OLMYANIN EN KRAL ADAMI NIGHTSCRAW (REMEMBER ME) DE HACKLENMIŞTİ AMA ŞİMDİİİİİİ
OYUNA GERİ DÖNDÜÜÜÜÜ BAN YAZMAYIN O ALTIN GİBİ Bİ İNSANDIR
ban deıl mı daha neler kesın bannnnn yazmak lazım
Reklam Kokusu Alıyorum.
bunun bize ne yararı war tanımadığım kişi nerden bileyim banane diceksin tanıyan war onları ilgilendiriyo tanıyanda zaten oyuna döndüğünü biliodur ee ne anlamı kaldı gereksiz topic
bi kere o nightscraw ban yemedi yalan söleme charı sahibi benim abime vermişti şerefsizlik yapıp geri aldı nightscraw altın gibi birisiydi evet ama benim abim oynarken
abim bide ne emeklerle onu 65 yapmıştı charı kastırıp geri aldı yani bi şerefsizlik yaptı
REMEMBER ME DEKİ COĞU KİŞİ İYİDİR ÖZELLİKLE LEGEND (SALİH ABİ) SÜPER 1 İNSAN AMA NİGHTSCRAWLA HİÇ TAKILMADIM TANIMIORUM
quote:
Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR
Reklam Kokusu Alıyorum.
bendeee
quote:
Orjinalden alıntı: P4n1cRoom
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
quote:
Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR
Reklam Kokusu Alıyorum.
aynen bende
Sahsen Bende reklam kokusu alıorum!
Ben nezleyim bu koku alamadım
Nightsxcraw kimseye vermemıştıi 1 senin abin kim MUSTAFA ABİ KİMSEYE ÇAR VERMEZ 2 ASILBEN BAN YEDI DEMEIM SEBEBİ O NUN KADAR İYİ İNSANI NASIL HACKLEMİŞ OLAN .............. LARDA SEN NERELİSİN SÖLE BAKALIM
65E KASMIS BMUSTAFA ABİ KENDİ ELLERİYLE KASTI melodya salih NİGHTSCRAW Hep cz de party complate healcısıydı tanıman lazım ama ?? şu konuşan ben ce kafasından atıyo
quote:
Orjinalden alıntı: POWERgirl
OLMYANIN EN KRAL ADAMI NIGHTSCRAW (REMEMBER ME) DE HACKLENMIŞTİ AMA ŞİMDİİİİİİ
OYUNA GERİ DÖNDÜÜÜÜÜ BAN YAZMAYIN O ALTIN GİBİ Bİ İNSANDIR
bizene döndüyse döndü.. altınlığıda onun olsun... her oyuna dönene topic açarsa ohoooo.. ben bile oyunu 2 ayda 5 kere bırakıp başladım her seferinde topic açsaydım forum ne hale gelirdi..
quote:
Orjinalden alıntı: POWERgirl
Nightsxcraw kimseye vermemıştıi 1 senin abin kim MUSTAFA ABİ KİMSEYE ÇAR VERMEZ 2 ASILBEN BAN YEDI DEMEIM SEBEBİ O NUN KADAR İYİ İNSANI NASIL HACKLEMİŞ OLAN .............. LARDA SEN NERELİSİN SÖLE BAKALIM
bi kere abime vermişti muğladan 65 e biz kastık bi kere olympiada değilmi o kdr uğraştık kasmak için şerefsizlik yaparak geri aldınız şuan herşeyi yapabilirim şifreyi biliorum ama gizli sorusu yok charın
hadi acıdım
başka nightscraw olabilir ama rememberme den benim dediğim rememberdede bi nightscraw olduğuna göree