Şimdi Ara

yurtdışından makina alıcam ama nerden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağustosta avrupa turuna çıkıcam.. hazır gitmişken güzel bir makine alıyım diyorum aklımda 600d var ama yurt dışı fiyatlarını bilen varmı? Birde hangi ülke elektronik konusudna daha ucuz yardım ederseniz sevinirim...
    Gidiceğim yerler aşşağıda ama buralara yakın elektronik konusunda ucuz şehirler varsa günübirlik uğrayıp makineyi ordan alabirim
    Londra
    Paris
    Barcelona
    Nice
    Bern
    Milano
    Roma
    Venedik
    Prag
    Berlin
    Amsterdam

• Londra nın ucuz olduğunu biliyorum ama belki çıkar aradan daha ucuzları
  • Prag ve Berlin saydığın şehirler arasında elektronik aletlerin en ucuz olduğu yerler diye tahmin ediyorum. Ama Viyana'nın elektronik konusunda ucuz olduğunu duydum... Ben Macaristan'da yaşıyorum birkaç kez İtalya'ya gittim. 1-2 Hafta içinde tekrar gidicem. İnanılmaz pahalı bir ülke. Makine fiyatlarına bakarım senin için. 600D dışında düşündüğün modeller de varsa hepsini söyle yarın Macaristan fiyatlarına da bakıyım. Türkiye'yle karşılaştırırsın. Ama bence Kesinlikle İtalya'dan ve İsviçre'den alma. Fransa da genel olarak pahalı. Büyük ihtimalle elektronik aletler de pahalıdır. Ama yine de Avrupa içerisinde çok büyük fiyat farkları bekleme. Farklar çok fazla değildir. Ayrıca Londra'ya gitmek için ekstra vize alman lazım. Orda makine ucuzsa bile vize masraflarıyla yine aynı paraya gelir.
  • Viyana'da fiyatlar pahalı.Bende oradan getirticektim hemen hemen burasıyla aynı gelmişti 1 yıl önce
  • Bu pdf formundaki fotoğraf dergilerinden hangisiydi hatırlamıyorum da onlardan birinde ingilderesindeki birkaç dükkanın ilanı oluyordu hep. Burada bir başlıkta o dergilerin linkleri paylaşılıyordu. Oradan birini indirip adresini bulup ingiltere fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz belki.
  • İmkan varsa Münih olabilir =)
    Hem bütün Saturn ve MediaMarktlarda fiyatlar farklı =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Prag ve Berlin saydığın şehirler arasında elektronik aletlerin en ucuz olduğu yerler diye tahmin ediyorum. Ama Viyana'nın elektronik konusunda ucuz olduğunu duydum... Ben Macaristan'da yaşıyorum birkaç kez İtalya'ya gittim. 1-2 Hafta içinde tekrar gidicem. İnanılmaz pahalı bir ülke. Makine fiyatlarına bakarım senin için. 600D dışında düşündüğün modeller de varsa hepsini söyle yarın Macaristan fiyatlarına da bakıyım. Türkiye'yle karşılaştırırsın. Ama bence Kesinlikle İtalya'dan ve İsviçre'den alma. Fransa da genel olarak pahalı. Büyük ihtimalle elektronik aletler de pahalıdır. Ama yine de Avrupa içerisinde çok büyük fiyat farkları bekleme. Farklar çok fazla değildir. Ayrıca Londra'ya gitmek için ekstra vize alman lazım. Orda makine ucuzsa bile vize masraflarıyla yine aynı paraya gelir.

