Şimdi Ara

beyler palmi ntsc asiamı hangi makine daha iyi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yine dağıldı konu ya yorumlarının yanlış olduğunu söyledik sadece burda hem ben sana yazmadım neden kendi kendine git j ni sat pal al diye bi yorum yapıyosun onuda anlamadım yani sana saçma geliyosa yorum yapmazsın sadece olur biter burda insanlar düşüncelerini paylaşıyo ok
  • jde daha isteyipte oynayamadığım oyun yok.
    seçmemin sebebi tabikide ucuz olması keşke param olsada pal alsaydım diyorum ama jde aldığıma pişman değilim.
    hattta onca para farkı vereceğime ikinci bir core sistem alacağım ntsc-j.
  • Aslında baktığınızda 1-2 oyun hariç genelde "Sağlam" denilebilecek oyunlar Region Free çıkıyor Nba,Fifa vs. gibi
    ama tabiki bu size kalmış bir durum Pal cihazı herkez almak ister ama arasında 150 bazı yerlerde 200 milyon fark var.Bu yüzden ben Ntsc-j aldım açıkcası Jp oyunda seviyorum.Ama herkes Jp oyun sevmeyebilir ve de tercihini diğer arkadaşların dediği gibi Pal veya U olarak seçebilir.Bence "bu yanar şu döner" gibi olaylar biraz saçma.3 Bölgeden de mutlaka arızalı konsol çıkıyorduk o yüzden içinize hangisi siniyorsa onu alın derim.
  • ben pal alıcam seni bilmem ama palı alma sebebim evde lcd televizyon olmaması ve oyunları daha fazla olması!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vüsal

ben pal alıcam seni bilmem ama palı alma sebebim evde lcd televizyon olmaması ve oyunları daha fazla olması!

Pal' da oyun daha fazla diye birşey yok... Pal dışında CRT TV de çalışmaz Xbox360'lar diye de birşey yok. Tv' de NTSC desteği olmasa bile ufak bir aparatla renkler geliyor.

Pal alacaksanız sebebleri şöyle olmalı;
    -Pal alıyorum çünkü FW yaptırmayacağım, bozulursa Avrupa' ya garantiye yollarım...
    -Pal alıyorum çünkü, Asia makinelerin içleri yurtdışında açıldığı için, ve Asya korsan cenneti olduğu için güvenmiyorum...
    -Pal alıyorum çünkü son üretim bir makine buldum...
    -Pal alıyorum çünkü Xbox360' ın ileride Türkiye' ye resmi olarak geleceğine inanıyorum ve sunulacak imkanlardan yararlanmak istiyorum.
    -Pal alıyorum çünkü Avrupa' da Amcam, Halam, Kuzenim, Yiğenim, Teyzem var...
    vb...

Yani sebebler bunlar olabilir, diğerlerinin büyuk kısmı, hurafe...

• Bütün Oyunlar birbirinde çıkıyor benim netten play-asia dan özellikle baktığım ve tr de pal gözüken oyunların ntsc-j leri veya region freeleri mevcut.Biraz uğraştırır ntsc-j ama pal de çok oyun var u da az oyun var demek yanlış bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkus

ben asia makina aldım ama pes6 oynamak istiyom winning te japonca hiç oynanmıyo hem palde daha cok oyun olduğunu öğrendim bugün ben j yi alırken winninge ingilizce demişlerdi bana ama japonca bu xbox oyunlarını patchleyemiyorlarmı ya ben makinadan soğudum satıp pal mi alsam diyorum

NTJC-J Asia al kafan rahat olsun, Hatasız kul olmaz ama dikkat şu forumlarda PAL makinaların %70 daha fazla hata ile karşılaştığını göreceksin.
  • benim sorunum renksiz cıkıyo değil mat cıkıyo dedim iyi oku sana zahmet renkler tam değil ve ben kendi oyunumu kendim indiriyom yani ben burada oyun satanlara oyun varmı diye soramam j deki oyun sayısı 70 palde ise 120 den fazla oyun var bence hurafeler peşinde koşma arkadaş ben sürekli plazmaya mahkum yaşayamam ki bazen arkadaşlarımada oyun oynamaya gidiyom yanımda plazmaylamı gezecem sanki sen sabitsen sana diyecek birşeyim yok
    quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: Vüsal

ben pal alıcam seni bilmem ama palı alma sebebim evde lcd televizyon olmaması ve oyunları daha fazla olması!

Pal' da oyun daha fazla diye birşey yok... Pal dışında CRT TV de çalışmaz Xbox360'lar diye de birşey yok. Tv' de NTSC desteği olmasa bile ufak bir aparatla renkler geliyor.

Pal alacaksanız sebebleri şöyle olmalı;
    -Pal alıyorum çünkü FW yaptırmayacağım, bozulursa Avrupa' ya garantiye yollarım...
    -Pal alıyorum çünkü, Asia makinelerin içleri yurtdışında açıldığı için, ve Asya korsan cenneti olduğu için güvenmiyorum...
    -Pal alıyorum çünkü son üretim bir makine buldum...
    -Pal alıyorum çünkü Xbox360' ın ileride Türkiye' ye resmi olarak geleceğine inanıyorum ve sunulacak imkanlardan yararlanmak istiyorum.
    -Pal alıyorum çünkü Avrupa' da Amcam, Halam, Kuzenim, Yiğenim, Teyzem var...
    vb...

Yani sebebler bunlar olabilir, diğerlerinin büyuk kısmı, hurafe...

• ben pal 2006 10 tarihli makina aldım ve şimdi içim rahat özelime girildi şurdan al diye ve ben şüphelendim arkadaşlar ve bu şüphem bana pahallıya patladı onlarca kişiye laf yetiştirmekten bıktım söylediklerim de haklı olduğumu düşünüyorum burda bilgi paylaşmaya girdiğim yerde karşıma tek kişi çıktı ve bana fake dedi oyüzden nerden aldığımıda söylemeyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.