Şimdi Ara

Beyler manitacılık işlerinden anlayanlar varsa bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lise 2'ye giderken bir kızın peşinden çok koştum. Hayatında hiç kimseyle çıkmamış tam bir aile kızıydı. Çok zor şartlarda işi bağladım. Çıkmaya başladık. Okul çıkışları falan geziyorduk biryerlere gidiyorduk. Sonra 4 yıllık lise bitti. İlişkimiz biraz daha ciddiye binmeye başladı. Ben ailemle tanıştırdım. Bizim eve gidip geliyordu falan. İyice birbirimize bağlandık. Yaklaşık 2 ay önce birinden birşey duydum. 'Birader senin manitayı gördüm. 2 erkek 2 kız dönercide yemek yiyolardı dedi.' birşey demedim. Sonra 1 hafta geçti. Çok sevdiğim kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşım da ' Kardeşim bizim manitanın arkadaşlarından duydum , aldatılıyor olabilirsin dikkat et' dedi. Benim de çok fena kafam bozuldu aldım 4 tane bira gittim göl kenarına içtim. Kafam hafiften güzelleşince telefonu elime bir aldım. Mesaj olarak ağza alınmayacak laflar söyledim. Bende ertesi günü farkettim zaten o kadar ağır konuştuğu. O mesajlarıma tek bir cevap bile atmamış. Bende atacak yüzü bulamadım. Önce yokluğu fazla koymadı. Ama artık çok koymaya başladı. Günde bitiremediğim 1 paket sigarayı bile 2 pakete çıkardım. Kendimi alkole vurdum. Her gece cüzdanımdaki resmini çıkarıp bakıyorum tabiri caizse ağlıyorum yani. Çok alışmıtım çook. Geçenlerde yolda gördüm yalnız yürüyordu caddede içim cız etti. Sizden ricam nasıl gönlünü alabirim bu kızın? Lütfen yardımcı olun.

• kardeşim senin çok büyük hataların var daha karşındaki insana hesap sormadan bira alıp içmeye başlamışsın. Alkol sigara triplerine girmişsin ama daha ortada hiç bir şey yok ne kadar ağır şeyler yazdıysan kimbilir kızda düzgün bir kızdı diyorsun gücüne gitmiştir cevap atmamıştır. O kadar şeyin üzerine birde yolda görüyorsun yanına gidip konuşmuyosun daha ne diyim bilemedim. Çok yanlış hareketler yapmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleEyes37 -- 6 Temmuz 2013; 22:27:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manitacilik ne la pizvik gibi
    FANNIMAGNET yazin beyler oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 6 Temmuz 2013; 22:13:35 >
  • hocam bu öyle mesajla telefonla hallolcak iş değil onu az çok tanımışsındır git seveceği bir hediye al kapısına dayan hediyen için notta yazabilirim adına. Sonra git sakin kafayla özür dile ne duyduklarını (isim vermeden) anlat. Sonra onu duyduktan sonra madde aldığını içtiğini anlat mesajı o kafayla yazdığını anlayacaktır. Sonra affeder diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

mesajım surda dursun edıtlıyıcem.

Tamam hocam. Sağolasın.
  • Sevseydi cevap atardi diye dusunuyorum gecmis olsun hocam sorularin olursa cekinme yaz cevaplarim anlarim bu isden .

• quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

Manitacilik ne la pizvik gibi

quote:

Arkadaşım boş boş konuşma. Yardım edeceksen buyur. Boş lafa gerek yok. Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpaRTaCuS_SeFiK

quote:

quote:

Arkadaşım boş boş konuşma. Yardım edeceksen buyur. Boş lafa gerek yok. Saygılar..

Alıntıları Göster
    Dostum işin aslını astarını öğrenmeden niye ağza alınmayacak laflar ettin ki?
    Neyse olan olmuş git yüzüne söyle 2-3 arkadaşım geldi böyle böyle dedi bende duyunca çıldırdım içtim falan ne yazıdğımı bilmiyordum ne yapıyordun onlarla diye sor.Belki akrabasıdır?Diğer türlüyse zaten hiç üzülmene gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

Lise 2 yi görünce okumamiştim kardeş kusura bakma durum ciddiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk B.

hocam bu öyle mesajla telefonla hallolcak iş değil onu az çok tanımışsındır git seveceği bir hediye al kapısına dayan hediyen için notta yazabilirim adına. Sonra git sakin kafayla özür dile ne duyduklarını (isim vermeden) anlat. Sonra onu duyduktan sonra madde aldığını içtiğini anlat mesajı o kafayla yazdığını anlayacaktır. Sonra affeder diye düşünüyorum

Haklısın telefonla olmaz hocam biliyorum. Ama aramaya veya mesaj atmaya yüzüm yok. Önce Mesaj olarak birşeyler yazmalıyım. Çabuk olmam üniversteye gidecekmiş. Bende seneye askere gidiyorum zaten.
  • öncekini editleyecektim ama internetteki sorunlar yüzünden olmadı
    affetmezse bile bi mektup yazıp kapısına bi çocukla bırak. Ama duygusal olsun mektup içine kendi parfumunu sık. Altına isim yerine göz yaşını koy (bunu vermeye yakınken yap ki kurumasın) o zaman ciddiyetini anlayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

kardeşim senin çok büyük hataların var daha karşındaki insana hesap sormadan bira alıp içmeye başlamışsın. Alkol sigara triplerine girmişsin ama daha ortada hiç bir şey yok ne kadar ağır şeyler yazdıysan kimbilir kızda düzgün bir kızdı diyorsun gücüne gitmiştir cevap atmamıştır. O kadar şeyin üzerine birde yolda görüyorsun yanına gidip konuşmuyosun daha ne diyim bilemedim. Çok yanlış hareketler yapmışsın.

