Şimdi Ara

Beyler premium almanin yolu ! cc`siz :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ###yanlis bilgi vermek yasaktir harcadiniz emege mal olabilir###

www.google.com dan "whois" olarak aratin bazi siteler cikacak buraya site ismini yazinca kime ait oldugu yaziyor.

mslawww.whois.net girip - WHOIS Lookup yerinewww.hotmail.com(daha yaratici olmaniz lazim msla herhangi bir usa forumu fln) yazip go a basiosun ve site hakinda bilgi cikiyor hotmailde cikmaz ama cogu forum hostu nerde oldugu acikca yazar.

55 park aveneu
    Newyork
    tlf numarisi fln bunulari alip robo forum`a(yukariya yazdim) dolduruyosun bole Usa residence olman gereken reklamlari da yapabiliyorsun.

zor bisey deyil biraz ugrasirsan daha iyi anlarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Husamay -- 10 Mayıs 2006; 13:39:12 >

• verilen görevi yapsamda yapmasamda done tuşuna basınca aynı yazı çıkıyor karşıma, bunlar benim o görevi yapıp yapmadığımı nasıl anlıyorlar
    daha öncede böyle bi olayla uğraşmıştım,orda ; örneğin bi siteye üye ol diyordu , üyelik sonunda sayfanın sağ alt köşesinde yazan kelimeyi söyle diyorlardı,bunda öyle bişe yokmu acaba
  • Bununla uğaraşılmaz bence Kar edelim derken zarara girmeyelim en iiyisi gidip para yı verip GOLD veya her neyse onu almaktır bence!..
  • bunda benimde once kafam karisti biraz arastirma yaptim.
    emailden anlamadiklarini ogrendim yani istediginiz emaili kulanabilirsin (spam yememek icin)
    Ip den ogreniyorlar dediler. cok garip geldi. ve isim soyisim fln reklam yapilan sitenin kayitlarina giriyor belki bunlar kaydoldu fln gibisinden gonderiyodur treasuretrooper `a.

not : yapamasaniz bile DONE a basin bende 1 tanesi approve oldu ama oncelikle yapmayi deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jumpei12

Bununla uğaraşılmaz bence Kar edelim derken zarara girmeyelim en iiyisi gidip para yı verip GOLD veya her neyse onu almaktır bence!..

ayni sekilde zarar etmekten bahseden ikinci kisisin belki ne sekilde zarar edecegimizi yazarsan hepimiz faydalanmis oluruz.

bu olay, forum-filler kulanma, tamamen legaldir.
  • bu siteler cin gibi, bi keresinde Commission Junction diye bi site vardı onunla uğraşıyoduk, kendine bi site yapıyosun sonrada onlardan reklam alıp koyuyosun ve herhangi bir ziyaretçi yaptığın siteden girip o reklama tıklayıp üye olursa para kazanıyordun.Bizde siteyi yapıp reklamı koyduk ama ziyaretçi gelmeyince kendimiz üye olduk bol bol 30$ filan toplandı, hemen ayıktılar paramızı alıp üyeliğimizde iptal ettiler
  • yakalaninca paranizi geri mi aldilar.
    ozmn bi not duselim yukariya..

tiklama basina para kazanildigini duymustum daha once ama ugrasamam ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Husamay -- 10 Mayıs 2006; 13:36:21 >
  • bana msnden ulasırmısın husamay msn adresım ferhatemre33@hotmail.com
  • okumadım çok uzun
  • Oku pisman olmassin yazilar cok kolay ama herkez anlasin diye uzun yazdim.
  • odeme gunune 3 gun kaldi. premium kokusu almaya basladim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husamay

9 dolar approve olmasi lazim. 1-2 gunde bir kismi gelir. diyer kismi 1 hafta surer.
    duzenli olarak 2-3 tane yap hergun.

Publisher's Clearing Claimed: 2006-05-06
    Approved: 2006-05-08 $0.70

Direct Scholar Claimed: 2006-05-06
    Approved: 2006-05-08 $1.50

Gas price alert Claimed: 2006-05-06
    Approved: 2006-05-08 $1.00

Plus One Card Claimed: 2006-05-01
    Approved: 2006-05-04 $3.00

Singlesnet.com Claimed: 2006-04-28
    Approved: 2006-05-01 $1.00

Greenfield Online Claimed: 2006-04-29
    Approved: 2006-04-29 $1.00

ebay inde geldigini duydum ama ben yapamadim onu uye olduktan sonra bir esyaya 1 dolar bile olsa bid(turkcesini bilmiyorum) yapmaya dikat et ben yapmadim kaldi ole

bunlar approve oldu bende sizdede olur herhalde..oncelikle bunlari yapin
    0-4 gun surdugunu gorebiliyorsun.

