Şimdi Ara

ILK AŞKINIZIN ADI(gelin dertleşiyoruz beyler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meltem Allah bildiği gibi yapsin bir sene mi caldi bi yandan da iyi oldu aslinda simdi cok secici davranıyorum kiz konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin Çok fena aşığım kendisine

• mustafa
  • İlk Melike ydi arada özlerim ama şimdi aşık olduğumu daha yakalıyamadım
  • Kızlar konusunda çok seçiciyimdir ama onu çook sevmiştim şimdi düşünüyorumda onu düşünmek için kaç gecemi feda etmişimdir vay be.. Neler yapmadım ki onun için... Tartıştık ve 1 yıla yakındır hiç görüşmedik engellemiş beni heryerden :( Deniz gözlüm Doğa
  • Buse (Hala devam ediyo)

• Didem ahh evlendi simdi çocukluk askı

• Eylül

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane? Blok.

• Buse

Tombul tombul yanakları vardı ahhh ahhh

• quote:

Orijinalden alıntı: BengüA.

Bugün forum baya romantik , noldu size böyle

merhaba Bengü hanım ben her zaman romantiğimdir, tanışalım mı

• Julia. Lise sevgilim. TM okuyordu, ayrılırken çocukluk arkadaşımla(!) beraber olduğunu öğrenip hayata küsmüştüm. Eğer buralardaysan ve bu mesajımı okuyorsan senden hala nefret ediyorum.

• Osman

• Melis
    lise zamanlarındandı, baya hoşuma gidiyordu sonradan öğrendim ki en yakın arkadaşlarımdan biri de bunu seviyormuş. sıf bu yüzden bırak kıza açılmayı kimseye söyleyememiştim. kızla konuşurken ne diyeceğimi şaşırıyordum, yanaklarım kızarıyordu falan filan :D ama şimdi gördüğümde gayet rahat konuşabiliyorum.
  • İsmini vermek istemiyorum ama şuan birlikte olduğum kişiye sırılsıklam aşığım. Ondan önce hoşlandığım insanlar oldu ama 1 ay olmadan ayrıldım hepsinden. Şuan ki çok farklı.
  • Güzel bir yaz günü Enezdeyim yaşım 8 yada 9 cok beğendim bi kızı sitedeydiler her sene ama cıkmazdı kız dısarı sonra bir gün cıktı pemne bisikletiyle nedense carpıstık biz hızlı gidiyorduk sanırsam calılığa uçtuk.

Gel zaman git zaman 5-6 sene sonra karsılastık onun dershanesine gitmistim 16 ekim 2013 ben tekrar mesaj attım ona sonrasında cocukluk askım ile yine cıkmaya basladık yaklasık 10 ay sürdü ve ayrıldık sevmiyorudum yazlıkta hep yan yanaydık hemde sınavı vardı görüşüyoruz istediğimizde sınavı geçsin yazlıkta yine beraberiz , büyük ihtimal de evleniriz biz cünkü aşk tesadüfleri sever

• Şunu şuraya iliştirelim kalsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.