Şimdi Ara

BEYLER KURUNTULAR BAŞLADI MI SİZDE DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok iptal edilir mi edilmez mi gözetmene gülümsedim sınavda falan nolur gibi şeyler. Siz de yediniz mi kafayı

• Takmaaa ben gecen sene optige bildigin soru yazdim matta sure yetmedi geoda cozerim diye silmeyi unutmusum ais te optiklerin goruntusunu koydular yazdigim soru gozukuyordu ben dedim acaba iptal olur mu falan diye hic bise olmadi o kadar korkma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayşalimalitiko R kullanıcısına yanıt
    hocam kahkaha attım
  • Sınavın ortasında arka dakı kıza sus artık mk dedım rahattım gozetmen tanıdıktı sordum

• 7 yıldır giriyorum hiçbirinde yaptığım kuruntular gerçekleşmedi. müsterih olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rayşalimalitiko

Takmaaa ben gecen sene optige bildigin soru yazdim matta sure yetmedi geoda cozerim diye silmeyi unutmusum ais te optiklerin goruntusunu koydular yazdigim soru gozukuyordu ben dedim acaba iptal olur mu falan diye hic bise olmadi o kadar korkma bence

bari sonradan çözeydin içinde kalmasaydı
  • Mr.Mathers kullanıcısına yanıt
    önümdeki bebe sırasını geriye çekince götünü benim ağzına yapıştırınca sıramı öne hızla vurdum ve fısıldayarak küfrettim, hocalar gördü ama bir şey demediler ben de endişelendim şimdi, çok endişelenme hocam senden önce benimki gidecek öyle bir durumda
  • Cozdumde cevaplari yazmamisim a b c d hangi cevaplar var diye bosuna cozdum soru gene boş kaldı

• mat 4b var ama 15b da olabilir emin olamıyorum

• neden hocam
  • Mr.Mathers kullanıcısına yanıt
    sınavı karışık çözdüm kitapçıkta 4b var ama optikte ne kadar bilmiyorum sanki eksik kodladım gibi geliyor....

• Daha 9 gün var.Günde 100 kez sıralama hesaplayarak matematikte cok ıyı bır sevıyeye geldım ve şuan matematık ogretmenlıgı yapıyorum deli para kazanıyorum teşekkürler ösym!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrinth -- 9 Temmuz 2016; 2:28:46 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen yıl geometri kitapçık numaramı kodlamayı unutmuştum optikler bir yayınladı kitapçık numarasını kodladığım yer bomboş ama geometrim gayette on numara okunmuştu karekod sistemi sağolsun.. adamlar diyor ki siz bildiğinizi yapın ottan moktan şeylerle iptal etmeyiz biz.. burdan bizi mağdur etmeyen ösym nin canını yiyim adamsınız siz
  • Dusundukce siralamam geriliyor (monakoluyum)

• Ben kitapciga imza attimmi atmadimmi diye 2 haftadir kafayi yiyorum :))) icimi rahatlattin reiz

• lan adamlar daha doğru düzgün sınav yapamıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yale Tıp

7 yıldır giriyorum hiçbirinde yaptığım kuruntular gerçekleşmedi. müsterih olun

7 yıldır üniversite araştırıyorum yale gibisini görmedim.
  • abi iptal olacak diye kafayı yemiş durumdayım
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız bro :(((
    inanki arık uykumda sayıklıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.