Şimdi Ara

BEYLER SESİNİZİ ÇIKARIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TWİTTERDAN, FACEBOOKTAN ÖSYM ULASIM ADRESLERINDEN HER YERDEN TEPKIMIZI KOYALIM.
    1 CUMLEYLE YA DA 1 KELIMEYLE BU SINAVDAKI ADALETSIZLIKLERI YA ÇÜRÜTSÜNLER O KOYULAN SORULARI, FOTOĞRAFLARI AÇIKLASINLAR YA DA GEREĞİNİ YAPSINLAR.

ULAN 2 MILYON INSAN MUALLAKTA BIRAKILIR MI.
    YAZIN BAĞIRIN BEYLER. BİZİ AYDINLATMAK ZORUNDALAR.

NOT: SINAV ZORDU IPTAL EDILSIN DUYURUSU DEGILDIR BU. SADECE ADİLLİĞİNDEN ŞÜPHE DUYULAN BİR SINAVIN TEMİZLENMESİ DİLEĞİDİR.

• Yapalim edelimde herkes lafta kaliyor tepkisi dostum ileri goturmuyorlar malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum!
    Iptal olsun diye degil ama uyuyan bir millete alistilar bunu degistirelim!

• Peki iptal edilmesini isteyen sizler gercekten hakka girildigi icin mi yoksa sinaviniz kotu gectigi icin mi istiyosunuz? Yeni bi sinavin yapilmasi daha cok hakka girmek demek ayrica

• Haha. Birde cuma aciklanacakmis. Güneş tutulması olduğu gün yüzümüze o ışık bile vurmayacak. Böyle bir lanet olası sınav. Emekleri boşa çıkarıp, dikkatsizlige ve heyecana sürükleyen...

• Neyinden şüphe ediyorsunuz hala şu sayfayı koparıp katlayıp cebe atıp dışarıda fotoğrafını çekenden mi ? buraya çözümüne kadar yazıp sonra biri düzene sokup sınavdaki şekle getirdiği matematik sorularından mı? Soruları her yıl birileri biliyor ve görüyor, birçok öğretmen nasıl tipte çıkacağını kestirip şu tipleri iyi bilin diye öğrencilerine öğretiyor, her yıl birçok kişi sınavda gireceği üni puanı kadar yapıp çıkıyor, her yıl birçok öğrenci baba parasıyla puan tutturamadığınız üni'ye giriyor, sanki kusursuz bir sınavmış gibi yok kafamızdaki soru işareti yok haksızlık he ilk kez haksızlık oldu hemen düzeltecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Peki iptal edilmesini isteyen sizler gercekten hakka girildigi icin mi yoksa sinaviniz kotu gectigi icin mi istiyosunuz? Yeni bi sinavin yapilmasi daha cok hakka girmek demek ayrica

OGLUM HARBI OKUDUGUNU MU ANLAMADIN YOKSA YAZDIGIMI GORMEDIN MI?

BAK EN ALTTA NE DEMİŞİM,
    NOT: SINAV ZORDU IPTAL EDILSIN DUYURUSU DEGILDIR BU. SADECE ADİLLİĞİNDEN ŞÜPHE DUYULAN BİR SINAVIN TEMİZLENMESİ DİLEĞİDİR.

KOCA KOCA DA YAZMIŞIZ O KADAR DEMİ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinava girip de sorular disari cikarilmistir baska bi aciklamasi yok bi kac tane ahmak karistirdi ortaligi olay bence tamamen siyasi birileri cikardi iste sorulari disari allah askina sen sorulari calsan neden twitterda paylasasin akil var mantik var

• Bence ÖSYM en Güvenilir kurumdur.

• JackkerL kullanıcısına yanıt
    YAV BU NASIL BIR MANTIKTIR SENIN GIRDIGIN SENE YAPILAN YANLISLIK DUZELTILMEDI DIYE BU SENE DE MI DUZELTILMESIN?
    BU NASIL BİR BENCİLLİKTİR HAKKIMIZI ARAMAYALIM MI? OGLUM HARBI DERS CALISMAKTAN İNSANİ DUYGULARIN CÜRÜMÜS BEN KAZANAYIM GİREYİM DE BANANE CALISAN CABALAYAN GENCLERDEN DİYORSUN RESMEN.

