quote:Orijinalden alıntı: Disaster_TRquote:Orjinalden alıntı: n0000000b akşama Alıntıları Göster Çıkmaz ayın son çarşambası
quote:Orijinalden alıntı: hasATzamaNIquote:Orjinalden alıntı: n0000000b akşama kısa ve öz Alıntıları Göster elbet bi gün gelir sabır
quote:Orijinalden alıntı: Koçibeyçıkar bi gün Alıntıları Göster elini körü halla halla sanane olum sen kendi serverına baksana
quote:Orijinalden alıntı: enbüyükbenelini körü halla halla sanane olum sen kendi serverına baksanaAlıntıları Göster belki yarın belki yarındanda yakın sen içine ferah tut kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: GeNeLVeRiCibelki yarın belki yarındanda yakın sen içine ferah tut kardeşim Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: GeNeLVeRiCibelki yarın belki yarındanda yakın sen içine ferah tut kardeşim Alıntıları Göster LAN ADAM BİR SORU SORMUŞ SORDUĞUNA SORCAĞINA PİŞMAN ETTİNİZ ADAMI YOK KARDEŞİM ŞAHSEN BEN BİLMİYORUM AMA GELİÇEĞİNİ DUYDUM
quote:Orijinalden alıntı: MoonRises4YouLAN ADAM BİR SORU SORMUŞ SORDUĞUNA SORCAĞINA PİŞMAN ETTİNİZ ADAMI YOK KARDEŞİM ŞAHSEN BEN BİLMİYORUM AMA GELİÇEĞİNİ DUYDUMAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_ LAN ADAM BİR SORU SORMUŞ SORDUĞUNA SORCAĞINA PİŞMAN ETTİNİZ ADAMI YOK KARDEŞİM ŞAHSEN BEN BİLMİYORUM AMA GELİÇEĞİNİ DUYDUM +1 ya sız kımsınız adam soru sormus dalga gecıonuz bu forum ıyıce yayından cıktı yeter artık
quote:Orijinalden alıntı: wildsouldquote:Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_ LAN ADAM BİR SORU SORMUŞ SORDUĞUNA SORCAĞINA PİŞMAN ETTİNİZ ADAMI YOK KARDEŞİM ŞAHSEN BEN BİLMİYORUM AMA GELİÇEĞİNİ DUYDUM +1 ya sız kımsınız adam soru sormus dalga gecıonuz bu forum ıyıce yayından cıktı yeter artıkAlıntıları Göster biz logos u unutalın
quote:Orijinalden alıntı: wildsouldquote:Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_ LAN ADAM BİR SORU SORMUŞ SORDUĞUNA SORCAĞINA PİŞMAN ETTİNİZ ADAMI YOK KARDEŞİM ŞAHSEN BEN BİLMİYORUM AMA GELİÇEĞİNİ DUYDUM +1 ya sız kımsınız adam soru sormus dalga gecıonuz bu forum ıyıce yayından cıktı yeter artıkAlıntıları Göster açmıolar..
quote:Orijinalden alıntı: PsYcHoAlonEaçmıolar..Alıntıları Göster böle sorular biraz saçma çünki 2 ay sora açılcak olsa sitede yazardı 2-3 ay sora die
quote:Orijinalden alıntı: GnardalLogos yalan olduAlıntıları Göster Gmyle konuştum birazdaha bebe dolandıralım açcaz diyo
quote:Orijinalden alıntı: n0000000bakşamaquote:Orjinalden alıntı: n0000000b akşama from the most yuvarlak rogue on ares gelmeden bi kaç gün önce sitede verilio ama suan ufukta bi server gözükmüo...