Şimdi Ara

BEYLER SESİNİZİ ÇIKARIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    LA OĞLUM BU NASI MANTIKDIR LA? ALLAH ASKINA NE ICIYOSUN SOYLE BEN DE ALAYIM.
    BAK EVLAT ORTADA BİR SKANDAL VAR. BEN BÖYLE BÖYLE OLDU DEDİM Mİ? DEMEDİM. DİYORUM Kİ BUNU ACIKLASINLAR NEDİR NE DEĞİLDİR DİYE.
    KAMERA BİR İHTİMAL. KAĞIDI YIRTMA KUCUK VE ZOR BIR IHTIMAL. KAĞIDI YUTMASI, GÖTÜNE SOKMASI DA BİR İHTİMAL.

BUNLARIN ORTAK NOKTASI NE BİLİYOR MUSUN?
    BEN SÖYLEYEYİM OGLUM
    BUNLARIN OLMASI SKANDALDIR. LEKEDİR SINAV UZERINDE.
    SINAV KOTU GECTI DESEM IPTAL OLSUN TEKRARLANSIN DERİM.

ANLAMAN IYICE IDRAK ETMEN ICIN TEKRAR EDEYIM

DİYORUM Kİ SINAV UZERINDEKI SORU ISARETLERINI KALDIRSINLAR. ŞAİBE DE BIRAKMASINLAR.
    OK?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatai

quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

YAV BU NASIL BIR MANTIKTIR SENIN GIRDIGIN SENE YAPILAN YANLISLIK DUZELTILMEDI DIYE BU SENE DE MI DUZELTILMESIN?
    BU NASIL BİR BENCİLLİKTİR HAKKIMIZI ARAMAYALIM MI? OGLUM HARBI DERS CALISMAKTAN İNSANİ DUYGULARIN CÜRÜMÜS BEN KAZANAYIM GİREYİM DE BANANE CALISAN CABALAYAN GENCLERDEN DİYORSUN RESMEN.

ORTADA ŞAİBELİ BİR SINAV VAR
    AKLANMASI GEREKEN BİR SINAV VAR.
    BİZ SESİMİZİ CIKARMAZSAK BİR BOK OLMAZ
    SESİMİZİ CIKARIRSAK BELKİ BİR ACIKLAMA OLUR EN AZINDAN BIR SEYLER SÖYLERLER.
    AZ DUYARLI OLUN.

Bak güzel kardeşim bende bu sene sınava girdim bu bir, ortada her yılki gibi şaibeli bir sınav var, her yılki gibi isyan var her yılki gibi boş isyanlar var bu iki. Aklanması gereken bir sınav yok, sınav gayet ak ve ösym'den gelebilecek/gelecek tek açıklamada geldi dahasını bekleme buda üç. Senin gibi benim gibi "sıradan" insanlardan 100.000 tanesi bir araya gelse, o bahsettiğim kişilerden 1 tanesi kadar kaileye alınmayız buda dört.

Sistemi eleştirmek yerine çakallarla dans etmeyi bileceksin. Bunca yıl böyle giden bir sistemi sen-ben düzeltemeyiz.

Not: ilk mesajı göndermedi sanıp bu mesajı yazmıştım, aynı şeyleri yazdığım için sildim.

HE DİYORSUN Kİ EYVALLAH DİYELİM ÖBÜR YANAĞIMIZI DÖNELİM.
    YOK KARDESIM HIC KUSURA BAKMA.
    BANA ACIKCASI PEK INANDIRICI GELMIYOR CALISAN EMEK VEREN ADAM NASIL BOYLE SESSİZ KALIR, EYVALLAH EDER BÖYLE BELİRSİZ DÜZENE ANLAMIYORUM.

LA BİR ACIKLAMA LA. DESİNLER PHOTOSHOP, MONTAJ DUBLAJ TAMAM DIYECEM LA.

Güzel kardeşim öteki yanağı dönmeyeceksin, karşındaki sana tokat atıyorsa "bana tokat atamazsın" demek yerine o tokatı savuşturmayı bileceksin.