ORTADA ŞAİBELİ BİR SINAV VAR
    AKLANMASI GEREKEN BİR SINAV VAR.
    BİZ SESİMİZİ CIKARMAZSAK BİR BOK OLMAZ
    SESİMİZİ CIKARIRSAK BELKİ BİR ACIKLAMA OLUR EN AZINDAN BIR SEYLER SÖYLERLER.
    AZ DUYARLI OLUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatai

YAV BU NASIL BIR MANTIKTIR SENIN GIRDIGIN SENE YAPILAN YANLISLIK DUZELTILMEDI DIYE BU SENE DE MI DUZELTILMESIN?
    BU NASIL BİR BENCİLLİKTİR HAKKIMIZI ARAMAYALIM MI? OGLUM HARBI DERS CALISMAKTAN İNSANİ DUYGULARIN CÜRÜMÜS BEN KAZANAYIM GİREYİM DE BANANE CALISAN CABALAYAN GENCLERDEN DİYORSUN RESMEN.

AZ DUYARLI OLUN.

Bak güzel kardeşim bende bu sene sınava girdim bu bir, ortada her yılki gibi şaibeli bir sınav var, her yılki gibi isyan var her yılki gibi boş isyanlar var bu iki. Aklanması gereken bir sınav yok, sınav gayet ak ve ösym'den gelebilecek/gelecek tek açıklamada geldi dahasını bekleme buda üç. Senin gibi benim gibi "sıradan" insanlardan 100.000 tanesi bir araya gelse, o bahsettiğim kişilerden 1 tanesi kadar kaileye alınmayız buda dört.

Sistemi eleştirmek yerine çakallarla dans etmeyi bileceksin. Bunca yıl böyle giden bir sistemi sen-ben düzeltemeyiz.

Not: ilk mesajı göndermedi sanıp bu mesajı yazmıştım, aynı şeyleri yazdığım için sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackkerL -- 17 Mart 2015; 0:27:55 >

• Axor-2528 kullanıcısına yanıt
    ULAN NASI EMIN OLABILIYORSUNUZ YA.
    KUCUK GİZLİ KAMERALAR VAR. YA ONLA CEKTİYSE SINAV ANI?
    YAV ADAMIN KOCA SAYFAYI GUZELCE YIRTIP BİYERLERİNE SOKABİLECEĞİNE INANIYORSUNUZ, SINAV ANI YA DA ONCESI BUNA SAHIP OLABILECEGI MI SACMA GELIYOR?

DÜŞÜN BAK BİDAHA TASVİR EDEYİM
    TAMAMEN DOLU BİR SINIFTA ADAM KAGIDI YIRTACAK GUZELCE TERTEMIZ VE BIYERLERINE SOKACAK.
    KİMSE FARK ETMEYECEK SONRA BU DURUMU OLAY CIKMAYACAK..
    AKLINA YATIYO MU ?
  • Bu tarz konuları açan herkes ve hemen altına benzer tarzda yorumlar atanlar neden yeni üye, çok manidar doğrusu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Peki iptal edilmesini isteyen sizler gercekten hakka girildigi icin mi yoksa sinaviniz kotu gectigi icin mi istiyosunuz? Yeni bi sinavin yapilmasi daha cok hakka girmek demek ayrica

OGLUM HARBI OKUDUGUNU MU ANLAMADIN YOKSA YAZDIGIMI GORMEDIN MI?

BAK EN ALTTA NE DEMİŞİM,

KOCA KOCA DA YAZMIŞIZ O KADAR DEMİ?

Söylediğim zaten soru değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Bu tarz konuları açan herkes ve hemen altına benzer tarzda yorumlar atanlar neden yeni üye, çok manidar doğrusu.

