ama resetliomusun ki sürekli kac arkadasımın basına geldi bazılarının 1ay sonra geldi.. site acılsın we bos bi saatte reset le tekrar gelcegii umuyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: fearlessbh13
ama resetliomusun ki sürekli kac arkadasımın basına geldi bazılarının 1ay sonra geldi.. site acılsın we bos bi saatte reset le tekrar gelcegii umuyorum..
Nasıl yani resetle?
senin adına üzüldüm çünkü bu oyun BAĞIMLILIK YAPIOOOOOO
quote:
kanka benım de areste car war sıfre gelmedı bana da ama benım sole bı hıyarlığım war maili yenı actığım ıcın aceleden aktıwe etmeden gonderttım ne yapabılırım ??????(gizli soru vsvsde cooooooq carı coq onceden actığım ıcın hatırlamıyorum)
quote:
Sabah kalktınızda saat 7-8 gb sifrenizi tekrar resetleyin bu reset sonrası 2 dakka sonra msn e geldi.. hala sifre bekleyen arklar sabah denesinler..
darısı hala şifre bekleyenlerin başına
BEN HALA BEKLİOMMMMM ŞİFRE RESET NASIL OLUYOR BEYLER????
Beyler bende değiştirdim gelmedi ancak birdaha değiştiricem diye girdiğimde siteye yazıyorum bilgilerimi login diyorum ama açılmıo e-mail penceresi bu nepeki??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme