Şimdi Ara

BEYLER KURUNTULAR BAŞLADI MI SİZDE DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonucun ne geleceği bile artık önemli değil yeter ki iptal olmasın modundayım artık hocam korkuyorum
  • aynen dostum ya bende aynı kafadayım günler yaklaştıkça daha da stresleniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu 1 haftada açıklasalar ne olurdu. Zaman geçtikçe acaba daha fazla yanlışım çıkar mı, hedeflediğim yere gidebilir miyim? Gibi bin tane soru dolaşıyor kafamda. Erken açıklasalar tercih dönemine kadar her şeyi kararlaştırırdık, okulları araştırırdık.

• Son 1 hafta kaldi dayanin gencler

• şu ay psikolojik olarak çöp oldu
  • Bende de kaydırdım mı kuruntusu var
  • Bende kaydiriyodumda sınav anında farkettim çok şükür fizikte 11. Soruyu 10. Soruya isaretlemisim.

• Valla ayni ya sinavdayken elim basimda soru cozuyodum, birden aklima birsey geldi yasadigim olayla ilgili daldim, tam da onumdeki kizin kagidi acildi, 3 saniye sonra falan farkettim, insallah iptal olmaz modundayim, gozetmen tam bana bakiyordu, boyle elim basimda falan kopya cekiyom sanmamistir insallah ,birde beni gordukten sonra yanimdan optigime kagidima bakarak gecti, valla korkuyorum yanimdan gecip ismime bakip iptal etmemistir insallah diye kac gundur kendimi yiyorum.Bende sinav cikisindan beri var bu kuruntu psikolojim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPoweR! -- 10 Temmuz 2016; 20:51:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.