Şimdi Ara

BEYLER L2X DE..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben sizin server ı bilemem ama bizim server da tenha yerlerde(ör:kaya arkaları ,yüksek dağlar) adam olmuyo ben öle + basıyom ha bi +3 e kadar ne silahın nede elbisenin bi risk i yok ama eğer arttırmak istiyosan ve paran varsa kendine bi dwraf aç onla yere at al at al taktiğini kullanarak yap derim.çünkü dwarf larda şans(lucky) skill i var onların basma şansı bizimkinin 2 katı.
  • vala dün akşam başladım indirmeye 3 tane ayrı ayrı dosya indiriyoz devianne de bi arkadaş daha var o yardımcı oldu anlatacak yine bişey olursa ben sana pm atarım Sherif REDLİNEMRE kardeş dediğin doğru olabilir her server ın ayrı özelliği var % ler değşik bazı server larda %0 patlama oranı var ama bizim server larda +4 çok çok zor amaaaaaa adam +18 silah yapıyo bunun bi yolu var ama neeeee 1 sene sonra onuda buluruz artık
  • redline o dwarf konusunda eminmisin?
    lvl kaçta gelen bir özellik o? çünkü orj server skill tree sayfasinda öyle bir skill gözükmüyor
  • 1-beyler dwarflarin + yapma sansi daha yüksek ama + yi yapacak dwarf warsmiht olmali.bounty hunterlerde ayni basariyi yaklayamazsiniz.tam olarak emin olmasamda + da baları yakalama sansı craft lvl le alakalı olabilir.yani lvl 60+ warmtin lvl +20 artisandana göre + sansi yuksektir bence
    2-server restartlarinda son 20 saniye olayina inanmayin derim cunku bende patlak bi tomar silahve armor var bu sekilde test edilmis ve cristalize olmus
    3-+ yapma olayi tamamn serverin ratelerine baglı.mesela bi serverda ecnh %100 ken diger serverda %70 olabilioo.%100 luk serverda +999 a kadar gidebilirsiniz.tabe sıkılmazsanız
    4-bazı serverlarda gm ler para karsiligi over enchant yapabilioo.mesela 50 milyon adeneya +5 gibi
    5-yine bazi serverlarda event ödülü olarak +30 silah verilebilioo top grade.

benim bu güne kadar gördüğüm enchant yöntemleri bunlardır umarım aydınlatabilmişimdir.

@fistan
    classlara verilen skiller tamamen gm nin insiyatifine kalmışltır.o yüzden offical skilleri baz alam derim eger belej serverda oynuosan.
    @REDLİNEMRE
    lucky skili belli bi lvle (lvl4) kadar öldüğünde xp ve bişiler düşürmeni engeller.bi nevi noob korumasi gibi bişidir.+ ile alaksı yoktur.
    buradan bakabilirsinhttp://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/skills.php?class=dwarven_fighter

• Son Nokta Dj_Gençkan'Dan...............................
  • abi bizde şans olsa valla ya elimde c grade bir silah vardı dual +10 a kadar bastım ulen bide 11 yapayım dedım silah tuz buz oldu tüh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

@REDLİNEMRE
    lucky skili belli bi lvle (lvl4) kadar öldüğünde xp ve bişiler düşürmeni engeller.bi nevi noob korumasi gibi bişidir.+ ile alaksı yoktur.
    buradan bakabilirsinhttp://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/skills.php?class=dwarven_fighter

Ben +9 silahi o taktikle yaptım.Bence bi dene sonra "Alakası yok" gibi tabirler kullan.
  • Valla ben gene risk alıp ard arda bastım tabi bunu yaparken kendımı buffladım dual raid sword +12:) yeter sanırım
  • arkadaşlar +lı silahlar nasıl yapılır ve en iyi kımler yapar bana açıklama getirebilirmisiniz çünkü hiç bir fikrim yok extreme titandayim drawft mı kasmam lazım nasıl??? ayrıntılı bilgi?????
  • gidecen hardin academye orda npcler var orda enchant satılıyor 100 k falan tabi her silah cinsinin enchanti ayrı örnek ben c grade silahı kullanıyosam c enchant itemını almam lazım sonra bunu silahın üstüne koyuyon:) böylece silahını geliştiriyosun şans olayına gelınce orasını bende bilmiyom:) ama silahını iyi şekilde geliştirmek istiyorsan bunun için bir kaç silahını tuz buz etmen gerek:P
  • arkadaslar kafayi yemek üzereyim l2extreme de belki 10larca silah patlattim bunlardan +8 shinnig bow +8 dual damascus ve niceleri...

bu +25ler +16 lar nasil yapılıyor bu serverda lütfenn yardimmm!!!
  • arkadaşların da dediği gibi o işin ustası dwarflar diye biliyorum. yoksa seninki şans işi. Ayrıcainan ki onları ENC liycem diye harcadığın parayla L2extreme de tüm S grade setini tamamlardın bi de ustu kalirdi hehe. Bak ben daha dün geyiğine elimde 300 RED BROKEN SEAL STONE VAR TOPTAN 750 milyona satıyom dedim anında gitti. şimdi hazır ENC lenmiş bi tane alacam hehe ;).

