arkadas a tamamen katiliyorum dusuk rate li serverlarda item yapmak lvl almak icin kasarsin titanda biz pvp icin oynuyoruz bizde oynadik 3x 5x serverlarda 40 lvl de class atlamak icin yaptigim gorevleri bilirim saatlerce kostururdum ne gerek var hersey hazir lvl ini kas git pvp yap
Arkadaşlar ben bu oyunu oynayalı kaç sene oluyor belkide görüşlerimiz ondan uymuyordur. siz diyorsunuzki 2x- 5x te 40 lvl adamlar yaptik 55+olan 6 adamim vardi sadece c1 serverinda 5x rate iken. Bir açidan sizin içinde doğru. Bendeextremede oynadim ama o eski günlerimin tadini alamadim. Bende oyunun orjinalide var ama ben oynamiyorum cunku 1 x rate. ve 1x gercekten düşük. Burda blkide beni şu anda oynadiğim servera çeken başka birşey var. Koskoca yunan serverinda 20 kişi oynamak orada onlara karşı koyabilmek, belkide bu bnm orada oynamak isteğimi ateşleyen. Oyundaki ticaret hayati atraksyon cok daha farkli. Ben extremeye yada herhangi yuksek rateli bir seervera gecince bu yasadiklarimi tekrar bulamadim oralarda. Ve su anda eski serverimin c3ü açildi. 1 ay gibi bir zmn oluyor. Öyle herkes 70 lvl değil en yuksek adam 55 lvl. oyuna herkes yeni başlamiş herkes sizin gibi eksik ve bir çaba var, ben bu çabayi yüksek rateli serverlarda göremiyorum. Bir diğer konu ise özellikle extreme serverinda charlarin özellikleri ile oynanmasi 72 lvl paladinim var ve 1300defencesi var bu imkansiz bir durum 72 lvl bir paladinde en az 2000 defence olmasi lzm ki.... Örneğin 76 lvl s grade giyen bir spellhowlerimiz var ve 3000 m.atak... Bu rakamlar cook orantisiz. sonuc olarak ben sizin oynadiğiniz oyunu kotulemiyorum orada oynayan hala arkadaşlarim var. arasira bende girip oynuyorum ama sadece pvp icin. Oynadiğim bu yunanli serverinda yanimda daha fazla türk görebilmek bazi şeyleri kisa vadede değilde uzun vadede tadini cikararak elde edebilmek beni daha cok sevindirirdi. Ama görüyorumki sizler yuksek rateli serverlarda oynamaktan gayet memnunsunuz bunun icin diyebilcek birşeyim yok. 25 kisi c1e basladik 25 kisi extremeyi 2 ay once biraktik 25 kisi 3x rateli yunan serverinda oynamaya dvm ediyoruz. Bzmle birlikte oynamak isteyenler olursa bu bizi sevindirir.
AMMA UZUN OLDU YAW
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme