< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhan -- 16 Nisan 2024; 22:56:11 > |
Taksit ile hangi arabayi almak daha mantikli?
-
-
Up. -
1.3Tce Megane 4.
-
Baktim ancak hep Joy paket var. Zaten suan Fluence T. Plus kullaniyoruz.
Joy zaten asiri bos geliyor (standart teyp, manuel klima vs.) . Birde EDC sanzuman sikintisi yasadik fluencede. Bunlar reno almayi dusunmuyoruz. -
1.25m lik araç bakıyorsanız 508 olabilir. Km biraz artabilir.
-
Megane 4 performans olarak corolladan daha iyi olacaktır ama donanım olarak beğenmemişsiniz. Corolla tarafında 1.5 yerine genelde 1.6 4 silindirli motor daha çok tutuluyor Civic 2020-2021 bakılabilir sedan olarak. Tasarım olarak benim çok beğendiğim bir araç değil fakat c4x 2023 modem sıfıra yakın bir araç da düşünebilirsiniz. SUV tarafında Opel grandlandx aklınızda olsun. Enjoy donanımı bile yeterli gelebilir. 3008 ile motor şanzıman olarak aynı araba. Piyasası 3008 e nazaran daha düşük ama biniciyim derseniz üzmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenehi -- 16 Nisan 2024; 22:49:16 > -
Suv lara çok yonelmemistim bir de onları inceleyeyim, cevaplar için çok tesekkur ederim.
-
Sagol hocam, inceleyeyim
-
1.3 tce ile gelen şanzıman yağlı tip en sorunsuz modeldir, donanım olayını siz karar verin tabiki ama sadece motoru ve şanzımanı için bile alınacak bir araba.
-
Her ay 100bin borç ödeyebilecek adama helal olsun derim. Her ay 100binlik altın alsan 12 ay sonunda 2milyonu bile görebilir paran. Aldigin araba ise 12 ay sonunda saticam desen 1.3milyon anca eder. Bu saatten sonra araçların uçma oranı bitti. Paranı eritmiş olursun sadece.
Sen bu işi nas politikasında yapıcaktın araba ile 12 ay sonunda hem ödediğin kredi çöp olurdu hemde arabanin değerini 2 ye katlamış olurdun.
Hee para senin mal senin. Ben fikrimi söyledim sadece. Ama illa alacam dersen Corolla olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 18 Nisan 2024; 23:8:23 > -
Araç şart ise senelik sadece %25 faiz rüya gibi. Hiç kaçırmayın. Banka faizleri senelik %50-60 arası çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X