Şimdi Ara

beyler lütfen yardim artik surama kadar geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler lvl 61 oldum hala masterimi acamadim tailof lesath eksik bu 1.
    lvl 61 oldum hala +7 sblerde dolasiyom bu 2.
    param kasamiyom gidip anciet lere bi daldim bi baktim yerdeyim, blood of glypotont cikarmak istiyom gidip mastadon kesiyom yemin ederim yarim saate 4 tane cikti , abysee gidebilsem giderim o1 dert girsem bile bende bu sans olduktan sonra hic bisey yapamam

beyler artik lütfen bii yardim etsin olypmiadan okadar oynuyan var forumda. allah rizasi icin yardim edin
    bi toparlanam itemleri hepsini geri iade ederim

• oha o lvlde elinde en az mirage +7 olması lazım

sürekli lvl kastın galiba hiç item yapmamışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 5 Haziran 2006; 17:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

oha o lvlde elinde en az mirage +7 olması lazım

beceremiyom su item isini biri yardim etsin ne olur
  • quote:

spike town
    bi şansını dene
  • quote:

ben yardım ederdim de Akuramatata hacklendi Ve İtemlerim gitti yoksa helalinden +7 dual mirage verirdm
    EDİT: Akuramatata arkadaşla berabr oynuyoruz.CHAR BENİM DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

spike town
    bi şansını dene

Alıntıları Göster
    ne dion aga ben 48 lwlim elimde ıron x var olympıa

• quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: _DrAkOJa_

gel sana +8 shard vercem gel o3 e
    bende istedim zamanında vermediler hiç isteme

cok komiksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babali -- 5 Haziran 2006; 17:53:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XxX_MAyNaME_XxX

ne dion aga ben 48 lwlim elimde ıron x var olympıa

Alıntıları Göster
    kardeş kusra bakma ama sen oynamayı bilmion sanırım o lvl de anciente yatılır mı alayı gelsin yatmam roguem var.. 55 lvl im master itemlerim hepsi hazır. bence sen biraz beceriksizsin item konusunda kusura bakma ama.. sana bi tavsiye biraz paran varsa ucuz item çek pahalıya sat yavaş yavaş paran olur
  • quote:

spike town
    bi şansını dene

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

spike town
    bi şansını dene

+7 sblerlemi??
    quote:

Orjinaldan alinti: LorD_AsPeNDoS
    ben yardım ederdim de Akuramatata hacklendi Ve İtemlerim gitti yoksa helalinden +7 dual mirage verirdm

hicmi biseyin yok kardes olypmiada isime yaricak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babali -- 5 Haziran 2006; 17:59:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

kardeş kusra bakma ama sen oynamayı bilmion sanırım o lvl de anciente yatılır mı alayı gelsin yatmam roguem var.. 55 lvl im master itemlerim hepsi hazır. bence sen biraz beceriksizsin item konusunda kusura bakma ama.. sana bi tavsiye biraz paran varsa ucuz item çek pahalıya sat yavaş yavaş paran olur

Alıntıları Göster
    biraz ezik gibi kalmışsın ama zamanla olur hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: babali

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

spike town
    bi şansını dene

+7 sblerlemi??
    quote:

Orjinaldan alinti: LorD_AsPeNDoS

hicmi biseyin yok kardes olypmiada isime yaricak

Alıntıları Göster
    var ama şu an ark kullanıo +7 chitin set ve dual +7 mirage elf belt pp kaldı bi tek +8 shard +7 shell set zamanı geçti hacklendik

• quote:

Orijinalden alıntı: Lome

var ama şu an ark kullanıo +7 chitin set ve dual +7 mirage elf belt pp kaldı bi tek +8 shard +7 shell set zamanı geçti hacklendik

Alıntıları Göster
    o ark biraz yardim edemezmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lome

Alıntıları Göster
    sonuçta sen buff suz ac siz bir adama dalacaksın bence şansını dene...
    bi merchant açmış priest veya mage görürsen kaçırma dal işte belkide zengin olursun
    lord_aspendos pm ine baktınmı ??

• quote:

sonuçta sen buff suz ac siz bir adama dalacaksın bence şansını dene...
    bi merchant açmış priest veya mage görürsen kaçırma dal işte belkide zengin olursun
    lord_aspendos pm ine baktınmı ??

Alıntıları Göster
    yokmu yardim edcek?
  • quote:

yokmu yardim edcek?

Alıntıları Göster
    isteğene olimpia da awrrior çitin ellik veriim oyunu bıraktım adamdaki herşeyi paylaştırdım bi bu kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi_On3

isteğene olimpia da awrrior çitin ellik veriim oyunu bıraktım adamdaki herşeyi paylaştırdım bi bu kaldı

Alıntıları Göster
    Ben yardım ederim server söle 60'dan 39 ile giremem DC yiyor o yüzden eziq büxük admlarla gelebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

Doğru. Item konusunda biraz beceriksizsin herhalde. Ben olimpiaya hack yedikten sonra yeni bi charla 0 dan başlayıp lvl 50 de full chitin+7 mirage+7 dual kekuri takılar da full+8 di. Master itemlerim de hazırdı da itemlerimi satıp şimdi edanaya geçtim. Şu an da lvl57yim ve master itemlerim yine hazır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

Doğru. Item konusunda biraz beceriksizsin herhalde. Ben olimpiaya hack yedikten sonra yeni bi charla 0 dan başlayıp lvl 50 de full chitin+7 mirage+7 dual kekuri takılar da full+8 di. Master itemlerim de hazırdı da itemlerimi satıp şimdi edanaya geçtim. Şu an da lvl57yim ve master itemlerim yine hazır.

Alıntıları Göster
    yok mu yardim etcek?

• quote:

yok mu yardim etcek?

Alıntıları Göster
    olimpiyada oynamadım hiç beramus yada cyper olsan
    hemen vereyim ama olimpiya :(
  • ya olmypiada oynuyanlar lütfen ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.