Şimdi Ara

ILK AŞKINIZIN ADI(gelin dertleşiyoruz beyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeWithLouie -- 14 Ekim 2024; 22:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buse. Halen vazgeçmediğim kişidir.Doğrusu vazgeçemediğim kişidir.
  • Betül. Okul aşkıydı.

• Nazlı Eylül o kadar ilişkimden sadece sevebildiğimdi 2,5yıldır beklesemde şuanda atakan diye biri var galiba 😢🔫

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslı. Anasınıfından beri aşıktım. Kız tüm arkadaşlarımla çıkmıştı ama o zamanlar görmüyordum bunu tabi. 8. sınıfta teklif etmiştim reddetmişti. Sonra başka bir yakın arkadaşımla çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 22 Nisan 2015; 17:01:20 >
  • insan hayati boyunca bircok kisiden hoslanir ancak sadece 1ine asik olur, bunun boyle bilinmesinde fayda var

ayrica asik oldugum kisiye gelirsek Katy dir dedigim gibi belki ulasilamaz olabilir ama onun oyle gorunmesinin sebebi hep umutsuz olan istedigine ulasicagina inanamayan insanlardir belki Katy esim olacak kisi degil ancak ant icerim ki ben onu gorecegim ve onu her zaman sevecegim, bunun dogurdugu sonuclar asla fikrimi degistirmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 22 Nisan 2015; 17:03:36 >
  • Hazal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelin beyler 10 numara fıkra
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün forum baya romantik , noldu size böyle
  • Dilara
  • quote:

Orijinalden alıntı: BengüA.

Bugün forum baya romantik , noldu size böyle

O küçücük yüreğimle sevdiğim kızın sevgisini kazanmak için yaptıklarım aklıma geldi

• Ece
  • quote:

Sanane

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

quote:

O küçücük yüreğimle sevdiğim kızın sevgisini kazanmak için yaptıklarım aklıma geldi

Şimdi aklına geldiğine göre unuttun çoktan ?
  • Yıl 2000 O zamanlar ilk okul 1.sınıfa yeni başladım. Sevgi diye bir kızla tanıştım ozamanlarda Kasanova yıllarım..
    Herneyse ayarladım bunu ilk okul 3.sınıfa kadar çıktık daha sonra ben taşınmak zorunda kaldım başka şehire.. Tam 14 Yıl oldu. Geçen hafta instagramda dolaşırken dur bi adını yazayım dedim. Ve buldum EVLENMİŞ ..
    Vede çok güzel bir kız olmuş sanki 14 sene hiç geçmemiş gibi.. Biraktıgım gibi duruyordu.. 14 Yıldır hiç konuşmamıştık ve yanlişlikla instagramda fotosunu büyüteyim derken fotoğrafını beğendim.. Hemen geri çektim inşallah görmemiştir :)

O kızla evlenmek çok isterdim. Düşünsenize ilk sevdiğiniz kızla evleniyorsunuz.. Neyse ya ben anlatmiyim daha hadi iyi forumlar.

EDİT : Bana yıllar sonra kalbimin derinliklerinde olacaksın demişti acaba öylemidir :/ ve insan ilk aşkını hiç unutmazmış derler umarım oda beni unutmamıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 22 Nisan 2015; 17:39:16 >
  • ah be kevser
  • Rana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

quote:

Şimdi aklına geldiğine göre unuttun çoktan ?

Kalbimde ufak da olsa sevgi kırıntıları duruyor ona karşı.Ama yani zaten ilkokul döneminde bile beni pek takmayan bir tipti.Ne zamanki sınıftan bir kızın bana kağıta seni seviyorum yazdığını gördü.O zaman kıskançlıktan bana karşı ilgi duymaya başlamıştı.Ki zaten bende o zaman ondan soğudum.

• Hic kimseye asik olmadim

• Ayse. Daha okula bile baslamamistik

• Gülşah. Hala seviyorum sırılsıklam. Yakında üniversiteye gidecek sevgili bulacak evlenip gidecek.
    Ben de Tibet'e gidip bir dağın yamacındaki kulübede hayatımın sona ermesini bekleyeceğim :'(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.