Şimdi Ara

beyler palmi ntsc asiamı hangi makine daha iyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben asia makina aldım ama pes6 oynamak istiyom winning te japonca hiç oynanmıyo hem palde daha cok oyun olduğunu öğrendim bugün ben j yi alırken winninge ingilizce demişlerdi bana ama japonca bu xbox oyunlarını patchleyemiyorlarmı ya ben makinadan soğudum satıp pal mi alsam diyorum

• pal alırsan pes yerine 3 kırmızı ile tanışmış olursun........

benden söylemesi..tabi tercih senin.....
  • evet ama araştırdığım kadarıyla pal makina da daha az kırmızı ışık oluyo söyleniyo burdada tersi söyleniyo şimdi ben hangisine inanayım gecen gün gittiğim bir şirkettede gözümle gördüm on tane asia makina vardı inşallah bende düşmem aralarına bide internette en cok ntsc-u ve pal oyun var j oyunların paylaşımı cok düşük kafayı yiyecem ya
  • Arkadaşlar saçmalıyorsunuz. Kusura bakmayın ama gerçekten saçmalıyorsunuz. Neymiş j sorunsuz jde kırmızı olmaz yıl olacak benim ki kırmızı göreli. ki gören çok daha fazla. Ya dogru duzgun yorum yapın lütfen.

Pal alabilirsiniz. 2006/10 üretim ve sonrasında daha kırmızıyla tanışanıda görmedim ve duymadım. Microsoft yeni üretimlerde bu sorunları aşmış gibi görünüyor

• evet marmaralı bana da öyle söylendi sorun olmadığını falan ama 2006 8 tarihli makinalarda sorunun devam ettiğini ve dvdromlarının lg cıktığı söyleniyo 2006 10 tarihli makinayı nerden bulacam ama türkiyede böyle seçenekler biraz zor gibi gözüküyo yani xboxu bulduğuma şükretmem lazım değilmi
  • j de sorun olduğunu ben gördüm yani microsoft avrupa dururken asia yamı iyi makina yapacak düşüncesi oluştu kafamda bide bu ban olayı microsoftun pallere ölüm politakısı niye olsunki ya live dan banlananlar mezarcılıklarından olsa gerek daha cıkmamış oyunlarla girip ek paket indirenlerin banlandığı da kullanıcılar tarafından söyleniyo zaten ama kesin bişeyde değil yani de benim için pes herşeye değer 2?006 10 tarihli makina kim satar ?
  • fatihden ben pal 2006/10 aldım. 2006/10dan sonra sorunlu makine oldugunu ne duydum ne de gördüm. Ve fatih garanti veriyordu satarken bu ürünlerine aynı şekilde atikde veriyor olabilir bir bilgim yok. görüşmek lazım. Fatihin numarasını unuttum ama ozkanelektronik.net olması lazım siteleri. Yada bilen arkadaşlar versin. ATik//fatih hangisi uygunsa hangisi işine geliyorsa onu alırsın. benim için pes onemlidir o yüzden pal benim tercih sebebimdir. Ama unutmamak lazımki bütün regionları tercih edebilirsiniz bu sizin tercihinizdir. Türkiyede 1000 tane pal varsa 500 usa var 500 tanede j vardır. Yani pal çok satıldı. Ve eski paller. jler 6-7 aydır satılıyor. O yüzden piyasada azdır. Ve gittikçede j sayısı artıyor. Ama j sorunsuzdur demek yanlışdır. Veya pal sorunludur demekde yanlıştır. Sorun yeni üretimlerde azaltılmıştır. Eski üretimlerde ise şans işidir diyebiliriz ne yazıkki.

2005 üretimli pal sahibi forumda da çok ama j sahibini bulamayabilirsin. 2005 ler kırmızı görmeyen az kaldı ve hemen hepside pal ise bu pallerin sorunlu oldugu anlamına gelmiyor. O zmn jde satılsaydı 2005 jlerde patır patır dokulecekti o zmn bunu söyleyemecektiniz.

Banlanma konusuna gelince dogru olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş pes 6 oynıyabilrimiyim diye soruyor Ntsc/j de ingilizcesi çıkmadı kardeş pal de var pes 6

