|
Adam olmak için işe giriyim dedim beceremedim
-
-
Maraz Alinin sağ kolu diye girdim.
-
Benim de belimde 2 fıtık var, ağır eşya taşınacak işlere giremem, spor yaparken bile deadlift ve squat yapmıyorum artık. Makine leg press ve makine leg curl giriyorum bacak için. Deadlift ve squat'ı 2018'de bırakmıştım ama geçen aylarda deadlift denedim, eski gücüm yok. Bir bilek güreşinde biraz iyiyim, onda da profesyonel sporculardan çok gerideyim. -
Diğer işler de böyle. 2'nin üstündeki ortalama kötü değil. Çalışmaya devam et çünkü çalışmazsan zamanını boşa harcarsın. Bölümün ne ise onun stajını yapmaya çalış. Üçüncü sınıfa geçtiğinde mesleğine girmiş ol. -
İşi bırakıp full derse mi odaklanıyım sizce hizmet sektoründe insanlar nasil calısabiliyor anlamiyorum bu kadar hayat bitirici calisma sartlari olamaz -
Bölüm ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: Horny Saint
İşi bırakıp full derse mi odaklanıyım sizce hizmet sektoründe insanlar nasil calısabiliyor anlamiyorum bu kadar hayat bitirici calisma sartlari olamazOkumamış adamın işi hayat bitirici. Sadece düşük ücretle insan üstü emekler vermiyor, aynı zamanda saygı görmüyor, tercih edilmiyorlar.
-
ne yazık ki öyle. -
maaş kaç hocam sizin?
-
Okuyanlardan markette çalışanlar var artık herkes üni okuyor tıp diş hariç iş garantisi yok
-
diş de garantili deyil
-
Öyle işlerde genelde ilk günler zordur. Sonra düzelir -
Haftada 6 gün o şekilde çalışsan 24k maaş ediyor. 2 arkadaş ev tutsanız kişi başı 8-10 kiraya faturaya gider, geriye 14 falan kalıyo -
Sağlık bölümü oku bak malum şirketten çıkarıldığından beri ne zamandır ağzına layık iş bulamıyon
-
Geçen sene girdiğim müfettişlik işi aslında fena değildi ben kaşındım ya da yine yanlış düşünüyorum. Ama üst yönetim bile patır patır istifa ediyordu saçma bir kurumdu. o cehapeli şirket yüzünden kariyerim sıfırlanmıştı, benden küçük , öss’de 200 bininci olmuş tiplerden ayar yiyordum gururuma dokunuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 9 Ekim 2024; 12:59:59 > -
Marmara'da ingilizce iktisat okuyorum aslında kötü bölüm değil ama benim derslerim kötü
-
17-18 yaşındaki çocuklardan azar yedim hocam
-
Üniversiteyi bırak iş hayatına gir. Yada açıköğretim oku. Okulu okusan sana çuvalla para vermicekler. git mezun olup iş arayanları bul sor adamlara ne iş pişman mısınız die. 1 kişiye sorma. Genele bak.
-
kaç yaşındasın sen
Benzer içerikler
- nice greek esprisi
- nurofen öksürüğe iyi gelir mi
- az yiyorum spor yapıyorum ama kilo veremiyorum
- macfit taahhütlü üyelik iptali
- hap yutamıyorum ne yapmalıyım
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X