Şimdi Ara

Beyler milli oluyorum sanırım bu sefer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migrosta kasiyer kız çıkarken iyi günler dedi. Normalde oraya sürekli gelir her gün o kasadan alışveriş yapardım bu sefer iyi günler dedi. Ben cevap vermedim ama nerde duracağımı iyi biliyorum.

• kasanın arkasındamı tanışıcan
  • 'İyi günler' cümlesinin anlamı çok derindir yeğen. Gençliğim geldi aklıma.
  • tabi cnm bu gun iyi günler dedi yarın kasanın arkasında verecek sana milli olacaksın :D
  • Yan ver.
  • inşallah erken boşalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz2008

ama nerde duracağımı iyi biliyorum.

• A milli takıma mı çağrıldın?
  • hangi kulüpte oynuyosun benide bakırköye çağrıyolar yönlendirebilir misin teşekkürler
  •  Beyler milli oluyorum sanırım bu sefer
  • Dua et günaydın dememiş. Eğer deseydi kimbilir orda çıkarıp gösterirdin Kasiyere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

inşallah erken boşalırsın

• Vallahi acıyorum sizin gibilere .Senin kardeşin veya ablan birisine iyi günler dediğinde arkadaşı öyle düşünüyor mu acaba milli oluyorum lan ver foruma kıhkıh acınası durumdasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sperci0

Vallahi acıyorum sizin gibilere .Senin kardeşin veya ablan birisine iyi günler dediğinde arkadaşı öyle düşünüyor mu acaba milli oluyorum lan ver foruma kıhkıh acınası durumdasınız

F
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sperci0

Vallahi acıyorum sizin gibilere .Senin kardeşin veya ablan birisine iyi günler dediğinde arkadaşı öyle düşünüyor mu acaba milli oluyorum lan ver foruma kıhkıh acınası durumdasınız

ya ciddi ciddi cevap veriyor bide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.