Çok haklısın hocam. Bir pişmanım sorma gitsin. Bende bu hatalarımın telafisini bulmaya çalışıyorum. Sabahlara kadar uyuyamıyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

quote:

quote:

quote:

Lise 2 yi görünce okumamiştim kardeş kusura bakma durum ciddiymiş

Alıntıları Göster
    Olayı öğrenmeden içmek nedir , onu geç kız seni aldattıysa haklısın yani kızlar kızlara her şeyi anlatır , eğer arkadaşının manitası cidden öyle bir şey dediyse vardır yani , kızda seni gerçekten sevmediğinden ve senin haklı olduğunu bildiğinden mesajlarına dönmemiştir , ve şimdi gidersen kendi gururunu ayaklar altına almış olursun.

Diğer bir ihtimal(Pollyannacılık oynamak gerekirse) kız - kuzeni - kuzeninin sevgilisi - kuzeninin arkadaşı oturuyorlardı o sırada arkadaşın manitasıyla birlikte gördü , duyduklarında sadece bu olayın yanlış anlaşılması , kızda çok iyi bir kız olduğu için mesajların onu derinden yaraladı ve artık senin yüzüne dahi görme istemiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilum

Olayı öğrenmeden içmek nedir , onu geç kız seni aldattıysa haklısın yani kızlar kızlara her şeyi anlatır , eğer arkadaşının manitası cidden öyle bir şey dediyse vardır yani , kızda seni gerçekten sevmediğinden ve senin haklı olduğunu bildiğinden mesajlarına dönmemiştir , ve şimdi gidersen kendi gururunu ayaklar altına almış olursun.

Diğer bir ihtimal(Pollyannacılık oynamak gerekirse) kız - kuzeni - kuzeninin sevgilisi - kuzeninin arkadaşı oturuyorlardı o sırada arkadaşın manitasıyla birlikte gördü , duyduklarında sadece bu olayın yanlış anlaşılması , kızda çok iyi bir kız olduğu için mesajların onu derinden yaraladı ve artık senin yüzüne dahi görme istemiyordur.

Alıntıları Göster
    her türlü manitacılık, toritacılık işine bakılır, msn verilir, göz kırpılır skyden canlı yayın verilir.
    Adres: egzozcu memet usta/İkitelli sanayiif]

• quote:

öncekini editleyecektim ama internetteki sorunlar yüzünden olmadı
    affetmezse bile bi mektup yazıp kapısına bi çocukla bırak. Ama duygusal olsun mektup içine kendi parfumunu sık. Altına isim yerine göz yaşını koy (bunu vermeye yakınken yap ki kurumasın) o zaman ciddiyetini anlayacaktır

Hocam kız yaşadığım yerden 15 km uzak bir kasabada oturuyor. Babası çok sert biri , zaten annesi kafadan kırık gibi birşey. Eğer öyle birşey yaparsam babasının veya annesinin eline geçerse kızın hayatı biter. 3 sene kadar çıktık babası hiç öğrenmedi. Annesi az çok çakıyordu evden salmıyorlardı. Kızda annesine ayrıldık demişti. Öyle idare ettik yani. Çok zor zamanlardan geçtik. Öyle kestirilip atılacak birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resital2007

her türlü manitacılık, toritacılık işine bakılır, msn verilir, göz kırpılır skyden canlı yayın verilir.
    Adres: egzozcu memet usta/İkitelli sanayiif]

Al birtane daha. Yardımcı olmayacaksan mesaj kirliliği yapma kardeşim...
  • quote:

quote:

öncekini editleyecektim ama internetteki sorunlar yüzünden olmadı

Hocam kız yaşadığım yerden 15 km uzak bir kasabada oturuyor. Babası çok sert biri , zaten annesi kafadan kırık gibi birşey. Eğer öyle birşey yaparsam babasının veya annesinin eline geçerse kızın hayatı biter. 3 sene kadar çıktık babası hiç öğrenmedi. Annesi az çok çakıyordu evden salmıyorlardı. Kızda annesine ayrıldık demişti. Öyle idare ettik yani. Çok zor zamanlardan geçtik. Öyle kestirilip atılacak birşey değil.

bence kız aldatmaktan ziyade anasına uymuştur ve uyduysa daha hayır gelmez takma be birader kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

İkinci ihtimal olduğuna adımı koyarım. Bu olayı nasıl çevirebilirim?

• Yok hocam annesini sevmiyor pek. Öyle biri değil yani. Benden nefret ediyor şuan , anlayıp dinlemeden küfrettiğim için. Ona güvenmediğim için. Hislerimde yanıldığımı düşünmüyorum..
  • quote:

Al birtane daha. Yardımcı olmayacaksan mesaj kirliliği yapma kardeşim...

demiyonda hiç manitacılık kelimesini hangi lugattan kaptım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.