Eğer Kastien'de oynuyosan oyunda görüşelim kardeş. Oyunda BufferTR(72), BishopTR(62) veya SpellHowlerTR(68) ye pm yaparsan gorusuruz. bunlar online degilse sen Beton, HeroTurk 'u bul ve Murat nerde diye sor onlar söyler ya da direk yardımcı olurlar eğer istersen. Tüm L2extreme Kastien Server oyuncularına bu mesaj geçerlidir. Bekliyorum ;).
  • nbr lan ben xTURKx im
  • arkadaşlar ben warsmith lv 61 im harbi cristal olmayan bi silah kalmadi bu işin ustasi dwarflarda değil 300 adet mavi taş varsa 1kk hemen alayım haber ver..
  • anam xTurkx liderim nasılsın hehe ben de BufferTR :). kaç gündür yollarını gözler olduk abi yaw.

Ayrıca TheCreeD kardesime ithafen :
    300 adet mavi taşı o fiyata bul, ben senden tanesine 1,5kk verip alacam ok? muahahahaha
    abi be mavi taşların tanesi min. 4kk dan satiliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheCreeD

arkadaslar kafayi yemek üzereyim l2extreme de belki 10larca silah patlattim bunlardan +8 shinnig bow +8 dual damascus ve niceleri...

l2x titan da +17 shining bow ben bastim ama +25 sb lar donation uzerinden yani parasini veriyorsun gm sana +25 sb veriyor
    baska ne istersen parasiyla veriyor +25 basan hic tanimadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: imperial crusader

quote:

Orjinalden alıntı: TheCreeD

arkadaslar kafayi yemek üzereyim l2extreme de belki 10larca silah patlattim bunlardan +8 shinnig bow +8 dual damascus ve niceleri...

l2x titan da +17 shining bow ben bastim ama +25 sb lar donation uzerinden yani parasini veriyorsun gm sana +25 sb veriyor
    baska ne istersen parasiyla veriyor +25 basan hic tanimadim

O arkadasin bastigi ok benim +16 okumdu baska servere gectik diye basti oka +17 oldu saolsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 27 Ekim 2005, 17:10:34 >
  • Oncelikle herkese slm. bu lineage i oynayali cok oluyor. Ben bu oyunu ilk 5x serverda oynamaya basladim. Ve basladiğim serverda bnb serveri. l2extreme serveri asiri derecede kolay bir server. Biliyorum ki su an hepiniz o serverda oynuyorsunuz. Ben ise su an bnbc3 serverinda oynamaya devam ediyorum. 3x exp rate var ama sunu bilinki sizin oynadiğiniz extreme serveri bu serverin yaninda hikaye. hem ayrica bnb serveri yunanlilarin kurmus oldugu bir server bu oyunu onlarla oynamak ayri bir haz veriyor insana. Lutfen bu serveri da bir deneyin. Belki size cok zorlu gelecek ama dediğim gibi hayat orada...
  • tamamen katılıyom arkadaşıma ama attık onları ben gectim ben 2x oynadım adami 40 yatım tam goreviniyapar ken bioren dim server kapatılıyor ozaman dan beri bidaha oynamicama yemi,n ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycel

Oncelikle herkese slm. bu lineage i oynayali cok oluyor. Ben bu oyunu ilk 5x serverda oynamaya basladim. Ve basladiğim serverda bnb serveri. l2extreme serveri asiri derecede kolay bir server. Biliyorum ki su an hepiniz o serverda oynuyorsunuz. Ben ise su an bnbc3 serverinda oynamaya devam ediyorum. 3x exp rate var ama sunu bilinki sizin oynadiğiniz extreme serveri bu serverin yaninda hikaye. hem ayrica bnb serveri yunanlilarin kurmus oldugu bir server bu oyunu onlarla oynamak ayri bir haz veriyor insana. Lutfen bu serveri da bir deneyin. Belki size cok zorlu gelecek ama dediğim gibi hayat orada...

Bu oyunda en nefret ettigim sey lvl kasmaktir pvp den zevkli bir olay yok bence lvl kasmak hikaye asil l2x titan serveride pvp server o kadar buyuk olaylar cikiyorduki 250-300 kisi siege disinda dvc heart ta kapisiyorduk bunun zekini tamamak icin yasaman gerekir.Dost Clan lar pk lik lar oyunun zevkli kismi buralari zaten ama herkesin gorusu farklidir tabi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.