olsun anlayın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orjinalden alıntı: McMytH

dur orda knight a bin takar deme kardeşim isterse 10000 taksın ama knight ın yeri var bende
    oyunu 4 kere bıraktım ama onun boşluğu dolmayınca geri başladım daha ne olsun anlayın artık

Alıntıları Göster
    quote:

BNDE ÖYLE DİODUM AMA DEİL ZATEN DÜNYANIN EN İİ OYUNU SECİLDİ OBLİVİON MÜTİŞGH GRAFİKLERR K2 ORTAK AMA OYUNU K2 YAPMAMIŞH SADECE SPONSORR BNCEE Bİ DENE BAK NASIL BIRAKION OYUNU

• quote:

Orijinalden alıntı: McMytH

quote:

BNDE ÖYLE DİODUM AMA DEİL ZATEN DÜNYANIN EN İİ OYUNU SECİLDİ OBLİVİON MÜTİŞGH GRAFİKLERR K2 ORTAK AMA OYUNU K2 YAPMAMIŞH SADECE SPONSORR BNCEE Bİ DENE BAK NASIL BIRAKION OYUNU

Alıntıları Göster
    world of warcraft oynama git silkroad oynA wow a gelme zaten dişlanırsın ingilizce yoksa
    + knight gibi degildir alisamazsin kolay kolay SilKRoad Oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 18 Ocak 2007; 16:10:24 >

• pek ko yu bırakmısa benzemıyorsun hala ko ile ılgılı sıtelere gırıyorsun onun yerıne başka sıtelere gir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.