bu yaz sonunda ağustosda kosovaya gitme planım varda ne yaparım yabancı dil olarak ingilizce yardımcı olurmu gezim seyahat amaçlı olacak.
dil konusunda sorun çekmezsin bence nede olsa amerikanın son eyaleti gibi birşey olmuş kosova.
akraba vs filan yoksa kosovada ben olsam makedonya veya bosnaya giderdim. tahminmce oralarda gezilecek görülecek yerler daha fazladır turistik açısından.
quote:
Orijinalden alıntı: rom11
dil konusunda sorun çekmezsin bence nede olsa amerikanın son eyaleti gibi birşey olmuş kosova.
akraba vs filan yoksa kosovada ben olsam makedonya veya bosnaya giderdim. tahminmce oralarda gezilecek görülecek yerler daha fazladır turistik açısından.
arkdaşım var hocam daha önce bulundunmu
Yok. Ben şahsen gitmedim ama giden tanıdıklar vardı bi süre once. Arkaba ziyareti sebebiyle. Diğer balkan ülkelerine göre pek gezip görülecek yerler yokmuş.
Ama yakın zamanda mutlaka gelimşmiştir malum abd ve natonun çiçeği burunda yeni üssü.
tanıdık varsa git tabii. orada yaşayan birisi sana daha iyi bilgi verir gezdirir.
iyi tatiller.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme