Bildirim
Beyler milli oluyorum sanırım bu sefer
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kasanın arkasındamı tanışıcan -
'İyi günler' cümlesinin anlamı çok derindir yeğen. Gençliğim geldi aklıma. -
tabi cnm bu gun iyi günler dedi yarın kasanın arkasında verecek sana milli olacaksın :D -
Yan ver. -
inşallah erken boşalırsın -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz2008
ama nerde duracağımı iyi biliyorum.
-
A milli takıma mı çağrıldın? -
hangi kulüpte oynuyosun benide bakırköye çağrıyolar yönlendirebilir misin teşekkürler -
-
Dua et günaydın dememiş. Eğer deseydi kimbilir orda çıkarıp gösterirdin Kasiyere... -
quote:
Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.
inşallah erken boşalırsın
-
Vallahi acıyorum sizin gibilere .Senin kardeşin veya ablan birisine iyi günler dediğinde arkadaşı öyle düşünüyor mu acaba milli oluyorum lan ver foruma kıhkıh acınası durumdasınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Sperci0
Vallahi acıyorum sizin gibilere .Senin kardeşin veya ablan birisine iyi günler dediğinde arkadaşı öyle düşünüyor mu acaba milli oluyorum lan ver foruma kıhkıh acınası durumdasınız
F -
quote:
Orijinalden alıntı: Sperci0
Vallahi acıyorum sizin gibilere .Senin kardeşin veya ablan birisine iyi günler dediğinde arkadaşı öyle düşünüyor mu acaba milli oluyorum lan ver foruma kıhkıh acınası durumdasınız
ya ciddi ciddi cevap veriyor bide
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X