Not: benim makine pal üretim tarihi 2005 Aralık hala sorunsuz
  • pal bence en iyisi yada ntsc-u .buradaki taraflı yorumlar aynı makinaya haksız şeylerle iftira atıyor.aksini söylediğimdede kızıyorlar.ama kral çıplak.j ler çok iyi arıza yapmaz diyenler yanılıyorlar.....inanmayın artık bu adamlara......
  • evet ya bencede yani burda j al diyen arkadaş lar sağır duymaz uydurur hesabı saçma sapan yorum yapıyo yani cahil birisi olsam inanacam ve o arkadaş yüzünden japonca oyun oynayacam allahım ya kimi arasam pazar paazarda cevap veren olurmu bana pazar günleri kim acıyo acaba
  • Ben hatta Fatih elektronik'in j'ler çok sorunlu diye artık j makine satmadığını duymuştum.Geçenlerde uğradığımda da baya bi arızalı j makine gelmişti ellerine,tamir etmek için uğraşıyorlardı.
  • Ya bu japonlar sorunsuz diyen arkadaşlar acaba ne kadar bu işin içindesiniz merak ediyorum.Tamir ve satış yapan bir firmanın sahibisinizde size daha çok mu arızalı pal geliyor? Microsoft salak ,en sağlam makineleri Singapur ve Japonyada satıyor ama aklına bu sağlam makineleri potansiyeli daha fazla olan Avrupa ülkeleri ve Amerikada satmak aklına gelmiyor mu sanıyorsunuz?
    Yapmayın Allah aşkına,bu işin duayeni gibi ,bütün istatiklere sahipmiş gibi kesin hüküm vermeyin.Kütür kütür bozuk japon makineler geliyor tamir yapılan yerlere.He pal makine gelmiyormu geliyor tabi.Şunu al bozulmaz diye bir mantık yok.Hepsi bozulabilir.Önemli olan üretim bandından çıkan makinelerin lehim alaşım kalitesi.2006/10. aydan sonraki makinelerde bu kalite artırıldı.Hata oranı daha düşük.

Lütfen tavsiyede bulunurken arkadaşlarınızın ve kendi makineniz hakkında yaşadıklarınızı yazın.Global yazabilmeniz için bu işi yapıyor veya yapanlarla irtibatta olabilmeniz lazım.

• Bin kez soruldu, cevaplandı... İstediğinizi alın bir fark etmez diye. Aynı fabrika üretimler hepsi...

Önemli olan aldığınız yerin sağlam olması. Uzak Doğudan buraya çoğu Asia makine firmware yapılmış geliyor. İçleri oralarda açılıyor ve o ülkelerde neredeyse yollarda, sokaklarda satılıyor. Öyle içi açılmış, yalan edilmiş, düşmüş, veya tamir olup çakılmış( uzak doğuda) bir makine düşerse elinize tabi ki bozulur.
  • bilan fw işlemini fabrikada makineler kapatılmadan önce yapıldığına dair şüphelerim var asialar için.Makineyi açtığımda sanki makine hiç açılmamış gibiydi.Halbuki fw yapılmış ama salaklar ms28 makineyi ms25 olarak flaşlamışlar
  • benim de asıl sormak istediğim pal makinanın avrupa için yani bizim için üretildiği ve düz tvlerimizdede daha iyi görüntü verdiği gibi olayları öğrenmek ama biri atladı ve beddua eder gibi alda üç kırmızı yapsın dedi yani konuyu dağıttı anlıycağınız ben komşuya gittim ve bide ne göriyim kırmızı renk portakal rengine yakın gözüküyo ve görüntü de ps2 ye yakın evdeki plazmamda iyi ama ben bunu seyahate götürdüğümde bide plazmayımı taşıyacam sürekli seyahat ettiğimden pal almak istiyom ve pes6 öncelikli tabi oynamak istiyom benim sormak istediğim tam olarak bu live dan da banlanacığımı söyledi arkadaş microsoft sanki pal makinaya gıcık kapıyo gibi izlenim oluştu üstümde ya
  • Ya millet şaka gibi diyecek söz yok.Bunların hiçbirini dinleme arkadaşım.Kulaktan dolma sözleri gerçekmiş gibi gösteren bilgisiz kişiler.
  • evet ya banada öyle geldi çok mantıksız ve kendi inandığını inandırma isteği işte söylenecek çok söz olsada söyylememek daha iyi
  • Benim PAL Makina Almanyadan Geldi Belkide O yüzden SAĞLAM çıktı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Buna ek olarak hem buradaki forumda hemde yurtdışındakilerde, pal makinelerin daha kalitesiz lehime sahip olduğu da okuduklarım arasında.

bunu nerede okudun????3 yıldır yabancı ülkelerdeki o kadar haber sitesini takip ederim böyle bir şey okumadım????genel olarak yaygın bir hata 3 kırmızı.belirli tarihlerde bu kadar yoğun çıkmıyor diye okumuş olmayasın?sence microsoft dünyada kuzey amerikadan sonra en büyük oyun pazarı olan avrupa pazarını bu tür ahmakça bir hareketle yok edebilirmi????lütfen ne yazdığınıza dikkat edin......................daha önce söylemiştim bir yeri överken diğer yeri yermeyin......
  • evet yazdıkların ve söylediklerinde birbirine uyuşmuyo oyüzden anlaşılmıyosun ne söylemeye çalıştığını iyi yazamadığından ve nerde okuduysan paylaştığın bilgilerin kendi inandıkların olduğundan saygı duyuyorum ve nerde okuduysan veya gördüysen neden bu kadar kesin konuşmanı anlayamadım bende lehim kalitesizliği derken bu bilgiyi nerden aldın onuda merak ettim doğrusu yani kim bu açıklamayı yaptı pal makinalerde lehim kalitesiz asia larda daha iyi diye bir açıklamamı yaptı microsoft veya başka her kimse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.