Şimdi Ara

Beyler premium almanin yolu ! cc`siz :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle reklam yapanlar hep nefret etmisimdir ama bole biri sayesinde ben bu sistemle tanistim.
    sizin de tanismaniz icin bunu yazmak istedim... ve forumu bir nevi kirlettigim icin sizlerden ozur diliyorum.

1-) bir ader paypal (internet bankasi gibi bisey) account lazim : www.paypal.com
    2-) simdi iste bir sekilde paypal`a para gondermek lazim.
    bunu ise bir siteden yapiorum. yani ben bazi sitelere girip uye oluyorum onlar bunun karsiligini $ olarak oduyolar. sistem cok iyi calisiyor ve iyi oturmus.www.treasuretrooper.com buna sonra tekrar donecem
    3-) Oyun icinde premium almak icin paypal acc ve sifreni yaziosun :)

sistem icin ingilizce cok onemli.
    www.treasuretrooper.com `un nasil calistigi hakinda biraz bilgi vermek gerekirse... siteye uyu oluyosun, ustte cash offers diye bi link var burda sitelere linkler ve ne yapilmasi gerektigi yazilio. yani

forum.donanimhaber.com -- uyelik al ve bir msj yaz -- (done)

linke basip gerekeni yapiosun bitince de DONE` tusuna basiosun 1-2 gun icinde hesabina bu reklam icin kazandigin geliyor.

ben 1 hafta once basladim ve gunde 2-3 tane reklam yaptim suan 11 dolar param var ve birakin normal premium. Gold premium alacak paraya yapmak uzereyim

Birde Amiraka vatandasi olmak gerekio ama bunun kolayi var....
    herhangi amerika hostlu bir web sitesine whois cekin ve bu bilgileri reklami yaparken ev adresi olarak gosterin.######yakalaninca acc niz block olabilir (yanlis bilgi vermekten dolayi)#####

en cok zorlanacaginiz olay ise her siteye uye olurken bu bilgileri tekrar bulup yazmak oluyo ama bunu bir programla haledebiliosun program her seyi kendi dolduruyo. pm atin. ( RESMI SITEYE LINK VERECEM )

neyse son olarak kazandigim parayi gosetermek istiorum :)

Offer Earnings Due: $10.70 Offer Earnings Paid: $0.00

Shopping Earnings Due: $0.00 Shopping Earnings Paid: $0.00

Referral Commission Due: $0.48 Referral Commission Paid: $0.00

Total Amount Due: $11.18 Total Paid to Date: $0.00

ps : linke basinca benim tarafimdan tavsiye edilmis oluyosunuz. linki kopyalayip yapistirisaniz baska birinin tavsiye listesine sistem taradindan ekleniyorusunuz. yani lutfen linke basin ve takildiginiz bir yer olursa pm atin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Husamay -- 10 Mayıs 2006; 13:37:54 >

• KAFA KARIŞTIRICI Bİ ŞEY VE ARTIK KİMSEYE GÜVEN OLMUYOR KAR EDELİM DERKEN BULGURDAN DA OLMAYALIM DİMİ
    YANLIŞ ANLAMA SANA KARŞI BİŞEY DİİL YAŞ KURU MESELEDİ
  • Anliyorum bedava premium diye aramayaptim bu konuya deyinen varmi diye
    cok sacma sapan seyler cikti

ama sistem cok kolay diyebilrim
    anlasilmiyorsa sorun benden kaykanlaniyor diyebilirim... cok sey yazdim tam olarak anlatmak istedim

Birde Auto-filler programina degindim ama oda cok kaliteli bir program resmi stesine link verecem.
    yani sorunla karsilmaniza imkan yok her hususta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Husamay -- 10 Mayıs 2006; 5:13:19 >
  • treasuretrooper paranı vermiyor arkadaş 5$ den sonra gönderdiğim formlar kabul olmadı aldığım spam mailler de cabası
  • quote:

Orjinalden alıntı: akortsuzgitar

treasuretrooper paranı vermiyor arkadaş 5$ den sonra gönderdiğim formlar kabul olmadı aldığım spam mailler de cabası

Onemli deyilde. ayni hisse bende kapilmistim 2 ve 5 dolarda sonra bir iki reklamin parasini birden aldim ve bu sayede $8`e yukseldi. Ve insanlar yanlis anlamis olabilir musadenle eklemek istiyorum...

Paralar her ayin 15. de minumum $10 olarak yapiliyor. Arkadas $5`da takilmis.

Ve sana hak vermiyor da degilim cogu reklami yapmak icin amerikada olmak lazim. sonra bazilari yapiosun pending diyo 1 hafta oluyo hala bekliyorsun(ama tam tersi de mumkun yapmadan basinca bende 1 reklama odeme yaptilar. ama ben sistemi beyeniyorum , tikir tikir calisiyor.

• bununla uraşana kadar yatır karta parayı 1 günde üyel ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC'yi nasıl bilirsiniz.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dogrudur en kolayi o tabi :)
  • banada tıklayın
    plss

http://www.treasuretrooper.com/89480
  • emege saygi lutfen.....
  • ya ben pek anlamadım bana yardımcı olursanız severim işte msnem : komando868@hotmail.com şimdiden tşk
  • sizi bekliyorum hadi cevap yazın bi yardımcı olun bea
  • kardes pm atim ordan konusursak daha iyi olur sanirim ve soru olmadan cvp verilmesi biraz zor
  • evet sanırım öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: _destroyer_

banada tıklayın
    plss

http://www.treasuretrooper.com/89480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 10 Mayıs 2006; 11:21:32 >
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Husamay -- 10 Mayıs 2006; 12:04:01 >
  • şu anda 9 dolar oldu hesaplamama göre ama kazandıklarım kısmı daha sıfır

ne zaman gelir o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 10 Mayıs 2006; 12:06:31 >
  • 9 dolar approve olmasi lazim. 1-2 gunde bir kismi gelir. diyer kismi 1 hafta surer.
    duzenli olarak 2-3 tane yap hergun.

Publisher's Clearing Claimed: 2006-05-06
    Approved: 2006-05-08 $0.70

Direct Scholar Claimed: 2006-05-06
    Approved: 2006-05-08 $1.50

Gas price alert Claimed: 2006-05-06
    Approved: 2006-05-08 $1.00

Plus One Card Claimed: 2006-05-01
    Approved: 2006-05-04 $3.00

Singlesnet.com Claimed: 2006-04-28
    Approved: 2006-05-01 $1.00

Greenfield Online Claimed: 2006-04-29
    Approved: 2006-04-29 $1.00

ebay inde geldigini duydum ama ben yapamadim onu uye olduktan sonra bir esyaya 1 dolar bile olsa bid(turkcesini bilmiyorum) yapmaya dikat et ben yapmadim kaldi ole

bunlar approve oldu bende sizdede olur herhalde..oncelikle bunlari yapin
    0-4 gun surdugunu gorebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Husamay -- 10 Mayıs 2006; 12:19:18 >
  • http://www.roboform.com/ a girip download a basin en usteki download tusuna basin super bi program
    uyelik alirken otomatik dolduruyor cok isinize yariyacak.

ps: Resmi sitedir.
  • herhangi amerika hostlu bir web sitesine whois cekin ve bu bilgileri reklami yaparken ev adresi olarak gosterin.

en cok zorlanacaginiz olay ise her siteye uye olurken bu bilgileri tekrar bulup yazmak oluyo ama bunu bir programla haledebiliosun program her seyi kendi dolduruyo. pm atin. ( RESMI SITEYE LINK VERECEM )

demişsin
    bu olayı biraz daha açarmısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.