5gün oldu hala yok

• quote:

odeme gunune 3 gun kaldi. premium kokusu almaya basladim :)

Sen parayı aldıgına dair bir photo yolla buraya zamanı geldiginde inanayım sana bu tür sitelerde kendini kandırmaktan baska bişi yapılmıoda
  • hmm
  • Sadece artislik yaptimi sanmasinlar diye koymuyorum $30`a yakin para kazandim uplicam 2 gun kaldi.

Deneyin ben ilk once biraq ya calismaz diyodum simdi adamin linkina basmadim icin uzuluyorum :(

2 gun sonra paypal hesabimin ss ini gondercem

Bide arkadaslar oraya buraya link eklemeyin. gerekli aciklamalari yapin ki sadece kuru kalabalik olmasin.
  • quote:

Oncelikle reklam yapanlar hep nefret etmisimdir ama bole biri sayesinde ben bu sistemle tanistim.
    sizin de tanismaniz icin bunu yazmak istedim... ve forumu bir nevi kirlettigim icin sizlerden ozur diliyorum.

1-) bir ader paypal (internet bankasi gibi bisey) account lazim : www.paypal.com
    2-) simdi iste bir sekilde paypal`a para gondermek lazim.
    bunu ise bir siteden yapiorum. yani ben bazi sitelere girip uye oluyorum onlar bunun karsiligini $ olarak oduyolar. sistem cok iyi calisiyor ve iyi oturmus.www.treasuretrooper.com buna sonra tekrar donecem
    3-) Oyun icinde premium almak icin paypal acc ve sifreni yaziosun :)

sistem icin ingilizce cok onemli.
    www.treasuretrooper.com `un nasil calistigi hakinda biraz bilgi vermek gerekirse... siteye uyu oluyosun, ustte cash offers diye bi link var burda sitelere linkler ve ne yapilmasi gerektigi yazilio. yani

forum.donanimhaber.com -- uyelik al ve bir msj yaz -- (done)

linke basip gerekeni yapiosun bitince de DONE` tusuna basiosun 1-2 gun icinde hesabina bu reklam icin kazandigin geliyor.

ben 1 hafta once basladim ve gunde 2-3 tane reklam yaptim suan 11 dolar param var ve birakin normal premium. Gold premium alacak paraya yapmak uzereyim

Birde Amiraka vatandasi olmak gerekio ama bunun kolayi var....
    herhangi amerika hostlu bir web sitesine whois cekin ve bu bilgileri reklami yaparken ev adresi olarak gosterin.######yakalaninca acc niz block olabilir (yanlis bilgi vermekten dolayi)#####

en cok zorlanacaginiz olay ise her siteye uye olurken bu bilgileri tekrar bulup yazmak oluyo ama bunu bir programla haledebiliosun program her seyi kendi dolduruyo. pm atin. ( RESMI SITEYE LINK VERECEM )

neyse son olarak kazandigim parayi gosetermek istiorum :)

Offer Earnings Due: $10.70 Offer Earnings Paid: $0.00

Shopping Earnings Due: $0.00 Shopping Earnings Paid: $0.00

Referral Commission Due: $0.48 Referral Commission Paid: $0.00

Total Amount Due: $11.18 Total Paid to Date: $0.00

ps : linke basinca benim tarafimdan tavsiye edilmis oluyosunuz. linki kopyalayip yapistirisaniz baska birinin tavsiye listesine sistem taradindan ekleniyorusunuz. yani lutfen linke basin ve takildiginiz bir yer olursa pm atin

sen premiumu aldınmı? aldıysan ss çekte gönder kanıtla bizde inanalim pls

• ya bunların hepsi saçmalık hergün yeni biri çıkıyor bişiler saçmalıyor her kafadan bir ses çıkıyor her gün bunun için topic açılıyor
  • ok
  • quote:

odeme gunune 3 gun kaldi. premium kokusu almaya basladim :)

aldın mı premium ??
    aldıysan eğer , bilgilendir ona göre davranalım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.