Şimdi Ara

beyler sıkıldınız son sıralama tahmini TM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler moraller baya bozuk zaten gerek ülke içi gerek ailevi o yüzden ters cevaplar yazmazsanız sevinirim

75 tyt
    45 ayt

70 obp kaç k olur

• 60-50k bandı bence
  • 60-50k bandı bence
  • JosSeven kullanıcısına yanıt
    tm diyor abartma
  • orta bi sınavda 50k obp baya geri atıyor yoksa ham 40k civarı.
    Bilmiyorum hocam benim netlerde 70-50 70 k bekliyorum
    hocam tm de bu netlere 70 k diyorsanız harika bi şeysiniz siz müthişsiniz hatta
  • 45 k daha kötü gelmez daha iyi çok yüksek ihtimal
  • Bence 45 k olur 3-4bin geriye atar.En kötü 50k
  • Ya akıllarınca rakip eliyorlar ya da cidden iq sorunu var bu 45 50k diyen arkadaşların
    geçen sene 23 türkçe 26 matla ygs 80k lysde 24 mat 42 edb ile 40k oldum ayrıca geçen sene 80 85 net ygs 40lys mat 45 edb yapan tm3de ilk 20kdaydı abartı bu yazdıkları
    yok neymiş 70 tyt 50 ayt yapıyormuş 70k bekliyormuş 90a 60 yapan 25k 110a 70 yapanda 15k bunların mantığına göre

kardeşim en kötü 35kda olursun o da en kötü ihtimal
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Kardesim 7 yıldır bu forumdayım, kimseye bir trollüğüm, art niyetli yaklasımım olmadı benim karamsarlığım yüzünden de böyle düşünüyor olabilirim
    Kardesim 7 yıldır bu forumdayım, kimseye bir trollüğüm, art niyetli yaklasımım olmadı benim karamsarlığım yüzünden de böyle düşünüyor olabilirim
  • beyler bnde tm yim tytde max 60 net görüyorum problem yapamıyorum aytde ise 50 bana ne dersiniz
    Geçen seneye niye bakıyorsun yukarıdaki netlere puango 90k demiş adam 50k demiş millet sıralama hesaplaya hesaplaya artık ayak uydurdu sen geçen seneye göre yorumluyorsun ama öyle değil artık işler 30k gelmez o netler abartmayın hiç bir site 60k şaşmaz hadi yığılmanın çok olacağını düşünüyorlar diyelim yine de 20-30 farketsin 60bin şaşmaz ben bunu bilirim geçen sene 62-65ayt 100ty oranına ilk100diyordu ben 105-65-67yapayım ilk 100değil 1k bile zar zor gelecek 75-45 50k en mantıklı tahmin 35k hayalcilik inşallah ben yanılırım 20-30k gelir ama çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdıTYTolsun -- 25 Haziran 2018; 22:39:54 >
  • Hedef 50k falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdıTYTolsun -- 25 Haziran 2018; 22:41:52 >
  • AdıTYTolsun A kullanıcısına yanıt
    hocam obp de geriye atçak bu netlere 42-43 gelse yeter bana 50k ya hadi 55 e atsın hedef 55k gelir inş
  • ehinel lunitari E kullanıcısına yanıt
    50-55e atması normal de yukarıda en kötü 35k diyen var kendilerini kandırıyorlar farkındasındır sende yani 50-55gelecektir büyük ihtimalle 57-58 gelse bile sizin bölüm de gerileyecektir
    inşallah hocam ben başta arkadaşlar gibiydim ama bu sene herkes uçmuş haberim yok o yüzden kabullendim artık mezun musun bilmiyorum ama çook şaşırtıcı sonuçlar görebiliriz
  • ehinel lunitari E kullanıcısına yanıt
    12 sayısalım
    hocam sizin dediğiniz gibi de olabilir başka senaryolar da görebiliriz ama sınavı bilen bi insan ne kadar kolay gelirse gelsin punago gibi olmayaağını bilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.