SENIN GIBI ASOSYAL, FORUMDAN PC DEN BASKA HAYATI OLAN INSANLAR GENELDE PEK UGRAMAZLAR BOYLE YERLERE. SU ANDA YGS YE GIRMIS BUYUK BIR KALABALIK VAR BURADA. FIKIR ALISVERISI TARTISMA BURADA DONUYOR.
    SIMDILIK BURADAYIZ BIZ DE.
    SENİN GİBİ MÜDAVİM DEĞİLİZ CÜNKÜ HAYATIMIZ VAR LAZIM OLDU MU KULLANIRIZ BOYLE YERLERI HAYATIMIZIN PARCASI DEGIILDIR.
  • Şahsen sınavım iyi geçmiş olsaydı bir kişinin çekmiş olduğu fotoğrafı iplemezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

AZ DUYARLI OLUN.

Bak güzel kardeşim bende bu sene sınava girdim bu bir, ortada her yılki gibi şaibeli bir sınav var, her yılki gibi isyan var her yılki gibi boş isyanlar var bu iki. Aklanması gereken bir sınav yok, sınav gayet ak ve ösym'den gelebilecek/gelecek tek açıklamada geldi dahasını bekleme buda üç. Senin gibi benim gibi "sıradan" insanlardan 100.000 tanesi bir araya gelse, o bahsettiğim kişilerden 1 tanesi kadar kaileye alınmayız buda dört.

Sistemi eleştirmek yerine çakallarla dans etmeyi bileceksin. Bunca yıl böyle giden bir sistemi sen-ben düzeltemeyiz.

Not: ilk mesajı göndermedi sanıp bu mesajı yazmıştım, aynı şeyleri yazdığım için sildim.

HE DİYORSUN Kİ EYVALLAH DİYELİM ÖBÜR YANAĞIMIZI DÖNELİM.
    YOK KARDESIM HIC KUSURA BAKMA.
    BANA ACIKCASI PEK INANDIRICI GELMIYOR CALISAN EMEK VEREN ADAM NASIL BOYLE SESSİZ KALIR, EYVALLAH EDER BÖYLE BELİRSİZ DÜZENE ANLAMIYORUM.

LA BİR ACIKLAMA LA. DESİNLER PHOTOSHOP, MONTAJ DUBLAJ TAMAM DIYECEM LA.

• quote:

quote:

quote:

AZ DUYARLI OLUN.

BANA ACIKCASI PEK INANDIRICI GELMIYOR CALISAN EMEK VEREN ADAM NASIL BOYLE SESSİZ KALIR, EYVALLAH EDER BÖYLE BELİRSİZ DÜZENE ANLAMIYORUM.

Güzel kardeşim öteki yanağı dönmeyeceksin, karşındaki sana tokat atıyorsa "bana tokat atamazsın" demek yerine o tokatı savuşturmayı bileceksin.

Ben sana yapayım açıklama, o sosyal soruları kabak gibi belli çocuk sınavda sayfayı koparıp katlamış ve çıkışta fotoğrafını çekmiş, yahu katlama izleri kabak gibi belli.

Mat soruları çalıntı değil soruların numaraları sallama muhtemelen ama kitapçıklar 10 farklı olduğu için bunu kanıtlayamayız, yine diyelim ki soruları çalıntı üslü sayı sorusu neden yok? O soruyu sonradan mı eklemişler? Hangi soruyu çıkarmışlar? Birçok öğretmen girdi o sınava ve soruları aklına yazdı, sınava 2 milyon kişi giriyor, milyonlarca kişi o soruları görmek istiyor bir internet sitesi için nasıl bir hit ve gelir demek bilemezsin.

Bunların dışında neyden şüpheleniyorsun? Sınavın üstünden 1 saat bile geçtikten sonra bu resimler ortaya çıkmasının hiçbir anlamı yok. Sınav anında bile değil, sınavdan önce çıkacaktı bu belgeler ortaya.

