Şimdi Ara

BEYLER SİFREM GERİ GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalktınızda saat 7-8 gb sifrenizi tekrar resetleyin bu reset sonrası 2 dakka sonra msn e geldi.. hala sifre bekleyen arklar sabah denesinler..

• hayırlı olsun
  • yoo ben gece denedim ve 1dk olmadan geldi şifrem
  • gözünn aydın bir şifren olmuş
  • Şuan siteye bağlanıyormu arkdaşlar?
    Ben giremiyorum şifreyi değiştirecem adamın şifresini öğrenmişler :(
  • beyler siteye girmio ama sabahları deneyin info@knightonlineworld e de sürekli mail attım onun yardımıda olabilir
  • iii de ben sifremi degistirdi m 1 ay oldu hala gelcek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama resetliomusun ki sürekli kac arkadasımın basına geldi bazılarının 1ay sonra geldi.. site acılsın we bos bi saatte reset le tekrar gelcegii umuyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessbh13

ama resetliomusun ki sürekli kac arkadasımın basına geldi bazılarının 1ay sonra geldi.. site acılsın we bos bi saatte reset le tekrar gelcegii umuyorum..

Nasıl yani resetle?
  • senin adına üzüldüm çünkü bu oyun BAĞIMLILIK YAPIOOOOOO
  • quote:

ama resetliomusun ki sürekli kac arkadasımın basına geldi bazılarının 1ay sonra geldi.. site acılsın we bos bi saatte reset le tekrar gelcegii umuyorum..

kanka benım de areste car war sıfre gelmedı bana da ama benım sole bı hıyarlığım war maili yenı actığım ıcın aceleden aktıwe etmeden gonderttım ne yapabılırım ??????(gizli soru vsvsde cooooooq carı coq onceden actığım ıcın hatırlamıyorum)
  • quote:

Sabah kalktınızda saat 7-8 gb sifrenizi tekrar resetleyin bu reset sonrası 2 dakka sonra msn e geldi.. hala sifre bekleyen arklar sabah denesinler..

darısı hala şifre bekleyenlerin başına
  • BEN HALA BEKLİOMMMMM ŞİFRE RESET NASIL OLUYOR BEYLER????
  • Beyler bende değiştirdim gelmedi ancak birdaha değiştiricem diye girdiğimde siteye yazıyorum bilgilerimi login diyorum ama açılmıo e-mail penceresi bu nepeki??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.