ancidentleri ben lvl 42 ken kesiyodum sen 61 de yatıyosun biraz eziq kalmışsın sanki
gelip gidip ezik demeyin biliyoz yardim edinde ezik olmuyalim alla alla
biliyoz
Benim 50 Lvl warrior um var olympia da bana verirmisin? Yavaştan full platelerden kurtulup chitin e geçmek istiyorum ama malum parasızlık ve piyasanın durumu...
quote:
Orjinalden alıntı: Hi_On3
isteğene olimpia da awrrior çitin ellik veriim oyunu bıraktım adamdaki herşeyi paylaştırdım bi bu kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
quote:
Orjinalden alıntı: kanar_yam
kardeş kusra bakma ama sen oynamayı bilmion sanırım o lvl de anciente yatılır mı alayı gelsin yatmam roguem var.. 55 lvl im master itemlerim hepsi hazır. bence sen biraz beceriksizsin item konusunda kusura bakma ama.. sana bi tavsiye biraz paran varsa ucuz item çek pahalıya sat yavaş yavaş paran olur
Doğru. Item konusunda biraz beceriksizsin herhalde. Ben olimpiaya hack yedikten sonra yeni bi charla 0 dan başlayıp lvl 50 de full chitin+7 mirage+7 dual kekuri takılar da full+8 di. Master itemlerim de hazırdı da itemlerimi satıp şimdi edanaya geçtim. Şu an da lvl57yim ve master itemlerim yine hazır.
Kendi reklamını yapacağına adama yardım edip etmeyeceğini yazsan daha iyi olurdu.
Yazılan bütün mesajları okudum. Bir çok kişi sadece onun beceriksiz olduğunu kendilerinin şöyle yaptığını böyle yaptığın yazıp durmuşlar. Bu mu forumun amacı, bu mu yardımlaşma?
Yardım etmeyecekseniz bari formu kirletmeyin. Sizin ne olduğunuzu, nasıl itemleriniz olduğunu merak etmiyoruz. Birisi bir yardım talebinde bulunmuş. Edebilecekseniz edin edemeyecekseniz hiç olmazsa formu kirletmeyin.
Keşke bende olsaydı da ben yardım edebilseydim. Ama maalesef yok.
quote:
Orjinalden alıntı: bprince
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
quote:
Orjinalden alıntı: kanar_yam
kardeş kusra bakma ama sen oynamayı bilmion sanırım o lvl de anciente yatılır mı alayı gelsin yatmam roguem var.. 55 lvl im master itemlerim hepsi hazır. bence sen biraz beceriksizsin item konusunda kusura bakma ama.. sana bi tavsiye biraz paran varsa ucuz item çek pahalıya sat yavaş yavaş paran olur
Doğru. Item konusunda biraz beceriksizsin herhalde. Ben olimpiaya hack yedikten sonra yeni bi charla 0 dan başlayıp lvl 50 de full chitin+7 mirage+7 dual kekuri takılar da full+8 di. Master itemlerim de hazırdı da itemlerimi satıp şimdi edanaya geçtim. Şu an da lvl57yim ve master itemlerim yine hazır.
Kendi reklamını yapacağına adama yardım edip etmeyeceğini yazsan daha iyi olurdu.
Yazılan bütün mesajları okudum. Bir çok kişi sadece onun beceriksiz olduğunu kendilerinin şöyle yaptığını böyle yaptığın yazıp durmuşlar. Bu mu forumun amacı, bu mu yardımlaşma?
Yardım etmeyecekseniz bari formu kirletmeyin. Sizin ne olduğunuzu, nasıl itemleriniz olduğunu merak etmiyoruz. Birisi bir yardım talebinde bulunmuş. Edebilecekseniz edin edemeyecekseniz hiç olmazsa formu kirletmeyin.
Keşke bende olsaydı da ben yardım edebilseydim. Ama maalesef yok.
saol kardes senin verdigin cevap yeter
o levele kadar senmi kastın. İnanmıyorum. Sen kastıysan eger en azından +1 mirage alabilirdin... Satın mı aldın charı?
hayir kardes ben archerdim üstümde ironx felan vardi +4 hornx +7 felan vardi bunlari sattim ve anca skillerimi sifirlata bildim 28m istiyor skill 0 latmak sonra param kalmadi +7 sb aldim chari kendim kastim
ya okadar olympiali var hic biri cevap yazmiyor
beyler gözünüzü sevim lütfen yardim edin vallaha cok zor durumda olmasam yardim istemem ama iste durumum kötü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme