Şimdi Ara

erdek askeri kampa gidecek olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 eylül 5 ağustos dönemi için var mı la giden?

• guzel yer. günü birlik giderdim ara sıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok imreniyom burada ya yıllarca her sene giden kaynaşan arkadaşlar var. geceleri bi de 12 sularında böyle kızlı erkekli gidiyorlar kim bilir neler dönüyo arkadaş bize de düşer mi acep bilmiyorum. geçen sene gittim 10 gün sap gibi gezdim lan ortalıkta yeminlen üzüldüm halime
  • baban kıdemli başçavuş mu
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    babam öldü 98 de dedem emekli astsubay.

bende 18 yaşını geçtim ve bana askeri kart cıkartılamıyor. ama dedemin refakatçisi olarak giriyorum yani torunu olarak da deil çünkü kendisi 2013 de felç oldu fakat inatla kampa gideleim diye tutturuyor. bizde yazdık ne de olsa bu kadar muvazaf varken çıkmaz diye çıkacğaı tuttu iki senedir. geçen sene de çile. bu sen de başka çile. bi de kızlı erkekli grupları görüp yumruk yemek bambaşka bi çile anasını satayım

gitmek istemiyorum fakat anneanemin de taşıacak durumu yok bi de orada hasta arabasını ben taşıyorum. yani mecburiyetten tatile de değil malesef böyle durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 27 Haziran 2015; 19:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

babam öldü 98 de dedem emekli astsubay.

bende 18 yaşını geçtim ve bana askeri kart cıkartılamıyor. ama dedemin refakatçisi olarak giriyorum yani torunu olarak da deil çünkü kendisi 2013 de felç oldu fakat inatla kampa gideleim diye tutturuyor. bizde yazdık ne de olsa bu kadar muvazaf varken çıkmaz diye çıkacğaı tuttu iki senedir. geçen sene de çile. bu sen de başka çile. bi de kızlı erkekli grupları görüp yumruk yemek bambaşka bi çile anasını satayım

gitmek istemiyorum fakat anneanemin de taşıacak durumu yok bi de orada hasta arabasını ben taşıyorum. yani mecburiyetten tatile de değil malesef böyle durum

Allah rahmet etsin.özür dilerim hatırlattığım için.askeri kamplara genelde üst yaş kitlesinde olanlar gidiyor o yüzden sordum

• kukaraça kullanıcısına yanıt
    evet hocam dedemler de zamanda muvazaffken çok karpuz kaldıran gitmişler. adam evde öyle oturmaktan sıkıldı hareket etmeye de hali yok ama inatla kampta kamp. götüreceğim ne yapayım işte düşe kalka gidecez geçen sene de büyük çile olmuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

hocam çok imreniyom burada ya yıllarca her sene giden kaynaşan arkadaşlar var. geceleri bi de 12 sularında böyle kızlı erkekli gidiyorlar kim bilir neler dönüyo arkadaş bize de düşer mi acep bilmiyorum. geçen sene gittim 10 gün sap gibi gezdim lan ortalıkta yeminlen üzüldüm halime

güzel yer de genelde kuzenlerle filan giderim ben. bi de ilk defa bi kızın ayağıma kadar gelip tanışalım mı dediği yerdir ora. o yüzden de severim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gümüldüre gidecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.