Hocam çok teşekkür ederim bi canon 600D birde nikon D90 a bakarsan sevinirim..
    Arkadaşlar başka makineler tavsiye derse onlarda olabilir ilk makinem olucak bi
    Ayrıca yorum yapan herkese teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell

quote:

Prag ve Berlin saydığın şehirler arasında elektronik aletlerin en ucuz olduğu yerler diye tahmin ediyorum. Ama Viyana'nın elektronik konusunda ucuz olduğunu duydum... Ben Macaristan'da yaşıyorum birkaç kez İtalya'ya gittim. 1-2 Hafta içinde tekrar gidicem. İnanılmaz pahalı bir ülke. Makine fiyatlarına bakarım senin için. 600D dışında düşündüğün modeller de varsa hepsini söyle yarın Macaristan fiyatlarına da bakıyım. Türkiye'yle karşılaştırırsın. Ama bence Kesinlikle İtalya'dan ve İsviçre'den alma. Fransa da genel olarak pahalı. Büyük ihtimalle elektronik aletler de pahalıdır. Ama yine de Avrupa içerisinde çok büyük fiyat farkları bekleme. Farklar çok fazla değildir. Ayrıca Londra'ya gitmek için ekstra vize alman lazım. Orda makine ucuzsa bile vize masraflarıyla yine aynı paraya gelir.

Macaristan Debrecen Mediamarkt Nikon D90 Sadece Gövde 1945 TL'ymiş ama indirime girmiş şu an 1437 TL
    Canon 600D Sadece Gövde Olarak satış yapmıyorlarmış. AF-S DX 18-105mm VR Kit'le beraber 2110 TL.. 18-55MM Kitle beraber 2030 TL
    Haftaya da İtalya fiyatlarını veririm. İtalya'dan 2.el S200EXR aldım gidince teslim alıcam. Ama mağazada makineyi görünce biraZ hayalkırıklığına uğradım boyutu tahmin ettiğimden küçükmüş ... Fuji S2000 Serisinden bi makine alacaktım sonradan vazgeçmiştim. Allahtan vazgeçmişim onlar iyice kibrit kutusu gibi... Neyse S200EXR'la bu işi iyice bi kapalım da bir sonraki aşama DSLR... Bu yaştan sonra peder beye yalvaracaZ artık napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 28 Mayıs 2011; 18:28:10 >

• quote:

quote:

quote:

Macaristan Debrecen Mediamarkt Nikon D90 Sadece Gövde 1945 TL'ymiş ama indirime girmiş şu an 1437 TL
    Canon 600D Sadece Gövde Olarak satış yapmıyorlarmış. AF-S DX 18-105mm VR Kit'le beraber 2110 TL.. 18-55MM Kitle beraber 2030 TL
    Haftaya da İtalya fiyatlarını veririm. İtalya'dan 2.el S200EXR aldım gidince teslim alıcam. Ama mağazada makineyi görünce biraZ hayalkırıklığına uğradım boyutu tahmin ettiğimden küçükmüş ... Fuji S2000 Serisinden bi makine alacaktım sonradan vazgeçmiştim. Allahtan vazgeçmişim onlar iyice kibrit kutusu gibi... Neyse S200EXR'la bu işi iyice bi kapalım da bir sonraki aşama DSLR... Bu yaştan sonra peder beye yalvaracaZ artık napalım

cevabınız için teşekkür ederim macaristan fiyatları biraz pahalı geldi :D
    olmadı gitmeden hayyamdan yada doğubanktan taksit yapan varsa avrupa fiyatlarına yakın ordan alırım en azından taksit olmuş olur

• Bulamadım bi türlü ya hemen hemen heryerde aynı fiyat...
  • quote:

Bulamadım bi türlü ya hemen hemen heryerde aynı fiyat...

Dediğim gibi artık ülkeler arası pek fiyat farkı yok hele avrupa içinde. Küreselleşen dünya dedikleri kapitalist sistemde artık böyle... En ucuz uzakdoğu ve Amerika'da bulabilirsin.
  • Çin ve amerikada dışında diğer ülkelerin hepsi bu makineleri ithal ettiği için hemen hemen aynı fiyattır. Ebay üzerinden gideceginiz ülkelere siparis vererek belki alabilirsiniz cunku turkiyede 150 euoradan daha pahalı mal gümrüğe takılıyor. İstiyorsanız gideceginiz ulkelerin gumruk olayını bir arastırın 600D ve 18-55mm IS lens ebayda 900 dolar gibi bir fiyattan satılıyor. (yuvarlarsak 1500 tl)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.