Şimdi Ara

beyler lutfen bı bakın lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün acılan bı topik vardı gizli sorusunu unutanlar buraya diye bu kandırmacamıydı lütfen birsey yazın cok merak ettım cünki baktığımda o topic engellenmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wildifferent -- 28 Ağustos 2006; 0:24:41 >

• sana da yolluyacam yarın şuan başka pc de kayıtlı
  • evet banada cok lazım lutfen knight yonetıcılerı durumu anlamadan ısı halledelM baska bılen yoqmu ???
  • Banada lazım dün göremedim forumda...
  • bakın başka insanları hacklemek için yapıyosanız haram olsun sırf sizin iyiliginiz için anlatıyorum inş. kötü birşey olmaz size güvenim sonsuz ama lutfen hacklemek için kullanmayın lutfen! anlatıyorum
    bakın siteye login olduktan sonra MY KOL <- işte bunu tıklıyorsunuz
    sonra orda aşağıya inerken (reset/change Password) <- işt bu yazıyı tıklıyosunuz
    bu yazıyı yazdıktan sonra yukarda sitelere girmek için beyaz yerdeki en son yazıyı yani chpwd <- bu yazıyı silip yerine HİNT <- işte bu yazıyı yazıyorsunuz sonra gizli sorunuzu belirleyip şifrenizi koyuyorsunuz daha sonra şifreyi değiştirirken gizli soru istiycek sizde o deminki yaptıgınız gizli soruyu yazıyorsunuz ve oluyo
    ama lütfenn milleti hacklemek için kullanmayın yoksa knight yoneticileri anlar değiştirir ben hackerim ben yine bulurum ama bu sefer sizinle paylaşmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.