Ben sana yapayım açıklama, o sosyal soruları kabak gibi belli çocuk sınavda sayfayı koparıp katlamış ve çıkışta fotoğrafını çekmiş, yahu katlama izleri kabak gibi belli.

Mat soruları çalıntı değil soruların numaraları sallama muhtemelen ama kitapçıklar 10 farklı olduğu için bunu kanıtlayamayız, yine diyelim ki soruları çalıntı üslü sayı sorusu neden yok? O soruyu sonradan mı eklemişler? Hangi soruyu çıkarmışlar? Birçok öğretmen girdi o sınava ve soruları aklına yazdı, sınava 2 milyon kişi giriyor, milyonlarca kişi o soruları görmek istiyor bir internet sitesi için nasıl bir hit ve gelir demek bilemezsin.

Bunların dışında neyden şüpheleniyorsun? Sınavın üstünden 1 saat bile geçtikten sonra bu resimler ortaya çıkmasının hiçbir anlamı yok. Sınav anında bile değil, sınavdan önce çıkacaktı bu belgeler ortaya.

TAMAMEN DOLU BİR SINIF. YANINDA ÖNÜNDE ARKANDA ÖĞRENCİ VE GÖZETMEN VAR. ÇIT ÇIKMIYOR SINIFTA.
    TERTEMİZ KOPARIYORSUN KAĞIDI.
    YAHU BİRİ ŞEKER YERKEN CATIR CUTUR SES CIKARSA 1 KERE DÖNER BAKARSIN.
    + GÖZETMENLER İZLİYOR.
    SONRA O KAĞIDI CEBİNE KOYACAK HA? CEBİNE KOYMASI İCİN NE KADAR KATLAMASI LAZIM SENCE?
    KATLAMA İZİ VARSA EGER BOLCA OLMALI CUNKU CEBINE SIGDIRMASI ICIN IYICE KATLAMASI GEREKIR.

+ HADI DIYELIM KI BU OLDU. BÖYLE BİR OLAY YETERI KADAR SKANDAL DEGIL MIDIR?
    BU OLAY HEMEN FARK EDILMEZ MI GOZETMENLER TARAFINDAN? NAMUSU GIBI BAKIYOR ADAMLAR O KITAPCIKLARA. YOLLAMADAN ÖNCE FARK EDERLER VE KIM OLDUGU COK COK COK KOLAY SEKILDE TESPIT EDILEBILIR....

İŞTE TAM DA BUNDAN BAHSEDİYORUM. BUNUN ADI "ŞAİBE" DİR. AKLANMASI GEREK BU DURUMUN. NEDİR NE DEĞİLDİR AÇIKLANMASI GEREK.
    HAKSIZSAM HAKSIZSIN DE.

Kardeş sen ne sınavına girdin Ajanlık sınavına mı? Benim girdiğim okulda bir tane uykusundan uyandığı için pişman bir polis ve içeride hayallere dalan iki öğretmen. İçeri girerken soğuktur diye montumu çıkarmadım ve dış cebimde anahtar, öğrenci kartı ve iç cebimde 2 tane uçlu kalem sınava ilk başvuruda verilen kağıt ve dekont ve matematik için permutasyon kombinasyon notlarım vardı adam fermuarı açıp iç cebime bakmayı geç dış cebimdeki öğrenci kartı ve anahtarı bile hissetmedi. İçeride 3 kişi lise öğrencisiydi saçı beyazlamış, öğretmenden büyük adamlar sınava girdiler ve sınav boyu sağı solu izlediler. o kurşun kalemle çok rahat o sayfa koparılırdı yanındakiler "hocam bu kağıdı koparıyor" değil, kopya çeksen kopyayı söylemezler çünkü o an herkes kendi derdinde ve etrafı izlemiyorlar. Sınava girdiğim sınıfın camı karşıda bir apartmana bakıyordu ve cam kenarında o apartmandan biriyle çok rahat iletişim kurabilirdim. İçeriye cebimde notlarla girdim diyorum sen nelerden bahsediyorsun...

Uzatmayalım konuyu son sözüm "çakallarla dans etmeyi bileceksin." lys çalışacağım ben, cevap yazdıkça vakit kaybediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackkerL -- 17 Mart 2015; 0:54:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.