• quote:

ULAN NASI EMIN OLABILIYORSUNUZ YA.
    KUCUK GİZLİ KAMERALAR VAR. YA ONLA CEKTİYSE SINAV ANI?
    YAV ADAMIN KOCA SAYFAYI GUZELCE YIRTIP BİYERLERİNE SOKABİLECEĞİNE INANIYORSUNUZ, SINAV ANI YA DA ONCESI BUNA SAHIP OLABILECEGI MI SACMA GELIYOR?

DÜŞÜN BAK BİDAHA TASVİR EDEYİM
    TAMAMEN DOLU BİR SINIFTA ADAM KAGIDI YIRTACAK GUZELCE TERTEMIZ VE BIYERLERINE SOKACAK.
    KİMSE FARK ETMEYECEK SONRA BU DURUMU OLAY CIKMAYACAK..
    AKLINA YATIYO MU ?

Duzgun konus sen bi once de.. Cok kucuk dusunuyosun senin oyle bi kameran var ve sinavda on numara kopya cektin ve bunu internete veriyosun? Emin ol en yakin arkadasina bile soylemezsin herkes birbirini gecme pesinde neyin kafasi bu hemen bi tarafa cekilmeye bi seylere inanamaya cok merakliyiz ulkece sinavin basarisiz gecmis tutunucak dal ariyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

AZ DUYARLI OLUN.

Güzel kardeşim öteki yanağı dönmeyeceksin, karşındaki sana tokat atıyorsa "bana tokat atamazsın" demek yerine o tokatı savuşturmayı bileceksin.

Ben sana yapayım açıklama, o sosyal soruları kabak gibi belli çocuk sınavda sayfayı koparıp katlamış ve çıkışta fotoğrafını çekmiş, yahu katlama izleri kabak gibi belli.

Mat soruları çalıntı değil soruların numaraları sallama muhtemelen ama kitapçıklar 10 farklı olduğu için bunu kanıtlayamayız, yine diyelim ki soruları çalıntı üslü sayı sorusu neden yok? O soruyu sonradan mı eklemişler? Hangi soruyu çıkarmışlar? Birçok öğretmen girdi o sınava ve soruları aklına yazdı, sınava 2 milyon kişi giriyor, milyonlarca kişi o soruları görmek istiyor bir internet sitesi için nasıl bir hit ve gelir demek bilemezsin.

Bunların dışında neyden şüpheleniyorsun? Sınavın üstünden 1 saat bile geçtikten sonra bu resimler ortaya çıkmasının hiçbir anlamı yok. Sınav anında bile değil, sınavdan önce çıkacaktı bu belgeler ortaya.

TAMAMEN DOLU BİR SINIF. YANINDA ÖNÜNDE ARKANDA ÖĞRENCİ VE GÖZETMEN VAR. ÇIT ÇIKMIYOR SINIFTA.
    TERTEMİZ KOPARIYORSUN KAĞIDI.
    YAHU BİRİ ŞEKER YERKEN CATIR CUTUR SES CIKARSA 1 KERE DÖNER BAKARSIN.
    + GÖZETMENLER İZLİYOR.
    SONRA O KAĞIDI CEBİNE KOYACAK HA? CEBİNE KOYMASI İCİN NE KADAR KATLAMASI LAZIM SENCE?
    KATLAMA İZİ VARSA EGER BOLCA OLMALI CUNKU CEBINE SIGDIRMASI ICIN IYICE KATLAMASI GEREKIR.

+ HADI DIYELIM KI BU OLDU. BÖYLE BİR OLAY YETERI KADAR SKANDAL DEGIL MIDIR?
    BU OLAY HEMEN FARK EDILMEZ MI GOZETMENLER TARAFINDAN? NAMUSU GIBI BAKIYOR ADAMLAR O KITAPCIKLARA. YOLLAMADAN ÖNCE FARK EDERLER VE KIM OLDUGU COK COK COK KOLAY SEKILDE TESPIT EDILEBILIR....

İŞTE TAM DA BUNDAN BAHSEDİYORUM. BUNUN ADI "ŞAİBE" DİR. AKLANMASI GEREK BU DURUMUN. NEDİR NE DEĞİLDİR AÇIKLANMASI GEREK.
    HAKSIZSAM HAKSIZSIN DE.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.